• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım beni beğenmiyor

cnm ufak bi not : BEYENMİYOR değil BEĞENMİYOR
çok gözümü ısırdı söylemeden geçemiyorum...
belkide gerçekten duygularını ifade edemeyen biridir sevgilin.

cnm ufak bi not : BEYENMİYOR değil BEĞENMİYOR
çok gözümü ısırdı söylemeden geçemiyorum...
belkide gerçekten duygularını ifade edemeyen biridir sevgilin.

bence gerek yok bu düzeltmeye tamamen kişisel fikrim. bir çok kişi farketti bunu. ama resmi bir platformda değiliz birbirimizin basit yanlışlarını göstermeyi doğru bulmuyorum ben.

Hiç mi söylemiyor bilmiyorum ama eğer arada sırada güzel olduğunuzu belirtiyorsa bence bununla yetinmelisiniz zira az söylenen sözler çok daha güzel ve anlamlı oluyor.:31:

45 kilosun ve kilolu diyor sana oyle mi? oha diyorum baskada birsey demiyorum… bu sacma sebeplerden kendine guvenini sarsacak bir adamin yaninda oldugun icin sanada yuh diyorum.

Son düzenleme:
düzeltmeye falan çabalama bırak gitsin:ssz::ssz:

bu konuda ciddiyim bu adamdan adam olmaz bizim kocalarımız sevgiliyken ölürlerdi bize dünyanın en güzel kızıydık onlar için şimdi güzel bir laf duymak için ağızlarının içine bakıyoruz:19:

senin kendine güvenini zedeliyor sürekli aşağılıyorsa hele ki şimdiden bunu yapıyorsa ilerisi olmayan bir ilişkiyi sürdürmenin de gereği yok:10::10:derim ben kendinizi şu erkeklere ezdirmeyin nolursunuz yaaa yeter artık siz onları böyle şımartıyorsunuz elinizden geleni yapıyorsunuz yok onunla buluşmak için bir gün önceden süslenmeye başlıyorsunuz ilk önüne gelenle aldatıyorlar kendilerini bir halt sanıyorlar:20:
kusura bakmayın şu suralar çok sinirliyim erkeklere eşimde dahil hiç birisini göresim yok:47::47::47:

düzeltmeye falan çabalama bırak gitsin:ssz::ssz:

bu konuda ciddiyim bu adamdan adam olmaz bizim kocalarımız sevgiliyken ölürlerdi bize dünyanın en güzel kızıydık onlar için şimdi güzel bir laf duymak için ağızlarının içine bakıyoruz:19:

senin kendine güvenini zedeliyor sürekli aşağılıyorsa hele ki şimdiden bunu yapıyorsa ilerisi olmayan bir ilişkiyi sürdürmenin de gereği yok:10::10:derim ben kendinizi şu erkeklere ezdirmeyin nolursunuz yaaa yeter artık siz onları böyle şımartıyorsunuz elinizden geleni yapıyorsunuz yok onunla buluşmak için bir gün önceden süslenmeye başlıyorsunuz ilk önüne gelenle aldatıyorlar kendilerini bir halt sanıyorlar:20:
kusura bakmayın şu suralar çok sinirliyim erkeklere eşimde dahil hiç birisini göresim yok:47::47::47:

işin ilginç tarafı erkek fiziksel olarak beğenmiyor. ama hala birlikte..

kız bayan olarak ihtiyaç duyuyor bunlara haliyle...ve dediği laflardan yola çıkarak beğenmediği sonucuna varıyor, bunları da yutuyor. nasıl ilişki bu? yani neden ve nasıl birlikteler. çünkü o yaşlarda ruhi güzellikten ön plandadır fiziksel güzellik. bir erkek kızı beğenmiyorsa fiziksel olarak onu zaten sevgilisi olarak görmez. bunun adı ilişki olamaz. sürüncemedir.

