• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım beni beğenmiyor

cracks1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2010
156
0
46
İstanbul
arkadaşlar erkek arkadaşım beni kilolu buluyor ve güzel bulmuyor sinir oluyorum ya 45 kiloyum 1.60 boyundayım daha ne kadar verebilirimki .. yanına giderken okadar süsleniyorum özene bezene ne bi iltifat ne bişey hiç.. bildiğin odun... shakira vb kişilere hayrannım demesini biliyo ama .. bna gelince tık yok. yani kendime göre çirkin biri değilim hatta güzel biri oldugumu söylerler.. okadar çok alışmışm ki iltifatlara beğenilmeye.. ondan bişey göremeynce cok üzülüyorum.. okadar heyecansız okadar isteksiz ki.. bazen söylüyorum isyan ediyorum.. ben belli edemiyorum duygularımı içmde yaşıyorum diyor bana.. söylemeye gerek yokki bi bakıştan bile anlaşılır karşındakinin seni beyenip beyenmediği.. ve bben onda bunları göremiyorum.. çok üzülüyorum.. kendime güvenim bile kalmadı bu yüzden.. :(

Son düzenleme:
aynısını sen de ona yap, sürekli beğenmediğin özelliklerini say, anlasın o zaman senin ne hissettiğini..

bazen yapıyorum.. ama insan bekliyor işte okadar hazırlanmaya süslenmeye bide demezmi yatakdan kalkmıs gelmiş gibisin diye! asıl yatakdan kalkıp gelen o.. ben geceden başlıyorum hazırlıga ya :( zaten kendisi yakışıklı biri değil hatta çok zayıf.. uzun boylu.. bana şaşırıyolar bunla nasıl berabersin diye.. hiçbir tanıdıgm beyenmiyor ailemde dahil.. :/

bu gönül işleri öyle güzellik çirkinliğe bakmıyor ki.. öyle olsa en güzel kızlar en yakışıklı erkeklerle birlikte olurdu.. ama görüyoruz ki, öyle değil.. eğer seni gerçekten yıpratıyorsa erkek arkadaşlarının bu tür davranışları bence uzaklaş biraz ondan... biraz kıymetini anlasın, kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasın..

valla kendime güvenimi kaybettm :( sağol arkadaşım düşüncelerini benimle paylaştgn için.. teşekkür ederim

rica ederim :))hiç kimse senden önemli değil.. sana zarar veriyorsa eğer birisi, bu deli gibi aşık olduğun insan bile olsa dur demesini bilmek lazım... diyemediğimiz için hata yapıyoruz zaten..

canım olur mu öyle sey sevgilinin etrafında pervane olması lazım yok ne anlamı kalır ki o ilişkinin.

evett aslnda cok sevdiğini söylüyor ama duygularımı belli edemiyorm diyor içinde yaşıyormuşmuş :( bide öyle birikii hiç bişeklde ne hissediyor ne düüşünüyor anlaşılmıyor çok donuk.. ve sürekli sorar oldm suan ne düşünüyosn şu nasl olmus şunu beyendinmi gibi .. bikerede kendi söylese şöyle hoş bişiler.. :( nolurdu sanki

Önemli olan sizin aynaya baktığınızda ne gördüğünüz, nasıl hissettiğinizdir.Eğer siz kendinizi iyi, sağlıklı ve güzel hissediyorsanız diğer insanlar ne derse desin umrunuzda olmasın.
Bu durumda bir arkadaşım var ona aynen şunları söylemiştim; 'Her insan aranız iyiyken, seni seviyorken güzelsin, ne kadar tatlısın gibi cümleler kurar.Ama bir aranız bozulsun artık birbirinizin hayatından çıkın senden kötüsü, laneti ve çirkini olmaz.Sen aynı sen peki ne değişti....İşte bu yüzden çevrenin sana söylediği şeyler hiç önemli değil, onlarla varolmadın onlarsız da yok olmayacaksın.Hiçbir zaman ne iltifatlarla kabar ne de yergilerle küçül.Aynaya baktığında ne görüyorsan sen bir tek O'sun ve o olmaya devam et.' size de aynılarını yazmayı uygun buldum.

evett aslnda cok sevdiğini söylüyor ama duygularımı belli edemiyorm diyor içinde yaşıyormuşmuş :( bide öyle birikii hiç bişeklde ne hissediyor ne düüşünüyor anlaşılmıyor çok donuk.. ve sürekli sorar oldm suan ne düşünüyosn şu nasl olmus şunu beyendinmi gibi .. bikerede kendi söylese şöyle hoş bişiler.. :( nolurdu sanki

Sevgilim beni beğenmiyor nedemek ya. İnsana sevdiği güzel/yakışıklı gözükmez mi, gülüşü herkesten hoş gelmez mi?
Eğer bu yataktan kalktığın gibi gelmişsin vs gibi cümleler sık tekrarlanıyorsa ilişkini gözden geçir derim. Zira adam duygularımı ifade edemem diyor ama olumsuzlara gelince dizmesini biliyor önüne.

