• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım beni beğenmiyor

tatlm ben boyle soran eden biri değildim hiç ztn ben sormadan söylerlerdi bna .. ama bekledm bekledm ama sonunda baktm bi odunla beraberim bu sefer ben sormaya bşladm çnkü o duygularını bile nerdeyse söylemeyen içnde yaşıyan biri.. ben ona sordgmda diyorki ben içmde yaşıyorm duygularımı diyor.. e o zaman niye ilşki içerisindeyzki biz tek taraflı olucaksa.. bi taraf verirken bi taraf alıyor.. benle tek paylaştgı şeyler olumsuzluklar sninde dediğin gibi.. çok karışık biri ya.. ben yoruldm artk :/ kadnlar bebek gibi ilgiye şevkate muhtaç tır... ben ona kendimden cok şey veriyorm .. bu yaptklarıyla beni kendnden soğutuyor..

bence seni beğeniyor ama kendi komplekslerinden dolayı sana çaktırmıyor ki şımarmayasaın diye sanırımm :) çocuk gibiler işte

Canim ben normalde cok pasbal biriyimdir yani ise giderken hergun makyaj sac yapmam genelde hazirlanmam 10 dakka surmez... Esim dalga gecer benle su haline bak falan diye ama gun gelirki oyle bir hazirlanir giyinirimki makyaj sac falan kiskancligindan ne diyecegini bilmez hatta en sevdigi iltifatsa" g.tume benziyorsun!!! ne gerek var boyle hazirlandin? kime?" gibi sorular sorar... Ben sahsen kendi verdigim cevaba bayiliyorum... Derimki" senin o begendigin hatunlar varya, yada beni hor gormeye calisanlar, iste onlarin hepsinin dibini dusururum" ( aslinda birazdaha argo biseydi isteyen olursa ozelden yazarim)
Demek isredigim kendini kimseye begendirmek zorunda degilsin onemli olan sen kendini nasil hissediyorsun... Hic ozguvenini yitirme esas ozaman butun guzelligini yitirirsin ;)
Ayrica birazda kilo al yaw ne oyle 45 kilo ben 1.78 kilomda 70 biraz etli butlu olun :p

Son düzenleme:
Bu arada sunu hic unutma eger biri seni kucumsuyorsa bilki seni kiskaniyordur. Senin zayif bur yanini ariyordur soyledigine tepki verirsen iste ozaman o kisi kazanmis hiseeder kendini ;)

Bazen her kadın beğenilmediğini hisseder.
Ama burada önemli olan sevgilinin seni beğenildiğine dair ikna edebilmesi, güvenini sarsmaması. Seni beğendiğini hissettirmesi.
Arkadaşların da dediği gibi,
hiç umursama beğeniyor mu beğenmiyor mu. Sen de ona öyle bak. O da bir hissetsin beğenilmemeyi.

canım bence sen kendine özen gösteren ve hoş bir bayansın... sadece sevgilinde kompleks var. o nedenle fazla takma seni yıpratmasına da izin verme derim.

bazı insanlar duygularını belli edemez doğrudur ama sevgilin sadece olumlu duygularını saklıyo heralde.....
üzme kendini bunun için...
kompleksinden yapıyodur...

arkadaşlar erkek arkadaşım beni kilolu buluyor ve güzel bulmuyor sinir oluyorum ya 45 kiloyum 1.60 boyundayım daha ne kadar verebilirimki .. yanına giderken okadar süsleniyorum özene bezene ne bi iltifat ne bişey hiç.. bildiğin odun... shakira vb kişilere hayrannım demesini biliyo ama .. bna gelince tık yok. yani kendime göre çirkin biri değilim hatta güzel biri oldugumu söylerler.. okadar çok alışmışm ki iltifatlara beğenilmeye.. ondan bişey göremeynce cok üzülüyorum.. okadar heyecansız okadar isteksiz ki.. bazen söylüyorum isyan ediyorum.. ben belli edemiyorum duygularımı içmde yaşıyorum diyor bana.. söylemeye gerek yokki bi bakıştan bile anlaşılır karşındakinin seni beyenip beyenmediği.. ve bben onda bunları göremiyorum.. çok üzülüyorum.. kendime güvenim bile kalmadı bu yüzden.. :(

Duygularını içinde yaşıyorsa, kötü duygularını da öyle yapsın bir zahmet.Gitsin Shakira da onu bekliyordu zaten:)) Sende ona aynısını yap bence. İnsan sevdiğine onu beğendiğini beli etmezse bu duyguları ne yapar?? Kimde harcar da sana kalmaz??

Bence hiç uğraşma böyle biriyle yaa.Sevgili dediğin insanın zaten diğer insanlardan farkıdır kendini sana daha güzel,daha hoş,daha eşsiz hissetirmesi.Beğenmiyosa seninle birlikte olmasın,hiç bi kıza söylenebilecek bişeymi bu,kendi çokmu mükemmel?Şişman olabilirsin,çirkin olabilirsin,onun için dünya güzeli olman gerekir ama tam tersine.Bence ne kadar üzüldüğünü ve kırıldığını anlat ona ve daha fazla devam ederse de bitireceğini söyle ilişkini..

