• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım beni beğenmiyor

Boyunuza göre kilonuz ideal. Hatta biraz alsanız bile kötü durmaz. Tutun ki kilolusunuz 10 kilo fazlanız var. Bunu size söylemeye begenmediğini ima etmeye ne hakkı var? Siz kendinizi buna mı layık görüyorsunuz. Size iltifat etmeyen, beğenmeyen....

aslında belki kendini beğenmiyor kendini sana yakıştırmıyordur.
senin havaya girmemen için aklınca, havanı alıyor olabilir.
öyle ise,
aynısını ona misillime yapmak yanlış olur.

tam tersi,
onu beğendiğine ve sevdiğine ikna etmelisin sanki.
biraz güvensizliği var.
arada iltifat et, bakışlarınla beğendiğini göster, arkadaş ortamlarında onunla gururlan falan.
dozu kaçırma ama sonra sen onun havasını almak zorunda kalırsın.
onlar da beğenilmek istiyor sonuçta.

seni kendinden daha güzel buluyorsa ve seninde bunun bilicinde olduğunun farkındaysa senin yanında kendini iyi hissettirmek için sana öyle söyllüyordur.senide inandırmak istiyordur.kompleksli olabilir yani insan beğenmediği kişiyle neden beraber olurki ? bence beğeniyor ama sana bunun tersini hissettirmek istiyor.sende de kusura bakam ben buyum beğenmiyorsan kapı orda :) benim eşimde hep bana takılır dı zayıfsın çok sopa gibisin ben nasıl evlenmişim senle falan ben balık etten hoşlanırım şimdi tam ideal kilodayım şimdide ne hale geldin topik oldun diyor.54 kilo 1,67 boyum var gayet ideal bence :) bende ciddiye alıp beğemiyorsan kapı orda benden daha güzelini alda beğen dedim güldü kızdırıyorum askım dedi beğenmesem senle ne işim var dedi :) hala takılır bana kızdırmayı çok sever ama eşim komplexli değildir yakışıklıdır da bende yanına yakışırım aslında tam birbirimizin tipiyiz.uzun oldu ama demek istediğim ya kzıdırmak için yapıyor yada dediğim gibi komplexli.seni kendisinin senden daha yi olduğuna inandırmaya çalışıyor.

yok artık ya sana kilolumu diyo? saçmalamasın.hatta zayıfsın bile.bi 5 kilo felan alsan hiç kötü durmazdın bence hala zayıf durursun.uzun ve ince erkeklerde hiç hoşlanmam ben.kendine baksın o önce.beğenmiyosa çıkmasın seninle, Allah allah.odun !!!

Ne kilonda ne boyunda bi anormallik yok canım. 5 kilo daha alsan garip durmazsın.
Bence o sevgilinin gözüne bi görünür var!:19:
Hiç takma kafanı.
Sana ne yapıyorsa sende ona aynısını yap.
Anlasın biraz düştüğün durumu.

Kilolu mu acaba erkek arkadaşının gözlerinde bir sorun mu var :1:
bırak kiloyu zayıfsın bile 5 kilo daha alsan eminim ideal kilon olur
seni beğenmiyorsa gitsin daha güzelini bulsun beyefendi
ona da gelemiyorsa sende ona onun davrandığı gibi davran bakalım ne yapacak..

Kilolu değilsin. Zayıfsın. Bence erkek arkadaşın sen havalanmayasın diye iltifat etmiyordur. Bazı erkeklerin düşünce yapısı öyle.

halt etmiş senin o sevgilin. özellikle daha sevgiliyken etrafında pervane olması lazım senin. bence hemen def et başından.görsün güzeli çirkini

Back
X