Erkek arkadaşım bana yüzsüz dedi

Hiç tepki vermeyeyim mi, napmalıyım peki sizce, tavrım nasıl olmalı, gerçekten bilmediğim için soruyorum yardıma ihtiyacım var

Hiç tepki verme.. bak ortada sana hiç değer vermeyen bi adam var, bu sen değersizsin demek değil kesinlikle.. böyle adamlara en güzel cevap tepkisiz kalmaktır, "ben değerliyim"i onunla muhattap olmayarak kanıtlamaktır.. sen ona mesaj attıkça bu ancak onun egosuna yarar, ilişkinizi düzeltmez..

Canın yana yana,boğazın düğümlene düğümlene de olsa bas git,
Yüzüne söylemene bile gerek yok aslında,adamda sana karşı zerre ilgi yok.
Ya bu güçsüzlüğünü sevmiyor ya da seni artık hiç sevmiyor.Eğer ki güçsüzlüğünü sevmiyorsa zaten sen höt deyince ona bi aşk gelecek ki sorma.
Olur sevilmemek de var hayatta,kabullenmek lazım.
Biraz kendi kendine kal,gücünü toplayınca da tek mesajla ayrıl gitsin.Az önce dediğim gibi yüz yüze bile konuşmayı haketmiyor.
Onun layığı bu zaten,
Sevilmek ilgi görmek,yere göğe konulamamak senin hakkın değilse devam et.
Çok hakkım diyorsan da bırak şunu.

Cozum su:

1- bir daha arama, msj atma
2- olur da o ararsa acma. 3-5 gun arasin surekli, en sonunda ac ve "bana annemle geziyorum diye hesap soran adamla isim olmaz" de ve tlf suratina kapat
Bunu yapacağım inşallah, elimden geleni, biraz güç bulabilirim inşallah.

Gereğınden fazla kendinizde farkindasiniz yuzsuzluk yapip aramissiniz o kadar aramaya ne gerek vardiki konusmak isteyen arar yazar zaten bu tezcanlilik niye ?
Yuzsuzluge devam etmeden yazmayin aramayin siz agirdan alin boyle yapmaya devam ederseniz sizden baya soğur aradiginda mesgule at acma oda sen gibi baya arayip dursun..

Ben normalde böyle yapmam ama aramız bozuk ve hiç çabalamadı diye sinirle aradım. Sanki hep yapıyorum muamelesi yaptı ama çok pişman oldum ben de gerçekten

İlk defa mi sana boyle davraniyor peki? Eger ilk defa olan bir seyse bu, yani sana normalde hep ilgiliyse değer veriyorsa sadece bir defaligina böyle olduysa bence taktik maktikle ugrasmamalisin, benim sahsi fikrim tabi ki..O aramadan aramamalisin sadece. Telefonda degilde yuzyuze konusmalisin. İcine atmaktansa "bu davranisin beni cok kirdi,neden boyle bir davranis icindesin" gibi ilimli sorularla ogrenmeye calismalisin oncelikle. Kesinlikle aglamadan konusmalisin. Taktik yapmaya gerek yok..Zaten yuzyuzeyken gözlerinden bile anlarsin saniyorum ki..

Hiç tepki vermeyeyim mi, napmalıyım peki sizce, tavrım nasıl olmalı, gerçekten bilmediğim için soruyorum yardıma ihtiyacım var
Okudum tüm yazdıklarını canım..Yapacağın tek şey aramamak.. Çok basit aramayacaksın.. Arama.. Aramak yok.. No aramak.. Do notttt call... Aramak kelimesini lügatından sil..Aramayacaksın..msj zaten hiç olmaz.. Sen en iyisi arama.. Anladın mı? Hayat sadece erkekten ibaret değil.. Sana değet vermeyeni çıkar hayatından.. A-raaaa-maaa...

25 yasinda bir adam ya ergen falan da degilmis. Uzaklas ondan. Seni gozden cikarmis. O ayrilmadan sen ayrilmalisin. Guclu ol. Inan devam edersen daha cok uzulursun. Ve suan oldugu kadar kolay olmaz bitirmek. Yillarini bosuna harcama. Dilerim mutlu olursun.

Bilmiyorum aile durumu nedir belki gerçekten rahat konuşacak bir ortamı ve fırsatı yoktur bu sıra belki de bahane. Ama tavsiye edebileceğim tek bir şey var ; o da şu saatten sonra kesinlikle ne ara ne de açıkmamak için bir şeyler yaz.
Ararsa da yazarsa da dönme kudursun. İstediğin bi zaman dön.

Koskoca 25 yasindaki biri ailesinin yaninda telefonunu acmiyorsa gozden cikarmis seni tatlim..Hic kasmaya gerek yok seven adam her turlu bahane bulur sevdiginin sesini duymaya..
Bu iliskinin Son Kullanma Tarihi dolmus(Bitir ve unutmaya calis)..Ancak baska bir iliski de bu sana ders olsun eline, koluna, teline hakim ol mesgule atilmis bir aramayi israrla arama..

