Canım senle yaşıtız bizde..o ailesiyle yaşıyor ama yalnız kaldığı zamanlarda oluyor ,öyle olsa dahi aile aprtmanı bunların..çağırdığı 4 sene içinde 2 kere falandır ondada ben çok çekindim..ama zaten kaldı ki ben öyle bi ortamda olsak gayet sarılır öperim ki off çok isterim herşey cinsellik değil ya bu çok yanlş
vallah canım inan bende çok sevindim okadar mutlu olduki çocuk gibi sevindi dolabını gösteriyo üniformasını gösteriyo beni en çok ikna eden lafı su oldu bak bitanem ben senin beni ne kadar çok sevdiğini biliyorum ve ne kadar namuslu iyi karakterli bi insan olduqunuda biliyorum benim evime gelmen bu düşüncelerimi hiçbizaman değiştirmeyecek aksine bana güvendiğin için sana olan sevgim ve saygım daha çok çoğalıcak ben bunu görmek istiyorum işte gözün kapalı bana güvendiğini görebilmek istiyorum dedi
canım senin adına sevindim ama geçmiş tecrübeme dayanarak, bu eve gitme olaylarını devam ettirme derim..ben bu yüzden evlenmek zorunda kalmıştım..bugün olmazsa yarın illaki birşey olacak..taviz tavizi doğurur..herkes sevdiği insanla birşeyler paylaşmak ister, insanı bir istektir bu ama karşındaki insanın niyeti çok önemli..birde şunu belirtmek isterim ki, erkeğe namuslu görünmek içinde evine gitme diye yapılan ikazlarıda hoş bulmuyorum, içinden gitmek gelipte aman beni namuslu bilsin yanlış düşünmesin diye hareket etmekte bilmem ne kadar hoş olur..hem akıllı erkek kimin ne olduğunu çok kolay anlayabilir, boşyere numara yapmaya gerek yok yani..
hanimlar neden yorumlari okumuyorsunuz
gitmeyi ve ona güvenmeyi tercih ettim diyor ama hic bir sey olmadi diyor sarilidik film izledik hatta arkadasinida gözüm tuttu diyor cocukta ona bana gözün kapali güvendigini bilmek istiyorum sen namuslu bi kizsin benim evime gelmen bu düsüncemi degistirmeyecek demis
okuyun kizlar okuyun sonra yazin
Tekrar gidicek mi peki sen okumuşsundur..
Erkek arkadasını en iyi sen bilirsin güvenmiyorsan gitme tabiki.
Ama sırf cagırıyo diye cocuga potansiyel sapık gözüyle bakılmaz ki?
Yada neden bu kadar ısrar ediyor kesin altında birsey var demekte mantıksız.
Ögrenciyken sevgilimin evine cok rahat girip cıktım istemedigim hic birseyi de yasamadım yasatmayacagını biliyordum cünkü. Yedik , ictik , tv izledik , güldük vs. Niye insanların aklına hemen baska seyler geliyor anlamam.
Güvenmiyorsan elbette gitmeyeceksin tabiki.
cook güzzel konuşmuş sevgilin =)) aman aşkınıza nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?