- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Biliyorlar da neden ailesinin yanında konuşulmuyor. Ve neden bilmelerine rağmen ciddi bir adım yok. İki senedir sadece biliyorlar miAnnesi biliyor aslında ama babası bilmiyor, halbuki ciddi başlamıştık.
Hiç tepki vermeyeyim mi, napmalıyım peki sizce, tavrım nasıl olmalı, gerçekten bilmediğim için soruyorum yardıma ihtiyacım var
Canın yana yana,boğazın düğümlene düğümlene de olsa bas git,Böyle güçlü olmayı ayağa kalkmayı çok istiyorum. Bugün konuşurken ağlamamaya çalıştım. Net konuşmaya çalıştım ben de. Söyledikleriniz çok doğru. Bir yerden başlamak istiyorum ama nasıl başlayacağımı bilmiyorum, ayağa kalkıp güçlü durmak istiyorum ben de artık.
Bunu yapacağım inşallah, elimden geleni, biraz güç bulabilirim inşallah.Cozum su:
1- bir daha arama, msj atma
2- olur da o ararsa acma. 3-5 gun arasin surekli, en sonunda ac ve "bana annemle geziyorum diye hesap soran adamla isim olmaz" de ve tlf suratina kapat
Ben normalde böyle yapmam ama aramız bozuk ve hiç çabalamadı diye sinirle aradım. Sanki hep yapıyorum muamelesi yaptı ama çok pişman oldum ben de gerçekten
Okudum tüm yazdıklarını canım..Yapacağın tek şey aramamak.. Çok basit aramayacaksın.. Arama.. Aramak yok.. No aramak.. Do notttt call... Aramak kelimesini lügatından sil..Aramayacaksın..msj zaten hiç olmaz.. Sen en iyisi arama.. Anladın mı? Hayat sadece erkekten ibaret değil.. Sana değet vermeyeni çıkar hayatından.. A-raaaa-maaa...Hiç tepki vermeyeyim mi, napmalıyım peki sizce, tavrım nasıl olmalı, gerçekten bilmediğim için soruyorum yardıma ihtiyacım var
25 yasinda bir adam ya ergen falan da degilmis. Uzaklas ondan. Seni gozden cikarmis. O ayrilmadan sen ayrilmalisin. Guclu ol. Inan devam edersen daha cok uzulursun. Ve suan oldugu kadar kolay olmaz bitirmek. Yillarini bosuna harcama. Dilerim mutlu olursun.2,5 senelik bir ilişkim var. İki gün önce ufak bir şey istedim hayır dedi ben de kırıldım o gün baya tartıştık konuyu kapattık. İki gündür çok mesafeliyiz neredeyse tek tük haber mesajlarıyla haberleşiyoruz. Dün gece mesajıma cevap gelmeyince aradım ve meşgule attı müsait değilim diye mesaj attı. Evde ailesi varmış. Bugün de geri aramadı. Ben akşama kadar çok sinirlendim. Bekledim bekledim. En son az önce aradım. Bana diyor ki hayal ettiği bu değilmiş ben onun sözünü dinlemediysem o da beni bundan sonra dinlemezmiş. Bundan sonra istediğini yap diyor. Nasıl bunaldım. Sanki aramızın bozulması hiç umurunda değil. Bütün gün sinirlenince ben de meşgule atmasına rağmen 4- 5 kere aradım en son aradı beni. Ailesiyle geziyormuş. O ben müsait olmadığımda utanıyormuş, yüzü tutmuyormuş ben arıyormuşum. Bu sözleri duyunca yutkundum. Bir de artık gitmem lazım ailem geliyor diye telefonu yüzüme kapattı. Tam gözlerim dolmuştu o anda. Ben birkaç gündür akşamları annemle dolaşıyorum biraz sonra geç olmadan saat onu geçmeden dönüyoruz. Ben senin gece gezme huyun olduğunu bilmiyordum falan dedi. O kadar bunaldım ki. En çok da bana resmen yüzsüz demesine üzüldüm. Halbuki ben onu çok bunalıp aradım onun umurunda değil böyle ağırdan alıyor diye çok bunaldım açsın diye mesaj attım uygun yere geçip aç dedim ve aradım işte meşgule atsa da. Çok ağrıma gitti kendimi çok kötü yüzsüz aptal bir kız gibi hissediyorum. Bir de sanki hayal kırıklığına uğramış benden soğumuş gibi konuştu. İyice elim ayağıma dolandı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bana yardım edin ne olur. Psikolojik olarak zaten çok zor günler geçiriyorum. Böyle şeyler yaşayınca elim ayağım titriyor kalbim çarpıyor korkudan. Napmam lazım bana bir akıl verin ne olur.