Sen neden özgüvenini yitiriyorsun ki? Sen kendini bilmiyor musun? Sen, ben, o, bu, şu, hepimiz mutlu olalım, hoş duygular hissedelim diye ömrümüze hiç tanımadığımız birini dahil etmiyor muyuz?

Daha sevgiliyken şöylesin, böylesin diyebiliyorsa ciddi anlamda oturup düşün. Senin ondan neyin eksik? Sen onu neden çekiyorsun, o seni böyle kırdığı halde? Seviyorum diyeceksin ama gün gelecek kırılmaya müsade ettiğin için kendine kızacaksın.

Bu arada yaşlarınız kaç ve bu ilişki ne kadarlık?

Sıkma sen canını, o senin onun için verdiğin çabayı hazırlanmayı göremeyecek kadar körse sen neden üzülüyorsun:34:

Sevgilim beni beğenmiyor nedemek ya. İnsana sevdiği güzel/yakışıklı gözükmez mi, gülüşü herkesten hoş gelmez mi?
Eğer bu yataktan kalktığın gibi gelmişsin vs gibi cümleler sık tekrarlanıyorsa ilişkini gözden geçir derim. Zira adam duygularımı ifade edemem diyor ama olumsuzlara gelince dizmesini biliyor önüne.

Sen neden özgüvenini yitiriyorsun ki? Sen kendini bilmiyor musun? Sen, ben, o, bu, şu, hepimiz mutlu olalım, hoş duygular hissedelim diye ömrümüze hiç tanımadığımız birini dahil etmiyor muyuz?

Daha sevgiliyken şöylesin, böylesin diyebiliyorsa ciddi anlamda oturup düşün. Senin ondan neyin eksik? Sen onu neden çekiyorsun, o seni böyle kırdığı halde? Seviyorum diyeceksin ama gün gelecek kırılmaya müsade ettiğin için kendine kızacaksın.

Sıkma sen canını, o senin onun için verdiğin çabayı hazırlanmayı göremeyecek kadar körse sen neden üzülüyorsun:34:

Önemli olan sizin aynaya baktığınızda ne gördüğünüz, nasıl hissettiğinizdir.Eğer siz kendinizi iyi, sağlıklı ve güzel hissediyorsanız diğer insanlar ne derse desin umrunuzda olmasın.
Bu durumda bir arkadaşım var ona aynen şunları söylemiştim; 'Her insan aranız iyiyken, seni seviyorken güzelsin, ne kadar tatlısın gibi cümleler kurar.Ama bir aranız bozulsun artık birbirinizin hayatından çıkın senden kötüsü, laneti ve çirkini olmaz.Sen aynı sen peki ne değişti....İşte bu yüzden çevrenin sana söylediği şeyler hiç önemli değil, onlarla varolmadın onlarsız da yok olmayacaksın.Hiçbir zaman ne iltifatlarla kabar ne de yergilerle küçül.Aynaya baktığında ne görüyorsan sen bir tek O'sun ve o olmaya devam et.' size de aynılarını yazmayı uygun buldum.

düşüncelerini benimle paylaştıgın için teşekkür ederim arkadaşım çok güzel yazmışssın

haklısın okadar doğruki söylediklerin.. ben 23 yaşındaym oda 26 yşında canım zaten kafam karışık sabrediyorum ama.. nekadar sabrederim bilmiyorum.. bi sonu yok gibi yani ben bunları haketmiyorum çnkü.. teşekkür ederim düşüncelerini benmle paylaştıgın için :)

seni beğenmiyorsa seni sevmiyordur diye düşünüyorum haddimi aşarak....seninle birlikte ta ki kendince daha iyi olduğunu düşündüğü birini bulana kadar.....sana böyle şeyler söylediğinde ona haddini bildir canım

Ben anlamıyorum cidden bu erkekleri ya beğendikleri o Shakira mesela,güzel kadın Allah var ama ünlü olmasaydı ve bir Türk kızı olsaydı kesin basenlerine laf ederdi bizim erkeklerimiz,beğenmezlerdi.
Kedi-ciğer ilişkisi yani.

Erkek arkadaşınız size böyle acımasız eleştiriler yapabildiğine göre sanırım kendisi Brad Pitt ? :44:

Kilonuz ve boyunuz gayet dengeli bence,sakın ha erkek arkadaşınıza uyup diyete falan girip sağlığınızdan olmayın durduk yere :20:

Onun için saatler öncesinden süslenmenize rağmen size "yataktan kalkıp gelmişsin" diyebiliyorsa(ki nasıl diyebilir mantıklı bir insan,göz var nizam var kız senin için o kadar süslenmiş değil mi !!! :47:) ya gerçekten sizle dalga geçiyor ya da söylediklerinde ciddi.

