bende eşimle ilk çıkmaya başladığım zaman saatlerce süsleniyordum bana formalite icabı güzelsin diyordu ama evlendik beni ertesi sabah duştan çıkmış ,makyajsız , saçlarım ıslak görünce aşkım ne kadar güzelmişsin demişti ve itiraf etti makyaj sana yakışmıyor palyoçaya benziyorsun diye ve gerçekten samimi sarkadaşlarıma hatta anneme sordum onlarda öyle düşünüyordular belkide senin sevgilinde doğlallıktan hoşlanıyordur
canım bence sende onu kafaya takma , birgünde sende uykudan kalk sadece yüzünü yıka , saçlarını şöyle bir topla , eşofmanlarını giy yanına git bakalım sana ne diyecek.O zamanda aman çirkinsin falan derse sen kendi haline bak yüzünü bile yıkamadan ne kadar zamandır yanıma geliyorsun ,ben sana saygımdan en azından yüzümü yıkadımda geldim dersin.
o seni aman şöyle kilolosun falan diye söylenmeye başlarsa sende onun zayıflığından şikayet et
bence sen ona kırılıyorsun ve birşey demiyorsun , seni anlamasını bekliyorsun ama o odun olduğu için (erkeklerin geneli öyledir de

) seni anlamıyor tabi sende içinbe atıyorsun , zamanla bunlar birikiyor ve en ufak tepkisini belki farkında olmadanda büyütüyorsun
ona karşı kırgınlıklarını içinde birikitirme , karşına al güzelce rahatsız olduğun şeyleri ona anlat ,yazık değilmi sana 45 kiloya düşmüşsün ALLAH korusun böyle kilo vermeye devam edersen hastalanırsın
canım bide erkekler bizim gibi düşünemiyor , onlar düz kafa düz mantık yürüterek düşünüyorlar. Örnek erkek kadına beraber tatile gitmeyi teklif ediyor diyelim kadın gitmek istesede yanlış anlaşılır falan diye hayır der ya ama aslında evettir, işte onu erkekler hayır olarak alğılıyorlar , onlara direk talimat vereceksin şunu yapıyoruz , buraya gidelim gibi