Sevgilinin ya ileri derecede gözü bozuk ya da idrak kanalları kapalı adamın.
Shakira o yogurtcu kazanı gibi kalçasıyla kilolu olmuyor da sen 45 kiloyken mi kilolu oluyorsun?
Ciddiyse komik, şakaysa hiç gülmedim.
Tamam bazı insan sevdiğini söyleyemez iltifat vs edemez ama yok sen kilolusun, yataktan kalktında mı geldin filan BU NE YA?! Bunu ilk okulda yaparlar genel de küçük çocuklar azıcık kızlardan hoşlanınca gider saçlarını çekerler, ağlatırlar filan.
Sevgilin senin yanında ısmık gibi durduğundan çok kompleks yapıyor, sonra da devreleri yakıp bu gibi bir tepki veriyor olabilir mi?

Sabah sabah sinir oldum.:37:

seni beğenmiyosa beğendiği biriyle olsun ilişkileri paradoksa çevirmeye gerek yok boyunda kilonda normal şutla gitsin

bende eşimle ilk çıkmaya başladığım zaman saatlerce süsleniyordum bana formalite icabı güzelsin diyordu ama evlendik beni ertesi sabah duştan çıkmış ,makyajsız , saçlarım ıslak görünce aşkım ne kadar güzelmişsin demişti ve itiraf etti makyaj sana yakışmıyor palyoçaya benziyorsun diye ve gerçekten samimi sarkadaşlarıma hatta anneme sordum onlarda öyle düşünüyordular belkide senin sevgilinde doğlallıktan hoşlanıyordur
canım bence sende onu kafaya takma , birgünde sende uykudan kalk sadece yüzünü yıka , saçlarını şöyle bir topla , eşofmanlarını giy yanına git bakalım sana ne diyecek.O zamanda aman çirkinsin falan derse sen kendi haline bak yüzünü bile yıkamadan ne kadar zamandır yanıma geliyorsun ,ben sana saygımdan en azından yüzümü yıkadımda geldim dersin.
o seni aman şöyle kilolosun falan diye söylenmeye başlarsa sende onun zayıflığından şikayet et
bence sen ona kırılıyorsun ve birşey demiyorsun , seni anlamasını bekliyorsun ama o odun olduğu için (erkeklerin geneli öyledir de :9:) seni anlamıyor tabi sende içinbe atıyorsun , zamanla bunlar birikiyor ve en ufak tepkisini belki farkında olmadanda büyütüyorsun
ona karşı kırgınlıklarını içinde birikitirme , karşına al güzelce rahatsız olduğun şeyleri ona anlat ,yazık değilmi sana 45 kiloya düşmüşsün ALLAH korusun böyle kilo vermeye devam edersen hastalanırsın
canım bide erkekler bizim gibi düşünemiyor , onlar düz kafa düz mantık yürüterek düşünüyorlar. Örnek erkek kadına beraber tatile gitmeyi teklif ediyor diyelim kadın gitmek istesede yanlış anlaşılır falan diye hayır der ya ama aslında evettir, işte onu erkekler hayır olarak alğılıyorlar , onlara direk talimat vereceksin şunu yapıyoruz , buraya gidelim gibi

arkadaşlar erkek arkadaşım beni kilolu buluyor ve güzel bulmuyor sinir oluyorum ya 45 kiloyum 1.60 boyundayım daha ne kadar verebilirimki .. yanına giderken okadar süsleniyorum özene bezene ne bi iltifat ne bişey hiç.. bildiğin odun... shakira vb kişilere hayrannım demesini biliyo ama .. bna gelince tık yok. yani kendime göre çirkin biri değilim hatta güzel biri oldugumu söylerler.. okadar çok alışmışm ki iltifatlara beğenilmeye.. ondan bişey göremeynce cok üzülüyorum.. okadar heyecansız okadar isteksiz ki.. bazen söylüyorum isyan ediyorum.. ben belli edemiyorum duygularımı içmde yaşıyorum diyor bana.. söylemeye gerek yokki bi bakıştan bile anlaşılır karşındakinin seni beyenip beyenmediği.. ve bben onda bunları göremiyorum.. çok üzülüyorum.. kendime güvenim bile kalmadı bu yüzden.. :(

birbirinize yasal bağınız yok. neden seninle olmak zorunda olsun ki. kaldı ki evli olan insanlar bile birbirine sonuna kadar mecbur değil. seni beğenmese neden seninle olsun. bazı insanlar gerçekten içinde yaşar. sen abartıyorsun sanki.. sürekli ne şekilde dile getirmesi lazım ki.. diyelim ki beğenmiyor.zaten bunu değiştiremezsin.

eğer sevgi vücut ölçüleri üzerine kurulu ise !!! vayy be diyorum ne halde..

beni , ruhumu hissetmeyen adamı ben napayım..

