Erkek arkadaşım bana yüzsüz dedi

Daha ne mesaji atacaksin? Gercekten bu neyin kafasi? İstemiyor iste is-te-mi-yor
Önceki gün aradım meşgule aldı. Aramızı düzeltmek için hiç çaba göstermedi. Çok bunaldım ben de sinirlendim aradım, çok pişmanım şimdi

Çok safsin ya adam ailesinin yaninda falan degil belliki kendini agirdan satiyor.Seni sindirmeye calisiyor bu oyunlara gelme arayipta k.. kaldirma .O kosuyor sen kovaliyoraun kacan kovalanir misali.
Yerinde olsam direk ayrilirdim

Sevmiyor mu diyorsunuz? Bakın ben baba sevgisi görmemiş bir insanım ve kendimi acındırmak istemiyorum ama azıcık sevgi görsem gözlerim dolar. Bu yüzden çok bağlandım ona, çok hata yaptım.

Doğru söylüyorsunuz, keşke sinirlerime hakim olup hiç aramasaydım o an. Çok pişman oldum ç.

Olur öyle şeyler.. hepimiz hergün neler yapıp pişman oluyoruz, özellikle ilişki konusunda.. önemli olan bu saatten sonra gururlu bi duruş sergilemen.. bu da sadece ona mesaj atmamakla onu aramamakla olmaz, o sana ulaşırsa da tavrını sürdürmelisin..

Acikcasi beni de nisanlim müsait olmadigimda sürekli arasa bir uyuz olurum, ne kadar anlayissiz derim icim daralir..Fakat sevgilin bu durumu bahane ediyor da olabilir, sanki istedigi profil sen degilmissin de siyrilmak istiyor bu bahaneyle gibi..Bu vakitten sonra o arayana kadar lütfen arama, cok bunaltici olur cunku..Merak etme seni gercekten seviyorsa deger veriyorsa cok gecmeden arayacaktir..

Çok safsin ya adam ailesinin yaninda falan degil belliki kendini agirdan satiyor.Seni sindirmeye calisiyor bu oyunlara gelme arayipta k.. kaldirma .O kosuyor sen kovaliyoraun kacan kovalanir misali.
Yerinde olsam direk ayrilirdim
Ben de bunu çok düşündüm bugün, doğru söylüyorsunuz.

Önceki gün aradım meşgule aldı. Aramızı düzeltmek için hiç çaba göstermedi. Çok bunaldım ben de sinirlendim aradım, çok pişmanım şimdi
Sence neden caba gostermedi? Cunku zaten ayrilmak istiyor. Boyle umursamaz bir adamdan senin ayrilman gerekirken sen ustune arayip bunaltmissin. İyice nimetten saymis kendini. Bundan sonra sakin arama ve msj atma, az gururlu ol

Ben normalde böyle yapmam ama aramız bozuk ve hiç çabalamadı diye sinirle aradım. Sanki hep yapıyorum muamelesi yaptı ama çok pişman oldum ben de gerçekten

Sence neden caba gostermedi? Cunku zaten ayrilmak istiyor. Boyle umursamaz bir adamdan senin ayrilman gerekirken sen ustune arayip bunaltmissin. İyice nimetten saymis kendini. Bundan sonra sakin arama ve msj atma, az gururlu ol
Doğru söylüyorsunuz, kendime gelip mantıklı davranmaya çalışacağım, buraya mesaj yazarken elim ayağım titriyordu resmen, ben bunalıp aradım o yüzsüzlük sandı bunu

Burda sorun 2.5 yıllık beraberliğe rağmen seni ailesinden gizlemesi. Daha çok buna odaklan bence

Hiç tepki vermeyeyim mi, napmalıyım peki sizce, tavrım nasıl olmalı, gerçekten bilmediğim için soruyorum yardıma ihtiyacım var

Sevmiyor mu diyorsunuz? Bakın ben baba sevgisi görmemiş bir insanım ve kendimi acındırmak istemiyorum ama azıcık sevgi görsem gözlerim dolar. Bu yüzden çok bağlandım ona, çok hata yaptım.
Ben baba sevgisini değil,babamın kendisini bile görmedim
Duygular hakedene verilir,ona duygusal yaklaşılır,
Size uyuz sokak köpeği muamelesi yapan insana insan bile denmez.
Sevmeyen insanı kilometre öteden anlarım,
Hiç kimse karşısındaki güçsüzse haksızlık ettim demez,daha çok yüklenir,yüklenir,onu yıkar devirir,üstüne basar geçer,
Tekmeyi yemek ve tam anlamıyla yıkılmak istemiyorsan sen koy tavrını,yapabiliyorsan ayrıl.
Yapamam diyorsan da sen kimsin de bana köpek çekiyorsun deyip iki ayar ver,ya adam olur,ya da defolur gider.
Gençliğinizi heba etmeyin şöyle pisliklere ya.

