• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım beni beğenmiyor

öğrendim ki erkeğe değer vermedikçe değerli oluyosun süslen özen kendine bak ama bunu kendin için yap. hele bir erkek için fedakarlık yapıpta asla yutma hiç birşeyi.

sen ne kadar fedakarlık yapar yutup susarsan okadar üzülürsün sakın unutma herşeyden önce sen değerlisin elin oğlu değil:47::47:

bence insandan insana değişir. bazı insanlar ilgiden şımarır; bütün kızlar bana hasta der. bazıları sıkılır..değişik değişik insanoğlu işte ama doğru kişiyi bulunca zaten ruhlar konuşuyor bence.herşey kıvamında oluyor zaten.hani o düşünce tarzı erkeklere yüz verilmez diye..onların da ilgiye ve şımartılmaya ihtiyacı var. sadece kime hitap ettiğimiz önemli ve ne şekilde..

şükür eşimle sorun yok hala eski tavırlar var ama elmayranın konusundan beri tüm erkeklere gıcığım var:47::47:

benim de sorun yok şuan ama tabi geçmişe göre tahamül sınırları daha bir azalıyor. mesela çalıyorum hem de çok yoğun çocuk da var. evde bir yoğunluk oluyor ucundan tutmasını bekliyorum bir şeyin.. eskiden söylemeden yapardı. şimdi ise ben söylemesem yapmaz, yapsa söylenir... bu şekilde bir değişim var.. evet o konuda da hepimiz üzgünüz gerçekten. ayrıcaaaa asla "benim eşim yapmaz" dememek lazım galiba.

arkadaşlar erkek arkadaşım beni kilolu buluyor ve güzel bulmuyor sinir oluyorum ya 45 kiloyum 1.60 boyundayım daha ne kadar verebilirimki .. yanına giderken okadar süsleniyorum özene bezene ne bi iltifat ne bişey hiç.. bildiğin odun... shakira vb kişilere hayrannım demesini biliyo ama .. bna gelince tık yok. yani kendime göre çirkin biri değilim hatta güzel biri oldugumu söylerler.. okadar çok alışmışm ki iltifatlara beğenilmeye.. ondan bişey göremeynce cok üzülüyorum.. okadar heyecansız okadar isteksiz ki.. bazen söylüyorum isyan ediyorum.. ben belli edemiyorum duygularımı içmde yaşıyorum diyor bana.. söylemeye gerek yokki bi bakıştan bile anlaşılır karşındakinin seni beyenip beyenmediği.. ve bben onda bunları göremiyorum.. çok üzülüyorum.. kendime güvenim bile kalmadı bu yüzden.. :(

Canım 1.60 boya 45 kilo çok az Erkek arkadaşın shakira yı beğeniyosa Balık etli kız seviyo demektir Eğer hala seviyosan ve ayrılmayı düşünmüyosan,kilo vermeyi değil kilo almayı düşünmelisin

arkadaşlar erkek arkadaşım beni kilolu buluyor ve güzel bulmuyor sinir oluyorum ya 45 kiloyum 1.60 boyundayım daha ne kadar verebilirimki .. yanına giderken okadar süsleniyorum özene bezene ne bi iltifat ne bişey hiç.. bildiğin odun... shakira vb kişilere hayrannım demesini biliyo ama .. bna gelince tık yok. yani kendime göre çirkin biri değilim hatta güzel biri oldugumu söylerler.. okadar çok alışmışm ki iltifatlara beğenilmeye.. ondan bişey göremeynce cok üzülüyorum.. okadar heyecansız okadar isteksiz ki.. bazen söylüyorum isyan ediyorum.. ben belli edemiyorum duygularımı içmde yaşıyorum diyor bana.. söylemeye gerek yokki bi bakıştan bile anlaşılır karşındakinin seni beyenip beyenmediği.. ve bben onda bunları göremiyorum.. çok üzülüyorum.. kendime güvenim bile kalmadı bu yüzden.. :(

1.60 boyun dasın 45 kilosun çok zayıfsın,şöyle 48-49kilo olsan daha güzel olur bence.... bende 1.60 boyundayım 50 kiloyum çok memnunum eşimde daha fazla kilo verme sakın diyor..

onun istediği gibi olmaya çalışma.Kendin ol,o seni olduğun gibi beğensin,işine gelirse o kendine baksın!! Sende onun yanında erkek dediğin bakımlı olur,saçını başını düzeltir,vücuduna dikkat eder falan de..gıcık olsun..o zaman anlar ne halt yediğini.. :34:

küçük bir ayrıntı beyenmiyor değil, beğenmiyor.

