ERKEK ARKADAŞIM BANA NEDEN MESAJ ATMIYO OLABİLİR

tek şimdi yaptığı bişey değil zaten bunu sürekli yapıyo her seferindede ben arıyodum sorduğumda ise eden mesaj atmıyosun aramıyosun diye beni geçiştiriyodu işim var bilmem ne diye

tek şimdi yaptığı bişey değil zaten bunu sürekli yapıyo her seferindede ben arıyodum sorduğumda ise eden mesaj atmıyosun aramıyosun diye beni geçiştiriyodu işim var bilmem ne diye

o zaman sen sevgili oldugunuzu sanıyormuşsun.
sen onun için istanblda sığınaksın sadece o kadar.
hala bunu anlayamamış olman tuhaf

oha ne demek işim var diye geçiştiriyor hem sen niye arıyorsun ya o arayacak seni hala sevgilim diyebiliyorsun o da çok enteresan şimdi ona mesaj at bitti yoluna bak de

Eee iyi o zaman demek ki sizin ilişkinin tarzı buymuş.
Şimdi sorun nedir?

4 senelik ilişkiniz varmış buna rağmen atmıyorsa bitmiş canım bu ilişki, gururlu ol sende atma, atsada haddini bildir

alışmış kudurmusdan beter dir diye bı soz var bılmem bılırmsıısn

tatlımm bütün sosyal paylaşımlara giriyo ve sana yazmıyor, ve sen hala burda soru soruyosun.. gidip bütün sosyal sitelerden ona sorsana derdin nedir diye.

maalesef gerçekten önemsiyen bir insan kadın olsun erkek olsun sevgilisini arar sorar...aramıyorsa ilgili değilse vardır bir sorun ilişkide...

Sıkılmıştır. Direk diyemediği için mesafe koyuyodur.

Onda bitmiştir. Ama umarım adam gibi bir açıklama yapar da aldatma yolunu seçmez. 4 yıl az bir süre değil. Bu belirsizlik nereye kadar? Sizde ses siz kalin. Bir sure sonra kendi arar zaten.Anlarsiniz derdini.

bize değil ona sormalısın.en net cevabı ondan alırsın

ben de böyle bi durumla karşılaşmıştım ama üniversitede ve 1 haftadır çıkıyorduk. yanıldığımı anladım bişey yazmadım o da yazmadı 10 gün sonra dayanamayıp saydırdım. ama küfürsüz. cevap bile vermedi. ayrılmışız yani öyle ayrıldık bi acayip bişey. bence önemsemiyor. senelerin pek bi önemi kalmıyor bu durumda bence.

sıkmışsındır çocuğu yada her lafına kavga trip atıyorsan bıkmıştır.

Senden baya bunalmış artik tekduze gelmeye başlamış bence..gecmis olsun

Ramazandandir. Ben de cogu mesaji yanitsiz birakiyorum gunduz acim enerjim yok, aksam da yemek yap iftar hazirla bulasik yika, cay servisi, sonra yemek hazirla sahur yap bulasik yika hic sohbet havam olmuyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…