Erkek arkadaşım bana yüzsüz dedi

Benkimse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2017
21
10
3
29
2,5 senelik bir ilişkim var. İki gün önce ufak bir şey istedim hayır dedi ben de kırıldım o gün baya tartıştık konuyu kapattık. İki gündür çok mesafeliyiz neredeyse tek tük haber mesajlarıyla haberleşiyoruz. Dün gece mesajıma cevap gelmeyince aradım ve meşgule attı müsait değilim diye mesaj attı. Evde ailesi varmış. Bugün de geri aramadı. Ben akşama kadar çok sinirlendim. Bekledim bekledim. En son az önce aradım. Bana diyor ki hayal ettiği bu değilmiş ben onun sözünü dinlemediysem o da beni bundan sonra dinlemezmiş. Bundan sonra istediğini yap diyor. Nasıl bunaldım. Sanki aramızın bozulması hiç umurunda değil. Bütün gün sinirlenince ben de meşgule atmasına rağmen 4- 5 kere aradım en son aradı beni. Ailesiyle geziyormuş. O ben müsait olmadığımda utanıyormuş, yüzü tutmuyormuş ben arıyormuşum. Bu sözleri duyunca yutkundum. Bir de artık gitmem lazım ailem geliyor diye telefonu yüzüme kapattı. Tam gözlerim dolmuştu o anda. Ben birkaç gündür akşamları annemle dolaşıyorum biraz sonra geç olmadan saat onu geçmeden dönüyoruz. Ben senin gece gezme huyun olduğunu bilmiyordum falan dedi. O kadar bunaldım ki. En çok da bana resmen yüzsüz demesine üzüldüm. Halbuki ben onu çok bunalıp aradım onun umurunda değil böyle ağırdan alıyor diye çok bunaldım açsın diye mesaj attım uygun yere geçip aç dedim ve aradım işte meşgule atsa da. Çok ağrıma gitti kendimi çok kötü yüzsüz aptal bir kız gibi hissediyorum. Bir de sanki hayal kırıklığına uğramış benden soğumuş gibi konuştu. İyice elim ayağıma dolandı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bana yardım edin ne olur. Psikolojik olarak zaten çok zor günler geçiriyorum. Böyle şeyler yaşayınca elim ayağım titriyor kalbim çarpıyor korkudan. Napmam lazım bana bir akıl verin ne olur.

o arayana kadar arama..
ailesi yanında olunca ne oluyormuş ki? 5 yaşında falan mı kız arkadaşa izin vermiyorlar mı?
25 yaşında, ben de bu yüzden bunaldım istese açar diye. Evin önüne inip arabada konuşsan diyorum, nereye gidiyorum diyeceğim diyor. Bilmiyorum ben mi hatalıyım

O zaman bu saatten sonra yüzsüz olma ve arama.. ararsa da açma..
Ne kadar süre açmamalıyım, napmam gerek bilmiyorum, daha mı iyi olur ya da kendimi açıklamak için mesaj atayım mı ben yüzsüzlük yapmamıştım diyim mi, çok ağrıma gitti çok

Bence biraz mesafeyi koruyun alttan almayin sakin cunku alttan aldikca hakaretlerin dozu artiyor.ama bana cok saglikli bir iliski gibi gelmedi acikcasi.bir erkegin ailesinin yaninda telefonu acamamasi felan sacma geldi bana

Tatlım konunu okurken içim şişti, sevgiline elimi gösterip "Üfle" diyesim ve alnına çat diye vurasım geldi, yaşlar kaçtır merak da ettim?

Buraya yazınızdan birkaç parça ilave edeyim; can sıkan noktalar olarak esasen "Yüzsüz" lafına gelene kadar bunlara takılmanız lazım:

İki gün önce ufak bir şey istedim hayır dedi ben de kırıldım o gün baya tartıştık konuyu kapattık.
Bana diyor ki hayal ettiği bu değilmiş ben onun sözünü dinlemediysem o da beni bundan sonra dinlemezmiş.
Ben birkaç gündür akşamları annemle dolaşıyorum biraz sonra geç olmadan saat onu geçmeden dönüyoruz. Ben senin gece gezme huyun olduğunu bilmiyordum falan dedi

Siz gezmek için, anasının dibinden ayrılmayan sevgilinizden mi izin alıyorsunuz allasen? Üstelik kendi anneniz babanız ile hangi saatte gezdiğinize nasıl laf edebiliyor, nasıl bir hadsizliktir bu? Hayır saat onu geçse ne olacak, anne kız gezmeniz niye batıyor bu kadar ona? Gece gezme huyu demeler filan, bunlar laf salatası, zaten 2 buçuk yılınız bu tipin nazı tribiyle geçmiştir, daha da devam etmeyin lütfen, aramayın, sormayın, iyice totosu mu kalkmış nedir. Çok ayrı bir uyuz havası var sevgilinizin. Bırakın inceldiği yerden kopsun da huzur bulun.

