Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar erkek arkadaşım beni kilolu buluyor ve güzel bulmuyor sinir oluyorum ya 45 kiloyum 1.60 boyundayım daha ne kadar verebilirimki .. yanına giderken okadar süsleniyorum özene bezene ne bi iltifat ne bişey hiç.. bildiğin odun... shakira vb kişilere hayrannım demesini biliyo ama .. bna gelince tık yok. yani kendime göre çirkin biri değilim hatta güzel biri oldugumu söylerler.. okadar çok alışmışm ki iltifatlara beğenilmeye.. ondan bişey göremeynce cok üzülüyorum.. okadar heyecansız okadar isteksiz ki.. bazen söylüyorum isyan ediyorum.. ben belli edemiyorum duygularımı içmde yaşıyorum diyor bana.. söylemeye gerek yokki bi bakıştan bile anlaşılır karşındakinin seni beyenip beyenmediği.. ve bben onda bunları göremiyorum.. çok üzülüyorum.. kendime güvenim bile kalmadı bu yüzden..![]()
bence insandan insana değişir. bazı insanlar ilgiden şımarır; bütün kızlar bana hasta der. bazıları sıkılır..değişik değişik insanoğlu işte ama doğru kişiyi bulunca zaten ruhlar konuşuyor bence.herşey kıvamında oluyor zaten.hani o düşünce tarzı erkeklere yüz verilmez diye..onların da ilgiye ve şımartılmaya ihtiyacı var. sadece kime hitap ettiğimiz önemli ve ne şekilde..
"ğ" harfinide "y" yapanlara sinir oluyorum kusura bakma!
Beyenmiyo değil,Beğenmiyor!!