Mesaj atmaya yer mi arıyorsunuz nedir?
Dışarıdan bakmaya çalışın halinize, size kendim yaşıyor gibi anlatayım, siz de beni yorumlayın:

Erkek arkadaşımla sürekli tartışıp duruyoruz, arıyorum "Müsait değilim şimdi" diyor cevap vermiyor. Merak ediyorum, yine arıyorum, mesaj atıyorum. "Ya annemlerleyim, onların yanında konuşamam, rahatsız etme beni" diyor. Bozuluyorum. Ya bu çocuk 14 yaşında genç kız mı sanki, niçin beni anne-babasından gizliyor, neden yanlarında konuşmuyor ki. 2 buçuk yıllık bir ilişkimiz de var üstelik. Bazen düşünüyorum da, sanki hiç kıymetim yok gibi; "Sonra ararım, aşkım, sen merak etme, biliyorum biraz ihmal ettim seni. Ama telafi edeceğim" filan da demiyor. İnsan hiç mi ilgili olmaz, sanki başından savar gibi, alel acele kapatıp gün içinde hiç dönmüyor. Oturup telefon başında bekliyorum, sinirleniyorum da.

Sonra yine arıyorum dayanamıyorum, mesaj da attım. En son aradığımda bana "Yüzsüzsün" dedi. Canım sıkıldı bu lafına, kırıldım da. Sürekli aradım, mesaj attım diye iyice kıymete bindi sanki. En son "Sana karşı bir şeyler koptu içimden" dedi üstelik. Ne yapayım, bir mesaj daha atayım da yüzsüz olmadığımı anlasın.

Şimdi bu hikayedeki fikrin, neresi hatalı bir düşünün, altı çizili yerleri okuyarak.
Üzerine bir mesaj daha atarsanız, iyice kendinizi düşürürsünüz. Bu tip size kıymet bile vermiyor ki, neyin açıklamasını yapacaksınız? Mesaj yok, arama da yok, günaydın mesajı da yok, merak ettim mesajı da yok, hiçbir şey yok. Ya cidden yaşlar kaç? 17 filan çıkacak kesin.

Doğru söylüyorsunuz, kendime gelip mantıklı davranmaya çalışacağım, buraya mesaj yazarken elim ayağım titriyordu resmen, ben bunalıp aradım o yüzsüzlük sandı bunu
İyi de tartismadan sonra sen cabaladigin kadar o da cabalamaliydi ama o hicbir sey yapmadi, sen de takma. İnan 5 para etmez adammis

Böyle güçlü olmayı ayağa kalkmayı çok istiyorum. Bugün konuşurken ağlamamaya çalıştım. Net konuşmaya çalıştım ben de. Söyledikleriniz çok doğru. Bir yerden başlamak istiyorum ama nasıl başlayacağımı bilmiyorum, ayağa kalkıp güçlü durmak istiyorum ben de artık.

İyi de tartismadan sonra sen cabaladigin kadar o da cabalamaliydi ama o hicbir sey yapmadi, sen de takma. İnan 5 para etmez adammis
Doğru söylüyorsunuz, ben dayanamadım sinirlendim umursamadı diye, ne bileyim normali böyle değildir diye düşündüm ben, çok hata ettim.

O 25 ben 22. Bunları okuyunca sanki beni anlatmışsınız gibi oldum. Bugün öyle bunaldım ki. Doğru söylüyorsunuz hiçbir şey yapmamalıyım buraya yazınca daha doğru gördüm bazı şeyleri.

Cozum su:

1- bir daha arama, msj atma
2- olur da o ararsa acma. 3-5 gun arasin surekli, en sonunda ac ve "bana annemle geziyorum diye hesap soran adamla isim olmaz" de ve tlf suratina kapat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…