Bence biraz mesafeyi koruyun alttan almayin sakin cunku alttan aldikca hakaretlerin dozu artiyor.ama bana cok saglikli bir iliski gibi gelmedi acikcasi.bir erkegin ailesinin yaninda telefonu acamamasi felan sacma geldi bana
Yüzüme telefonu kapattı birden, bunu hep yapıyor hep bende suç buluyor sonra sen kendinde suç görmüyorsun diyor, konuşacak fırsat yok zaten bu aralar yoğunmuş, ne yapacağımı şaşırdım çok bunaldım.

Yuzsuzluk yaptiginizda yuzsuz denmesine neden bozuluyorsunuz ki. Okurken ben bunaldim. Adam acmiyor. Acsin diye mesaj yagmuruna tutuyorsunuz. Birsey çalana, hirsiz dendiginde icerlemesi gibi bir sey olmus sizinkisi.. Sansinizi cok zorlamissiniz..

25 yaşında, ben de bu yüzden bunaldım istese açar diye. Evin önüne inip arabada konuşsan diyorum, nereye gidiyorum diyeceğim diyor. Bilmiyorum ben mi hatalıyım

tamam işte istememiş açmamış sizde öyle değil böyle istenmez deyip aradığında meşgule atın açmayın bir süre..sonra açıp ne ısrar edip duruyorsun yüzsüz gibi müsait değildim deyin..

Konunun tamamini okuyamadim fakat daha erkek arkadasinizken size yuzsuz demeye cesaret edebiliyorsa onu terbiye etmelisiniz ya da tamamen yol vermelisiniz ama ilk defa yaotiysa ve ozur dilerse bir sans verebikirsin

Ne kadar süre açmamalıyım, napmam gerek bilmiyorum, daha mı iyi olur ya da kendimi açıklamak için mesaj atayım mı ben yüzsüzlük yapmamıştım diyim mi, çok ağrıma gitti çok
Daha ne mesaji atacaksin? Gercekten bu neyin kafasi? İstemiyor iste is-te-mi-yor

Doğru söylüyorsunuz. Bana istediğini yap bundan sonra dedi. Ben de ben zaten istediğimi yapıyorum bunlar benim tercihlerim dedim, sen istediğin için ben bu değilim dedim sinirlenip. Öyle deyince iyice sinirlendi, istediğini yap bende koptu bir şeyler bundan sonra falan dedi. Bunaldım ben de yüzsüz muhabbeti olunca nasıl yerin dibine geçtim o an, hayatta en korktuğum şeylerdir böyle laflara maruz kalmak, çok kötü hissettim napacağımı bilemedim o yüzden. Sizce ne yapmalıyım bundan sonra. Son kez yüzsüz olmadığımı anlasın diye mesaj yazmalı mıyım, kendimi açıklamalı mıyım bunaldığım için aradığımı?

O kadar acil ne konusacaksiniz. Yok disari cik bilmem ne. Biraz nefes alsin birakin. Konusmak istese wc gider yine konusur. Yuzsuz dedirtene kadar neyin israridir bu. Ertesi gun konusun..

Tatbikatını yapalım

Sen: ben yüzsüzlük yapmadım
O: (cevap yok)
Sen: cevap vermeyecek misin
O: mesaj atma bana

Değer mi? Değmez.. gururlu ol..

O kadar acil ne konusacaksiniz. Yok disari cik bilmem ne. Biraz nefes alsin birakin. Konusmak istese wc gider yine konusur. Yuzsuz dedirtene kadar neyin israridir bu. Ertesi gun konusun..
Tartıştığımızdan beri çabası olmadı, çok bunaldım bir gün önce aradım meşgule aldı sonra dayanamadım sinirlendim bir an sinirlerime hakim olamayıp aradım çok kötü hissediyorum kendimi

Tatbikatını yapalım

Sen: ben yüzsüzlük yapmadım
O: (cevap yok)
Sen: cevap vermeyecek misin
O: mesaj atma bana

Değer mi? Değmez.. gururlu ol..
Doğru söylüyorsunuz, keşke sinirlerime hakim olup hiç aramasaydım o an. Çok pişman oldum ç.

İtilip kakılmaktan niye bu kadar zevk alıyor kadınlar,
Bir tane iyi bir huyu yok,
Adamın seninle herhangi bir bağı da yok,aşık değil,sevmiyor,üstüne de insan muamelesi yapmıyor.
Hala ne yapacağımı bilmiyorum diyorsun,
Ne yapacan ,sizin gibiler ağlar ağlar adam arayınca devam eder,
Siz de devam edin işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…