Erkek arkadaşım beni evine çağırıyor ne yapmalıyım

aynen öyle ama inan insanlara gerçekten güven olmuyor bu yüzdende insan yaşamadan hiç bişeyi bilemiyor bazen iyi bazende kötü sonuçlar doğurabiliyor allahtan ben iyi bir sonuçla karşılaştım peki senin erkek arkadaşın hiç evine çağırdımı konusunu açtımı

Canım senle yaşıtız bizde..o ailesiyle yaşıyor ama yalnız kaldığı zamanlarda oluyor ,öyle olsa dahi aile aprtmanı bunların..çağırdığı 4 sene içinde 2 kere falandır ondada ben çok çekindim..ama zaten kaldı ki ben öyle bi ortamda olsak gayet sarılır öperim ki off çok isterim herşey cinsellik değil ya bu çok yanlş

Gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

derim çünkü karşındaki melek gibi bile olsa erkek ve zaten o bişey yapmasa bile şeytan araya girince seni bile şaşırtabilir..........

Ayrıca ordan çıktıktan sonra gitmeseydim keşke demektense şimdi gitmemiş biri olarak iyi düşün derim =)

madem cok değer veriyor sana gitmek istemeyişinede saygı duymalı.
korkulu rüya görmektense uyanık kalmak iyidir cnm.
umarım gitmemişsindir...

hanimlar neden yorumlari okumuyorsunuz

gitmeyi ve ona güvenmeyi tercih ettim diyor ama hic bir sey olmadi diyor sarilidik film izledik hatta arkadasinida gözüm tuttu diyor cocukta ona bana gözün kapali güvendigini bilmek istiyorum sen namuslu bi kizsin benim evime gelmen bu düsüncemi degistirmeyecek demis

okuyun kizlar okuyun sonra yazin

Erkek arkadasını en iyi sen bilirsin güvenmiyorsan gitme tabiki.
Ama sırf cagırıyo diye cocuga potansiyel sapık gözüyle bakılmaz ki?
Yada neden bu kadar ısrar ediyor kesin altında birsey var demekte mantıksız.
Ögrenciyken sevgilimin evine cok rahat girip cıktım istemedigim hic birseyi de yasamadım yasatmayacagını biliyordum cünkü. Yedik , ictik , tv izledik , güldük vs. Niye insanların aklına hemen baska seyler geliyor anlamam.

Güvenmiyorsan elbette gitmeyeceksin tabiki.

canım eğer gerçekten güven verdiyse sana dvranışlarıyla sözleriyle git derim ben gitmeseydim yani şu çarşamba günü öncesinden böyle bir yorum yapsaydın sana kesinlikle gitme derdim ama tabularımı yıktım en azından şunu öğrendim iki insan birbirini gerçekten çok seviyor ve yeterince birbirini tanımışsa ki 4 yıl olmuş tanımışssındır git derim çünkü ev rahat oluyor iki kişide ne istediğini ne yaptıqını bildikten sonra dışarıda ne yapsan ne etsen herkesin bakışları üstünde iki sevgili bir sinemaya girdiklerinde bile onlara önyargıyla bakılıyor kesin mercimeği fırına vericekler gibisinden daha çok dikkat çekiliyor göze batılıyor

cook güzzel konuşmuş sevgilin =)) aman aşkınıza nazar değmesin

saol canım :) emin ol bu konuda çok dikkatli davranıcam doğru taviz tavizi doğurur artık onunda fazla ısrarcı davranacaqını sanmıyorum çünkü evi çok uzak süreklide görüşemiyoruz

evet bende öyle düşündüğümden gitmek istememiştim bide 3.5 ay olmuş ne olur ne olmaz belki bana zarar verir diye korkmuştum ama gerçektende haklısın herkes rengini belli eder hele erkekler bu konularda çok tecrübe sahipleri

ay kız güldürdün beniiiii

haklısın güven meselesi

amacını bu kadar açıkça belli edemezdi herhalde... kaç ay olmuş daha ilişki bile oturmamışken ne evi allahaşkına? seni fazla saf bulmuş olmalı bundan faydanalanacak aklı sıra.. sakın yapma böyle birşey eve seni evcilik oynamaya çağırmadığı besbelli burdaki hepimiz biliyoruz. Tabii senin de burdaki onca kişiyi dinleyip dinlememen sana kalmış bizden söylemesi

özür dileyerek yazılanları şmdi okuduğumu söylüyorum düzeltiyorum mesajımı :) sen zaten gitmişsin konuyu açmışsn danışmışsın herkese ama dinlememişsin... sadece sarılıp film izlemek de belki de ilerisi için zemin hazırlıyodur ona güvenesin diye emin olma daha herşey için çok erken gene de.

Son düzenleme:
20 yaşındasın
3,5 yıllık ilişkin..
1,5 yıllık ilişkindede az görüşmüşsün
topla 5sene
çıkar
15 yaşında sevgilin olmuş.. gitme güzel kardeşim.. ateş barut.. ne olur ne olmaz yaşın büyük olsaydı giderdin bişicik olmazdı. ama bu yaş için çok tehlikeli

Ya kızlar böyle zihniyetlere anlam veremiyorum ben. Eve gidildiğinde ille ilişkiye gireceksin diye bir şey yok ki. Sonuç itibariyle sana istemediğin bir şeyi kimse zorla yaptırmaya cesaret edemez. Kaldı ki sen erkek arkadaşıma güveniyorum demişsin. Eee o zaman sorun nedir kendine mi güvenmiyorsun?
Bilemiyorum bu tarz düşünceleri pek doğru bulmuyorum. Senin isteğine bağlı bir durum bu. İstiyorsan gidersin istemiyorsan gitmezsin. Bunu burada yazıp başkalarının tavsiyeleriyle de bir sonuca varamazsın. Kaldı ki bunu böyle bir tartışma konusu haline getirdiğine göre senin gönlünden geçen belli. İstemiyorsun, gitme o halde. Ama eve gittiğimde illa ki aramızda bir şeyler olacak aman aman gibi bir düşünceyi aklından çıkarmalısın. Senin hayatın, senin özelin, senin kalbin kimsenin ne dediğinin bir önemi yok bence böyle konularda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…