45 kilomuşsun iskelete dönmeni istiyor herhalde. (sharika yı begenip senden iskelator olamnı istemek :27:)

kendine özgüvenini kaybetme.. uzaklaş. onun yanına giderken kendin olabiliyor musun? yoksa kasılıyor musun ? ilişki bunları gerektirir mi sence?

merhaba aynı sorunları ilk evledigimden beri eşimle yaşadıım ama beni cok sevdigini biliyordum öte yandan...
sürekli kusurlar bulurdu bakımsız biride degilim şükürler olsun...
en son dayanamadımm niye sen mükemmel oldugunumu sanıyorsun dedim..zoraki hayır dedi..
insanların kusurlarını bulmak en kolaydır sen zoru sec bi kusuru varsa ört..
insanları oldugu gibi kabul et ve sev yko sevemiyosan yolun acık olsun dedim...
sustu bu olay baya frenledi onu..
sürekli bak şu kız ne güzel giymiş böyle yapmış söyle etmiş bunaltıydı yani...
dedim sende bu ön yargı varken sürekli baskalarını begenirsin vs..
şimdi 1 yıllık evliyiz...
dün akşam ben seni sürekli el üstende tutup yüceltiyorum sen neden böylesin..

ewt cevap ne biliyomusunuz...
şımarmandan korkuyorum dedi kendini güzel hissedersen beni begenmessin senin beni begenmemene tahammül edemem dedi.
anlıyormusun..
bide not olarak bende 160 boyunda 45 kilo gezdim hiç mutlu degildim çünkü o boy oranına bu kilo çok az ve saglıksız sürekli tansiyonum düşerdi ve halsızlık hissederdim..
1.60 boyunda bi kadının kilosu 50 den fazla olmalıdır..kafamdan atmıyorum avmdeki boy kilo oranı yapan makineler dahi bunu belirtiyor..bence kilo al saglıgın elinden gitmesin...
kimse içinde kendini bukadar kasma öz güvenini kaybedersen kolay geri gelmiyor hatta hiç gelmiyor..sevgilerr

merhaba aynı sorunları ilk evledigimden beri eşimle yaşadıım ama beni cok sevdigini biliyordum öte yandan...
sürekli kusurlar bulurdu bakımsız biride degilim şükürler olsun...
en son dayanamadımm niye sen mükemmel oldugunumu sanıyorsun dedim..zoraki hayır dedi..
insanların kusurlarını bulmak en kolaydır sen zoru sec bi kusuru varsa ört..
insanları oldugu gibi kabul et ve sev yko sevemiyosan yolun acık olsun dedim...
sustu bu olay baya frenledi onu..
sürekli bak şu kız ne güzel giymiş böyle yapmış söyle etmiş bunaltıydı yani...
dedim sende bu ön yargı varken sürekli baskalarını begenirsin vs..
şimdi 1 yıllık evliyiz...
dün akşam ben seni sürekli el üstende tutup yüceltiyorum sen neden böylesin..

ewt cevap ne biliyomusunuz...
şımarmandan korkuyorum dedi kendini güzel hissedersen beni begenmessin senin beni begenmemene tahammül edemem dedi.
anlıyormusun..
bide not olarak bende 160 boyunda 45 kilo gezdim hiç mutlu degildim çünkü o boy oranına bu kilo çok az ve saglıksız sürekli tansiyonum düşerdi ve halsızlık hissederdim..
1.60 boyunda bi kadının kilosu 50 den fazla olmalıdır..kafamdan atmıyorum avmdeki boy kilo oranı yapan makineler dahi bunu belirtiyor..bence kilo al saglıgın elinden gitmesin...
kimse içinde kendini bukadar kasma öz güvenini kaybedersen kolay geri gelmiyor hatta hiç gelmiyor..sevgilerr

bir erkek ya da kadın neden eşinin şımarmasından korksun.ya da elbette şımarmalı. eşi şırmatmayacaksa, ruhunu okşamayacaksa kim okşayacak ki. ya da karşıdan gelen baska kadınları gosterıp onları begendıgını soylerek gururunu ezerken şırmarmamasının önüne geçmek doğru mu? o zaman şu reklamlarda çıkan erkekleri görünce: vay be bunları hangi analar doğurdu acaba? desek güzel olur mu?

Yeterince sevmiyor demekki.Ayrıca daha kilo verme 45 te çok az. Sağlığından olma durup dururken.Sende ona aynı şekilde davran.İnsan sevdiği zaman dış görünüşün önemi kalmıyor.

cevap vermisya sen kendini güzel sanıp beni begenmessen tahammül edemem diyo hepsi bundan mış ...
fakat ben çok çok üzülmüştüm...
tek dayandıgım yer beni deli gibi sevdigini bildigim...
artık vazgecti pek cok şeyden...
benim kalıp oturmuş iki söz ruhumu okşar mutlu eder ama göklerdede dolaştırmaz yaş 30 olmuş dimii...

Back
X