canım kilolu değil gayet idealsin bence :) sen değil oo odun taksın ve de kendini ona teslim etme derim.. biraz otoriteni koy.. o seni kilolu bulup böyle bahaneler arıyorsa zaten iyiye gitmiyodur ilişki. ama sana pes et demiyorum.. shakira beğeniyorum diyosa ne bilim sen de brad pit, tom tom cruise dan filan bahset :D

Bence erkek arkdaşın kaşınıyor onu şöyle ıslak bir sopayla güzelce kaşımak lazım. :47: Ayrıca seni beğenmediğini bildiğin biriyle neden hala sevgili olarak kalıyorsun ki. :37:

Son düzenleme:
kusura bakma erkek arkadaşın senı sevmıyor 1 60 45 kıloyu begenmıyorsa
sen dunya guzelı olsan begenmez soylemsı bıle ayıppp

sevip sevmediğini bilemem ama seni kendinden iyi güzel buldugu için yapıyor bence..kıskandığı için yani.insanlar kendinde olmayan karsısındaki insanda olan seyleri görünce susmak yerine saldırıya geciyorlar psikolojik bir şey bu anlattıgının cok benzerinide ben yasadım ama sebebini anladım artık

Muhtemelen kendi eksikliklerini bastırmak için size bu şekilde hissettiriyor.
İnsanları kendi silahlarıyla vurmalı... Biraz geri çek kendini, neden diye sorarsa da, say eksikliklerini neyse artık
:51:

sanırım o kendini eksik görüyor ve bunuda seni beğenmeyerek aşağılayarak ört bas etmeye çalışıyor..
hiç umursama hatta bugün çok güzelim falan de..kendine güvenini göster..
sen kendine güvenmezsen o seni daha çoook ezer..
o sana çirkinsin dediğinde sinirlenme tam tersi gül..hadi ordan falan de..asla neden böyle yapıyorsun deme..
sen sinir oldukça o güzel şeyler söylemeyecek emin ol..
hiç umursama dediklerini..sende takıl kendine..bak bunları yap..
sinirden kudurmazsa gel beni bul :D

daha ne kadar zayıflayacaksın ki o boya o kilo tam hatta 50 filan bile olsan kilolu görünmezsin takma onu ya beğenmiyosa sepetle gitsin kendisi brad pitt sanki

bazen yapıyorum.. ama insan bekliyor işte okadar hazırlanmaya süslenmeye bide demezmi yatakdan kalkmıs gelmiş gibisin diye! asıl yatakdan kalkıp gelen o.. ben geceden başlıyorum hazırlıga ya :( zaten kendisi yakışıklı biri değil hatta çok zayıf.. uzun boylu.. bana şaşırıyolar bunla nasıl berabersin diye.. hiçbir tanıdıgm beyenmiyor ailemde dahil.. :/

sende beğenmiyosun sanırım .kendini onun yanında mutlu hissetmiyosan defet gitsin.

koca dötlü shakiraları beğenirler ama senin toton azıcık büyüsün hemen laf söylerler. kilon boyuna göre az bile. bence bu çocuk seni beğenmiyor değil sadece sevmiyor. seven insan kilosuyla makyajıyla uğraşmaz .

seni gerçekten sevse dünyanın en çirkin insanıda olsan kusurlarını görmez:) dost acı söyler,, Allah kalbinin güzelliğiyle seni sevecek birinin nasip eylesin cnm

hahahh benim eski erkek arkadaşım da kilo alırsam benden ayrılmayı ima etmişti. 170-60 kgyum ben. onun boyu 165 belirteyim :ssz:

1.60 boya 45 kilonun çok az olmasını geçtim, shakira bildiğin dolgun bi bayan bi kere.. erkek arkadaşın kndi içinde çelişkiler yaşıyor sanırım. ya da aklıma tek bi mantıklı açıklama geliyor, seni çok beğeniyor ama şımarıp da onu terketme diye kendince böyle bi yol bulmuş. ayrıca madem seni bu kadar beğenmiyor seninle ne diye birlikteymiş.
bak canım, hayatta seni beğenmeyeni sen hiç beğenme.. başka türlüsü zor..

erkek arkadaşının kendi ile ilgili problemi var. sana diyor ama aslında kendine söylüyor. ruh hali bozuk bence. donuk biri demişsin. takma sen hiç, o kendini düzeltsin. insan ne ederse kendine eder.

Back
X