Hem uzuldum hem gulumsedim halinize o son mesaji atmayaydim iyidi demenizide bekledim açıkçası ilişkinizi anlattığınız kadar yorumlariz zira siz yasiyorsunuz size kendimden ornek vermek istedim Esim biz birlikteyken ve nisanliyken ilgisiyle beni çok bunaltirdi arardi duymadim yada acmadim diyelim abartısız 20 cevapsız arama en 10 sms olurdu telefonda nisanlandik birgun benim sarjim bitmis aramis tabi isden eve bir geldim abartmiyorum annem kardesim ve yengemi aramis bana ulasamadigini anlatmis ben eve bi geldim bu grup beni kapida karsiladi olanlari2,5 senelik bir ilişkim var. İki gün önce ufak bir şey istedim hayır dedi ben de kırıldım o gün baya tartıştık konuyu kapattık. İki gündür çok mesafeliyiz neredeyse tek tük haber mesajlarıyla haberleşiyoruz. Dün gece mesajıma cevap gelmeyince aradım ve meşgule attı müsait değilim diye mesaj attı. Evde ailesi varmış. Bugün de geri aramadı. Ben akşama kadar çok sinirlendim. Bekledim bekledim. En son az önce aradım. Bana diyor ki hayal ettiği bu değilmiş ben onun sözünü dinlemediysem o da beni bundan sonra dinlemezmiş. Bundan sonra istediğini yap diyor. Nasıl bunaldım. Sanki aramızın bozulması hiç umurunda değil. Bütün gün sinirlenince ben de meşgule atmasına rağmen 4- 5 kere aradım en son aradı beni. Ailesiyle geziyormuş. O ben müsait olmadığımda utanıyormuş, yüzü tutmuyormuş ben arıyormuşum. Bu sözleri duyunca yutkundum. Bir de artık gitmem lazım ailem geliyor diye telefonu yüzüme kapattı. Tam gözlerim dolmuştu o anda. Ben birkaç gündür akşamları annemle dolaşıyorum biraz sonra geç olmadan saat onu geçmeden dönüyoruz. Ben senin gece gezme huyun olduğunu bilmiyordum falan dedi. O kadar bunaldım ki. En çok da bana resmen yüzsüz demesine üzüldüm. Halbuki ben onu çok bunalıp aradım onun umurunda değil böyle ağırdan alıyor diye çok bunaldım açsın diye mesaj attım uygun yere geçip aç dedim ve aradım işte meşgule atsa da. Çok ağrıma gitti kendimi çok kötü yüzsüz aptal bir kız gibi hissediyorum. Bir de sanki hayal kırıklığına uğramış benden soğumuş gibi konuştu. İyice elim ayağıma dolandı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bana yardım edin ne olur. Psikolojik olarak zaten çok zor günler geçiriyorum. Böyle şeyler yaşayınca elim ayağım titriyor kalbim çarpıyor korkudan. Napmam lazım bana bir akıl verin ne olur.
konunuzu okurken hem uzuldum hem gulumsedim. Size kendimden bir olay anlatmak istiyorum esim birlikteykende nisanli ikende asiri ilgili biriydi gereginden fazla hatta beni zor durumda birakicak kadar aramasını birkere duymadiysam ve açmadiysam abartmiyorum 20 cevapsız arama enaz 10 sms olurdu birgun isten eve donerken sarjim bitmis eve bir geldim yemin ederim abartmiyorum annem kardeşlerim ve yengem beni kapida karsiladi sasirdim önce sonra ogrendimki esim hepsini defalarca aramis konustugumuzdada beni vurdumduymazlikla sucladi halbuki binicegim oto.kacirdim sadece 20 dk.gec kalmistim bende soyle dedim ben vurdumduymaz olabilirim senin kadar ozverilide olmayabilirim belkide tam tersi ama sen bana hicbisey icin firsat vermiyorsun bunlari anlamam ve kendimi dinlemem icin biraz nefes almam lazim uyanirim mesajlar gunduz defalarca aramalar is yerime gondermemesini söylememe ragmen herhafta cicekler tartistigimizda emrivaki isyerime gelmeler2,5 senelik bir ilişkim var. İki gün önce ufak bir şey istedim hayır dedi ben de kırıldım o gün baya tartıştık konuyu kapattık. İki gündür çok mesafeliyiz neredeyse tek tük haber mesajlarıyla haberleşiyoruz. Dün gece mesajıma cevap gelmeyince aradım ve meşgule attı müsait değilim diye mesaj attı. Evde ailesi varmış. Bugün de geri aramadı. Ben akşama kadar çok sinirlendim. Bekledim bekledim. En son az önce aradım. Bana diyor ki hayal ettiği bu değilmiş ben onun sözünü dinlemediysem o da beni bundan sonra dinlemezmiş. Bundan sonra istediğini yap diyor. Nasıl