yapma ama yaaa annenin koynunda görebilmeni de yine babana borçlusun amaaa
bak seni yapmışlar işte ne güzelD
işin şakası ama haklısın yani bence gitmeeeee
çok doğru. bu durumlarda erkeğin söyleyeceği laf hep aynı zaten, bana güvenmiyormusun
şimdi sonuc ne merak ettım gıttın mı gıtmedınmı:44:
bu lafı duyduğumda çok gülmüştüm.
benim de bu konu hakkında yorum yaparken aklıma geldi.
bu lafı kullanacağım hiç aklıma gelmezdi
ama tam yeriydi
bana güvenmiyor musun lafını silah olarak kullanmışlar istediği şeye hayır dersen klişe cevap 'bana güvenmiyor musun ??????'
bana güvenmiyor musun lafını silah olarak kullanmışlar istediği şeye hayır dersen klişe cevap 'bana güvenmiyor musun ??????'
ay cocuk zorla birsey yapicak degil ya... merak etme zaten eger aklinda farkli planlar varsa hemen ilk gidisinde atlamaz ustune. once senin guvenini kazanir birkac kereden sonra dener... hayir velevki bastan gosterdi rengini...atarsin uzerinden cikar gelirsin. bu kadar yesilcam dramasina gerek yok.
çarşamba günü buluşacaklar.
daha karar vermedi.
böylesi durumda biz bayanlar acik sözlü ve gercekci olupta ' eveeet güü - venn - miii - yoo - rumm ! ' demeliyiz
gitmemenizi tavsiye ederim..
benim sevgilim bana 1 kez bile bana güvenmiyormusun dememiştir ya, bişeye hayır dersem hiç ısrar etmez, yada çok gitmek isterse bi arkadaşınla gidelim oda gelsin der
ay cocuk zorla birsey yapicak degil ya... merak etme zaten eger aklinda farkli planlar varsa hemen ilk gidisinde atlamaz ustune. once senin guvenini kazanir birkac kereden sonra dener... hayir velevki bastan gosterdi rengini...atarsin uzerinden cikar gelirsin. bu kadar yesilcam dramasina gerek yok.
çarşamba günü buluşacaklar.
daha karar vermedi.
çarşamba olmaaaaz:18::18:
malum hürrem ile sülümanın günü.
halvet var o gün.aman deyim cenabet günde gitme arkadaşım.
haklısın benimde korkularım bunlar mutlaka bişey yaşanır ondan gitmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?