Dalga geçiyorsa bu olayı çok abartmış,defalarca tekrarladığını söylüyorsunuz çünkü.
Ciddiyse de daha ne denebilir ki böyle bir sevgiliye,daha ne kadar süslenilebilir ? :41:

Ben olsam onu Shakira'sıyla başbaşa bırakırdım,hem kendi başına kalınca elizabeth durumuna muhtaç olur elizabeth'ine kusur bulurdu anca :27:

güldürdün beni canım :) çok içten yazmssn aynen katılıyorum sana.. yani uykusuz kaldıgıma yazık.. çok afedersin gece den heryerimi alıyorm vucut temzliğimi yapıyorum... sonra banyomu yapıyorum.. her buluşmamızda hiç aksatmadan.. sonra gayet güzel kıyafetlerimi özenle seçiyorum.. ve uyumada dkkat ederim.. makyajımı yapıp saçımı yapıyorum.. uykusuz gittiğim bile oldu yani okadar cok özenerek yapıyorm ki.. anlatamam.. oysaa yatakdan kalktıgı gibi geliyor yanıma yüzünü yolmus sivilce fln göznde çapaklar duruyo hala.. saçları kepeklı oluyor fln.. ztn kıyafet genelde aynı hiç bi özen bişey yok.. sözde çok seviyor aşkmdan ölüyor ama.. lafta.. ne bi süpriz ne bi ilgi alaka yok yani iyi biri temz kalpli aslnda ama iyilik yetmiyor :( artık ben hssetmek istiyorm beyenilmek yani farketmesini istiyorm.. eee bana sahip ya tabi bi önemi yok elinin altndaym naslsa.. naparsa ypsın bişey olmaz.. kaybedince anlıcak ama iş işten geçmiş olucak :(

daha napmalıyım bilmiyorum.. yani beni anlamasını bişeyleri farketmesini istiyorum ama nasl yapıcam bilmiyorm..

erkek arkadasın yuksek ıhtımalle komplekslı bırı :)

160 boya 45lık kıloya kılolu dıyorsa egerse

evet evet kesınlıkle kompleksı bırı .

bence 160 boya 45 kılo bıle az .daha verırsen eger

emınım ortalardan kaybolacaksın gorunmeyeceksın :9:

aynen ben eskiden kiloluydm 63 kiloydm cnm.. daha snra birden verdim kilo hemde baya bi ve artık sağlığım çok zayıf.. 45 kiloyum normalde 52 olmam lazmmış sanırm boyuma ve yaşıma göre .. beni görenler artk kilo verme diyor kücücük cocuk gibi kaldın diyor.. gerçi birşey yapmıyorm özellkle vermek için ama üzüntüden skntıdan sanırım.. eriyip gidiyorm.. erkek arkadaşım 1.80 boyunda ve 65 kilo çok zayıf kendisi bi deri bi kemik iskelet gibi oyüzdn de snrm beni kilolu buluyor :S vucudum orantılı zayıf olmama rağmen yerli yerinde herşey yni kötü bi vucudumda yok.. ama işte sinir oluyorm kim sevgilsinin şişmansın dddemesine katlanabilrki

bazen yapıyorum.. ama insan bekliyor işte okadar hazırlanmaya süslenmeye bide demezmi yatakdan kalkmıs gelmiş gibisin diye! asıl yatakdan kalkıp gelen o.. ben geceden başlıyorum hazırlıga ya :( zaten kendisi yakışıklı biri değil hatta çok zayıf.. uzun boylu.. bana şaşırıyolar bunla nasıl berabersin diye.. hiçbir tanıdıgm beyenmiyor ailemde dahil.. :/

canım herkes erkek arkadaşına yüklenmiş
ama ben sana bişeryler söylemek istiyorum
bi rahat bırak adamıda söylemek istediği varsa kendi söylesin
her gün hergün giyinip süslenip adama güzelmiyim yakışmışmı olmuşmu
diye sorarsan sıkılır oda yakıştığı yerleri görmez sana olumsuz gördüğü yönleri sıralar
bi bırak sen kendini farkettirme o seni farketsin
banada hergün biri gelip arkadaşım dahi olsa yakışmışmı güzelmi olmuşmu dese sıkılırım başımdan gitsin diye ya he güzel yada olmamış derim
erkek milleti sıkmaya gelmez
hele üst baş giyim kuşam ı onlara anlatmaya hiç gelmez

Back
X