Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ufak bi not : BEYENMİYOR değil BEĞENMİYOR
çok gözümü ısırdı söylemeden geçemiyorum...
belkide gerçekten duygularını ifade edemeyen biridir sevgilin.
ayrıca sırf gıcıklık olsun diye tv gördügüm adamlara laf atıyorum az kudursun süper oluyor....
![]()
cnm ufak bi not : BEYENMİYOR değil BEĞENMİYOR
çok gözümü ısırdı söylemeden geçemiyorum...
belkide gerçekten duygularını ifade edemeyen biridir sevgilin.
düzeltmeye falan çabalama bırak gitsin
bu konuda ciddiyim bu adamdan adam olmaz bizim kocalarımız sevgiliyken ölürlerdi bize dünyanın en güzel kızıydık onlar için şimdi güzel bir laf duymak için ağızlarının içine bakıyoruz
senin kendine güvenini zedeliyor sürekli aşağılıyorsa hele ki şimdiden bunu yapıyorsa ilerisi olmayan bir ilişkiyi sürdürmenin de gereği yokderim ben kendinizi şu erkeklere ezdirmeyin nolursunuz yaaa yeter artık siz onları böyle şımartıyorsunuz elinizden geleni yapıyorsunuz yok onunla buluşmak için bir gün önceden süslenmeye başlıyorsunuz ilk önüne gelenle aldatıyorlar kendilerini bir halt sanıyorlar
kusura bakmayın şu suralar çok sinirliyim erkeklere eşimde dahil hiç birisini göresim yok![]()
işin ilginç tarafı erkek fiziksel olarak beğenmiyor. ama hala birlikte..
kız bayan olarak ihtiyaç duyuyor bunlara haliyle...ve dediği laflardan yola çıkarak beğenmediği sonucuna varıyor, bunları da yutuyor. nasıl ilişki bu? yani neden ve nasıl birlikteler. çünkü o yaşlarda ruhi güzellikten ön plandadır fiziksel güzellik. bir erkek kızı beğenmiyorsa fiziksel olarak onu zaten sevgilisi olarak görmez. bunun adı ilişki olamaz. sürüncemedir.
1.60 boyundasın 45 kilosun ve kilolu diyor yok artık !
Bende 1.59 boyunda 48 kiloyum erkek arkadaşım ne kadar zayıfsın biraz kilo al diyor !
Acaba hangisinde sorun var çözemedim.Ama sen biraz daha kilo verirsen sağlık sorunun olacağı kesin.Bu zamana kadar hiç mi güzel tek bir cümle kurmadı ? Acaba giyiniş tarzın mı hoşuna gitmiyor çok mu sıradan ? Beraber olduğunuz süre içerisinde hep böyle miydi sonradan mı oldu? Senin o kadar özenmene rağmen olmamış gibi sözler sarf ediyorsa bence kendini kötü hissetme ve böyle mutlu olduğunu senin çok hoşuna gittiğini söyle
anlayamıyorum ben sevgilimin beni beğenmediğini düşünerek sürekli aşağılamaya çalıştığını görerek niye yanında durayım ben sevgilim dediğim insanın yanında kendimi iyi hissetmeliyim rahat olmalıyım eşofmanla uyku mahmurluğuyla gittiysem bile yanına beni güzel bulmalı yani benim eşim öyleydi makyaj yapmamı istemezdi beni her halimle görmek isterdi gözlerime baktığında titrerdi ne biliyim ben zaten onun bu hareketlerine aşık oldum ilgi manyağı etti beni ağzı çok laf yapmaz ama hisettirir eğer yanındaysam ben kendimi prenses hissederdim bu nedenlerle ben algılayamıyorum![]()
bir kere insan sevdiği zaman dünyanın en çirkin kızı ya da erkeği gözünde muhteşem görünür. hani bazen karşıdan bir çift gelir de " bu adam bu kıza nasıl bakıyor" deriz de adam da kızın ağzına bakar çünkü seviyor. ama konu sahibinin sevgilisi aşk niyetine bir şey taşımıyor. bir hikaye var edebiyatta bilenler bilir. kısaca anlatayım: adamın biri bir kadını çok seviyor ama o kadın adamın yaşadığı nehrin karşı kıyınsında yaşıyor ve nehir o kadar çağlayan bir nehir ki karşıya kimse geçemiyor. buna rağmen adam her gün karşı kıyaya geçiyor sevgilisini görüyor ve geri dönüyor. bu şekilde tam 10 yıl geçiyor. 10 yıl sonra bir gün adam kadına der ki:
- ey sevdiğim gözünün beyazında bir leke var. hayırdır hasta mısın?
Kadın: hayır yarim..sadece senin bana olan sevgin bitti. çünkü o leke benim gözümde 10 yıldır var ve sen yeni farkediyorsun...
olay budur bence.
Shakira nın boyu 1.54 haberi varmıymış acaba?
Bence sana olan ilgisi azalıyor yoksa seven insan karşısındakini herkesten güzel bulur.
hikayeyi ilk defa okuyorum gerçekten hoşmuş :)