• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım beni beğenmiyor

arkadaşlar erkek arkadaşım beni kilolu buluyor ve güzel bulmuyor sinir oluyorum ya 45 kiloyum 1.60 boyundayım daha ne kadar verebilirimki .. yanına giderken okadar süsleniyorum özene bezene ne bi iltifat ne bişey hiç.. bildiğin odun... shakira vb kişilere hayrannım demesini biliyo ama .. bna gelince tık yok. yani kendime göre çirkin biri değilim hatta güzel biri oldugumu söylerler.. okadar çok alışmışm ki iltifatlara beğenilmeye.. ondan bişey göremeynce cok üzülüyorum.. okadar heyecansız okadar isteksiz ki.. bazen söylüyorum isyan ediyorum.. ben belli edemiyorum duygularımı içmde yaşıyorum diyor bana.. söylemeye gerek yokki bi bakıştan bile anlaşılır karşındakinin seni beyenip beyenmediği.. ve bben onda bunları göremiyorum.. çok üzülüyorum.. kendime güvenim bile kalmadı bu yüzden.. :(

tatlım tabi ilişkinizi tam olarak bilemem ama yani bir erkek böyle şeyler söylüyorsa aşkı bitmiştir ya aşkını harekette geçirmek için değişik bir şeyler yap kaç biraz fazla üstüne düşme bir şeyler yap ama kıymetini anlasın yok anlamıyor mu o zaman sal gitsin yaa

1,60 boy ve 45 kiloya kilolusun diyosa e biz ölelim o zaman.

Beğenmiyorsa yürüsün gitsin beğendiği biriyle çıksın alla allaa:19:
Sen kendini güzel buluyorsan güzelsindir, gerisinin önemi yok.
Ayrıca eğer bu arkadaş yaşı küçük bir arkadaşımızsa sana böyle davranarak
egolarını tatmin ediyordur kanımca. Bazı ergen erkekler karşı tarafı sürekli eleştirerek
kendilerini on numara, hint kumaşı görmeye bayılırlar. Ne yazık ki bir süre sonra karşı
taraf da onların süper, kendilerinin çirkin olduğu fikrini iyice kabulleniyor:ssz:

Sen de onu ufak ufak eleştirmeye başla. Her fırsatta kendinde güzel bulduğun şeyleri
paylaşmayı da unutma tabiki de:34:

bence insandan insana değişir. bazı insanlar ilgiden şımarır; bütün kızlar bana hasta der. bazıları sıkılır..değişik değişik insanoğlu işte ama doğru kişiyi bulunca zaten ruhlar konuşuyor bence.herşey kıvamında oluyor zaten.hani o düşünce tarzı erkeklere yüz verilmez diye..onların da ilgiye ve şımartılmaya ihtiyacı var. sadece kime hitap ettiğimiz önemli ve ne şekilde..

benim söylediğimle bu söylediğiniz aynı şeyler değil ben erkek arkadaşından çok kendi için süslensin kendine değer versin dedim :) aynı dili konuşmuyoruz yani şuan sizinle. şımartma gibi birşeyde söylemedim benim söylediğim kimseye kendinden çok değer vermemesi.bu yani.

size yapılan haksızlıktan kendinize pay çıkararak yapılan haksızlığın daha kötüsünü kendinize yapmayın..siz değersiz değilsiniz...

Bu kadar şikayetçi olduğun, ruhunu okşamayan,
Memnun ve mutlu etmeyen kişilerle ısrarla beraber olma çabası niye ??
Üstelik bekarsın hiçbir mecburiyetin bağın zorunluluğun yok...

Seni beğenmediğini ima ediyor sürekli ve sen yanında mı geziyosun pesss

Ama ısrarla değişmek istiyorsan

y harfini düzelterek başlayabilirsin :))

"ğ" harfinide "y" yapanlara sinir oluyorum kusura bakma!
Beyenmiyo değil,Beğenmiyor!!

Son düzenleyen: Moderatör:
seni beğenmiyosa neden senle görüşüyomuş ben senin yerinde olsam kesinlikle görüşmez konuşmazdım bende seni beğenmiyorum ne olucak de

arkadaşlar bana da yardım edin lütfen. en yakın arkadaşımı seven çocuğa aşık oldum. :( onu unutmak için ne yapmalıyım. lütfen yardım

"ğ" harfinide "y" yapanlara sinir oluyorum kusura bakma!
Beyenmiyo değil,Beğenmiyor!!

Arkadaşlar üçtür yazıyorsunuz da insanlık hali yanlış yazmış olabilir ve ya herkesin türkçesi düzgün olacak diye bir kural yok. Ne hatalar yapılıyor burda ohooo.

Her neyse sevgilini tanımadan çok yorum yapılması da sağlıklı değil aslında. Çünkü verilen örnekler ve çevremdeki ilişkileri baz alarak söyleyebilirim ki seven adam da yapabiliyor bunu...

He dozunu ayarlayamıyorsa o başka. Benim sevgilimde yeri geliyor kusur gibi söylüyor bi'şeyimi hep kıskandığı zamana denk geliyor nedense:52: Eğer öyle diyorsa ben böyle beğeniyorum kendimi önemli olan da bu deyip, geç.

seni beğenmiyorsa neden seninle beraber
ben olsam beni beğenmeyen sürekli kilomu boyumu sorun eden biriyle görüşmezdim

Biraz kendini beğenmişlik sezdim :20: Ne bu insanlarda dış görünüş merakı :31: Sizle tipiniz için çıkacaksa hiç çıkmasın yarın bir gün o güzellik gittiğinde adamda başka hatunlara gider ben size söyliyim..

arkadasım o senı begenmıyorsa pasa gönlu bılır
sen kendını topla kendıne guvenın gelsın
bence ona haddını bıldırıp mesafenı koy ve
çok sık görusmekı degerını anlasın .........

Back
X