1.60 boyundasın 45 kilosun ve kilolu diyor yok artık !
Bende 1.59 boyunda 48 kiloyum erkek arkadaşım ne kadar zayıfsın biraz kilo al diyor !
Acaba hangisinde sorun var çözemedim.Ama sen biraz daha kilo verirsen sağlık sorunun olacağı kesin.Bu zamana kadar hiç mi güzel tek bir cümle kurmadı ? Acaba giyiniş tarzın mı hoşuna gitmiyor çok mu sıradan ? Beraber olduğunuz süre içerisinde hep böyle miydi sonradan mı oldu? Senin o kadar özenmene rağmen olmamış gibi sözler sarf ediyorsa bence kendini kötü hissetme ve böyle mutlu olduğunu senin çok hoşuna gittiğini söyle

işin ilginç tarafı erkek fiziksel olarak beğenmiyor. ama hala birlikte..

kız bayan olarak ihtiyaç duyuyor bunlara haliyle...ve dediği laflardan yola çıkarak beğenmediği sonucuna varıyor, bunları da yutuyor. nasıl ilişki bu? yani neden ve nasıl birlikteler. çünkü o yaşlarda ruhi güzellikten ön plandadır fiziksel güzellik. bir erkek kızı beğenmiyorsa fiziksel olarak onu zaten sevgilisi olarak görmez. bunun adı ilişki olamaz. sürüncemedir.

anlayamıyorum ben sevgilimin beni beğenmediğini düşünerek sürekli aşağılamaya çalıştığını görerek niye yanında durayım ben sevgilim dediğim insanın yanında kendimi iyi hissetmeliyim rahat olmalıyım eşofmanla uyku mahmurluğuyla gittiysem bile yanına beni güzel bulmalı yani benim eşim öyleydi makyaj yapmamı istemezdi beni her halimle görmek isterdi gözlerime baktığında titrerdi ne biliyim ben zaten onun bu hareketlerine aşık oldum ilgi manyağı etti beni ağzı çok laf yapmaz ama hisettirir eğer yanındaysam ben kendimi prenses hissederdim bu nedenlerle ben algılayamıyorum:36:

Shakira nın boyu 1.54 haberi varmıymış acaba?

Bence sana olan ilgisi azalıyor yoksa seven insan karşısındakini herkesten güzel bulur.

1.60 boyundasın 45 kilosun ve kilolu diyor yok artık !
Bende 1.59 boyunda 48 kiloyum erkek arkadaşım ne kadar zayıfsın biraz kilo al diyor !
Acaba hangisinde sorun var çözemedim.Ama sen biraz daha kilo verirsen sağlık sorunun olacağı kesin.Bu zamana kadar hiç mi güzel tek bir cümle kurmadı ? Acaba giyiniş tarzın mı hoşuna gitmiyor çok mu sıradan ? Beraber olduğunuz süre içerisinde hep böyle miydi sonradan mı oldu? Senin o kadar özenmene rağmen olmamış gibi sözler sarf ediyorsa bence kendini kötü hissetme ve böyle mutlu olduğunu senin çok hoşuna gittiğini söyle

bir kere insan sevdiği zaman dünyanın en çirkin kızı ya da erkeği gözünde muhteşem görünür. hani bazen karşıdan bir çift gelir de " bu adam bu kıza nasıl bakıyor" deriz de adam da kızın ağzına bakar çünkü seviyor. ama konu sahibinin sevgilisi aşk niyetine bir şey taşımıyor. bir hikaye var edebiyatta bilenler bilir. kısaca anlatayım: adamın biri bir kadını çok seviyor ama o kadın adamın yaşadığı nehrin karşı kıyınsında yaşıyor ve nehir o kadar çağlayan bir nehir ki karşıya kimse geçemiyor. buna rağmen adam her gün karşı kıyaya geçiyor sevgilisini görüyor ve geri dönüyor. bu şekilde tam 10 yıl geçiyor. 10 yıl sonra bir gün adam kadına der ki:

- ey sevdiğim gözünün beyazında bir leke var. hayırdır hasta mısın?

Kadın: hayır yarim..sadece senin bana olan sevgin bitti. çünkü o leke benim gözümde 10 yıldır var ve sen yeni farkediyorsun...

olay budur bence.