bunaldım. Sanki aramızın bozulması hiç umurunda değil. Bütün gün sinirlenince ben de meşgule atmasına rağmen 4- 5 kere aradım en son aradı beni. Ailesiyle geziyormuş. O ben müsait olmadığımda utanıyormuş, yüzü tutmuyormuş ben arıyormuşum. Bu sözleri duyunca yutkundum. Bir de artık gitmem lazım ailem geliyor diye telefonu yüzüme kapattı. Tam gözlerim dolmuştu o anda. Ben birkaç gündür akşamları annemle dolaşıyorum biraz sonra geç olmadan saat onu geçmeden dönüyoruz. Ben senin gece gezme huyun olduğunu bilmiyordum falan dedi. O kadar bunaldım ki. En çok da bana resmen yüzsüz demesine üzüldüm. Halbuki ben onu çok bunalıp aradım onun umurunda değil böyle ağırdan alıyor diye çok bunaldım açsın diye mesaj attım uygun yere geçip aç dedim ve aradım işte meşgule atsa da. Çok ağrıma gitti kendimi çok kötü yüzsüz aptal bir kız gibi hissediyorum. Bir de sanki hayal kırıklığına uğramış benden soğumuş gibi konuştu. İyice elim ayağıma dolandı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bana yardım edin ne olur. Psikolojik olarak zaten çok zor günler geçiriyorum. Böyle şeyler yaşayınca elim ayağım titriyor kalbim çarpıyor korkudan. Napmam lazım bana bir akıl verin ne olur.
2,5 senelik bir ilişkim var. İki gün önce ufak bir şey istedim hayır dedi ben de kırıldım o gün baya tartıştık konuyu kapattık. İki gündür çok mesafeliyiz neredeyse tek tük haber mesajlarıyla haberleşiyoruz. Dün gece mesajıma cevap gelmeyince aradım ve meşgule attı müsait değilim diye mesaj attı. Evde ailesi varmış. Bugün de geri aramadı. Ben akşama kadar çok sinirlendim. Bekledim bekledim. En son az önce aradım. Bana diyor ki hayal ettiği bu değilmiş ben onun sözünü dinlemediysem o da beni bundan sonra dinlemezmiş. Bundan sonra istediğini yap diyor. Nasıl bunaldım. Sanki aramızın bozulması hiç umurunda değil. Bütün gün sinirlenince ben de meşgule atmasına rağmen 4- 5 kere aradım en son aradı beni. Ailesiyle geziyormuş. O ben müsait olmadığımda utanıyormuş, yüzü tutmuyormuş ben arıyormuşum. Bu sözleri duyunca yutkundum. Bir de artık gitmem lazım ailem geliyor diye telefonu yüzüme kapattı. Tam gözlerim dolmuştu o anda. Ben birkaç gündür akşamları annemle dolaşıyorum biraz sonra geç olmadan saat onu geçmeden dönüyoruz. Ben senin gece gezme huyun olduğunu bilmiyordum falan dedi. O kadar bunaldım ki. En çok da bana resmen yüzsüz demesine üzüldüm. Halbuki ben onu çok bunalıp aradım onun umurunda değil böyle ağırdan alıyor diye çok bunaldım açsın diye mesaj attım uygun yere geçip aç dedim ve aradım işte meşgule atsa da. Çok ağrıma gitti kendimi çok kötü yüzsüz aptal bir kız gibi hissediyorum. Bir de sanki hayal kırıklığına uğramış benden soğumuş gibi konuştu. İyice elim ayağıma dolandı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bana yardım edin ne olur. Psikolojik olarak zaten çok zor günler geçiriyorum. Böyle şeyler yaşayınca elim ayağım titriyor kalbim çarpıyor korkudan. Napmam lazım bana bir akıl verin ne olur.
Tatlım konunu okurken içim şişti, sevgiline elimi gösterip "Üfle" diyesim ve alnına çat diye vurasım geldi, yaşlar kaçtır merak da ettim?
Buraya yazınızdan birkaç parça ilave edeyim; can sıkan noktalar olarak esasen "Yüzsüz" lafına gelene kadar bunlara takılmanız lazım:
Siz gezmek için, anasının dibinden ayrılmayan sevgilinizden mi izin alıyorsunuz allasen? Üstelik kendi anneniz babanız ile hangi saatte gezdiğinize nasıl laf edebiliyor, nasıl bir hadsizliktir bu? Hayır saat onu geçse ne olacak, anne kız gezmeniz niye batıyor bu kadar ona? Gece gezme huyu demeler filan, bunlar laf salatası, zaten 2 buçuk yılınız bu tipin nazı tribiyle geçmiştir, daha da devam etmeyin lütfen, aramayın, sormayın, iyice totosu mu kalkmış nedir. Çok ayrı bir uyuz havası var sevgilinizin. Bırakın inceldiği yerden kopsun da huzur bulun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?