Sizn yaptiginizda hic normal degil.
4 5 kere aramak nedir?
Musait deglim der. Sizde " musait olunca ararmisn lutfen sana ihtiyacm var" dersiniz. Bu kisa mesaj bile ona ihtiyaciniz oldugunu belli eder, aramani bekliyorum imasina girer destek icin, ve oda bilir bunu (Zor donemden geciyorum dediniz)

Hem uzuldum hem gulumsedim halinize o son mesaji atmayaydim iyidi demenizide bekledim açıkçası ilişkinizi anlattığınız kadar yorumlariz zira siz yasiyorsunuz size kendimden ornek vermek istedim Esim biz birlikteyken ve nisanliyken ilgisiyle beni çok bunaltirdi arardi duymadim yada acmadim diyelim abartısız 20 cevapsız arama en 10 sms olurdu telefonda nisanlandik birgun benim sarjim bitmis aramis tabi isden eve bir geldim abartmiyorum annem kardesim ve yengemi aramis bana ulasamadigini anlatmis ben eve bi geldim bu grup beni kapida karsiladi olanlari
konunuzu okurken hem uzuldum hem gulumsedim. Size kendimden bir olay anlatmak istiyorum esim birlikteykende nisanli ikende asiri ilgili biriydi gereginden fazla hatta beni zor durumda birakicak kadar aramasını birkere duymadiysam ve açmadiysam abartmiyorum 20 cevapsız arama enaz 10 sms olurdu birgun isten eve donerken sarjim bitmis eve bir geldim yemin ederim abartmiyorum annem kardeşlerim ve yengem beni kapida karsiladi sasirdim önce sonra ogrendimki esim hepsini defalarca aramis konustugumuzdada beni vurdumduymazlikla sucladi halbuki binicegim oto.kacirdim sadece 20 dk.gec kalmistim bende soyle dedim ben vurdumduymaz olabilirim senin kadar ozverilide olmayabilirim belkide tam tersi ama sen bana hicbisey icin firsat vermiyorsun bunlari anlamam ve kendimi dinlemem icin biraz nefes almam lazim uyanirim mesajlar gunduz defalarca aramalar is yerime gondermemesini söylememe ragmen herhafta cicekler tartistigimizda emrivaki isyerime gelmeler
Sonuc belli birsure konusmadik ben ilk gun rahatim sonraki gun biraz huzursuzlanmaya basladim ve sonra Ben aradim onu seni cok seviyorum dedim ama bunu anlamam icin bana hic firsat vermemissin dedim bu konu dahada uzar gerisini bosverin...

Totişini fazla kaldırmışsın.
İndirmenin zamanı gelmiş canım
Düşme üzerine arama sorma uzaklaş , kopmaya bak.
Hastalıklı bir zihniyeti var çünkü sevgilim dediğin adamın

ailesinin yanında telefonla konuşmaya cesareti olmayan adam birde ısrarka neden arıyorsun bırakın ya onlar arasın inan her arandığında senden uzaklasıp havalara cıkıo hem evlensen nolur böyle adamla ailesinin ynında senle konuşamıo bu kadar korkuo evlenden busefer kaynananla sonun olmaz

neden ısrarla arıyosun?
arama sorma küs yahu
hiç sabrın yok galiba. bekle biraz sessizliğe gömül

Canim Kusura bakma ama gerçekten sinirleniyorum böyle karşı taraf açmıyor ve sen hala aramaya devam ediyorsun. Bencede yüzsüzlük bu. Neden kaldırıyorsun bi tarafını. Belkide sıkıldı senden. Lütfen artık arama. Biraz gururlu olun arkadaş bu nedir ya

Buradan bakınca büyük bir sorun yok sadece şımarmış gibi duruyor. Onu yükseldiği yerden indirmek senin elinde. Konu kalbini kırmış ve anlıyorum ama önemseme hiçbir şey olmamış gibi davran ama uzak ve soğuk. Sorarsa da yok bir şey de ama umursamadan, gülerek konuş konuyu değiştir. Sen de müsait olma biraz mesela, kendinle ailenle arkadaşlarınla ilgilen. Çok aşırı şımarmış. Ayrıca bir daha ailenle gezmene laf ederse bağırıp çağırmadan haddini bildir bir insanın annesiyle bu mevsimde saat 10'da dışarıda olması gece gezmesi olmuyor hava çok geç kararıyor zaten ki yanında ailen olduğu sürece istersen sabahlarsın ona ne.

Haddini bilmeyen erkekler konusunda dusuncem boyle bu kendi esim kardesim dahi olsa . Bir kadın bir dunya demek erkeklik vasfina siginip erkek herseyi yapar deyiminden nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…