Kilon çok iyi hatta az bile bence sakın diyet falan yapma sağlığından olursun bu da kimse için değmez yani :) Sana özensiz diyenler utansın şekerimm içini görüyorum yani şuanda ne kadar özendiğini 2 kelimenle bile anlayabiliyoruz. Eğer seni kıracak boyuttaysa şu sevgilinin kafasına dank ettir seni kırmaktan vazgeçsin

öğrendim ki erkeğe değer vermedikçe değerli oluyosun süslen özen kendine bak ama bunu kendin için yap. hele bir erkek için fedakarlık yapıpta asla yutma hiç birşeyi.

sen ne kadar fedakarlık yapar yutup susarsan okadar üzülürsün sakın unutma herşeyden önce sen değerlisin elin oğlu değil:47::47:

anlayamıyorum ben sevgilimin beni beğenmediğini düşünerek sürekli aşağılamaya çalıştığını görerek niye yanında durayım ben sevgilim dediğim insanın yanında kendimi iyi hissetmeliyim rahat olmalıyım eşofmanla uyku mahmurluğuyla gittiysem bile yanına beni güzel bulmalı yani benim eşim öyleydi makyaj yapmamı istemezdi beni her halimle görmek isterdi gözlerime baktığında titrerdi ne biliyim ben zaten onun bu hareketlerine aşık oldum ilgi manyağı etti beni ağzı çok laf yapmaz ama hisettirir eğer yanındaysam ben kendimi prenses hissederdim bu nedenlerle ben algılayamıyorum:36:

evet canım haklısın...bizim tarzdakiler sanırım evledikten sonra odun moduna yaklaşıyorlar.:1:

bir kere insan sevdiği zaman dünyanın en çirkin kızı ya da erkeği gözünde muhteşem görünür. hani bazen karşıdan bir çift gelir de " bu adam bu kıza nasıl bakıyor" deriz de adam da kızın ağzına bakar çünkü seviyor. ama konu sahibinin sevgilisi aşk niyetine bir şey taşımıyor. bir hikaye var edebiyatta bilenler bilir. kısaca anlatayım: adamın biri bir kadını çok seviyor ama o kadın adamın yaşadığı nehrin karşı kıyınsında yaşıyor ve nehir o kadar çağlayan bir nehir ki karşıya kimse geçemiyor. buna rağmen adam her gün karşı kıyaya geçiyor sevgilisini görüyor ve geri dönüyor. bu şekilde tam 10 yıl geçiyor. 10 yıl sonra bir gün adam kadına der ki:

- ey sevdiğim gözünün beyazında bir leke var. hayırdır hasta mısın?

Kadın: hayır yarim..sadece senin bana olan sevgin bitti. çünkü o leke benim gözümde 10 yıldır var ve sen yeni farkediyorsun...

olay budur bence.

hikayeyi ilk defa okuyorum gerçekten hoşmuş :)

Shakira nın boyu 1.54 haberi varmıymış acaba?

Bence sana olan ilgisi azalıyor yoksa seven insan karşısındakini herkesten güzel bulur.

onlar diyet yaparken bile kaç uzmandan destek alıyorlar..

kullandıkları kremler..bakımlar...ayrıca yapılan photoshop da cabası...gördük makyajsız hallerini...

ben 1.58 boyunda 50 kiloyum,eşim bana zayıflıyorum diye kızıyor :27:
1.60 a 45 ne ya,acaba gözünde şu süpermarketlerde kısa ve şişman gösteren bi ayna falan mı var :37:
sen dahada zayıflarsan uçarsın,takma o çocuğu,çünkü o da seni takmıyor.
seven erkek sevdiği kadının sağlığını düşünür ilk önce,kilosunu değil.
ilerde evlenirseniz hamile kalınca,lohusalıktaki kilona ne diyecek düşün bakalım?
kaldırabilecek misin bunları?
ağzından en bal akması gerektiği dönemde bunları diyorsa gerisini hayal bile edemiyorum...
aynısı güzellik içinde geçerli,ben kiloya odaklandım biraz çünkü gerçekten çok garip geldi :53:
ben senden daha kısa ve kilolu olmama rağmen çevrem bana zayıf diyor zira :27:
ne erkekler var yahu :20:

Back
X