Canım insanların dşünceleri bu konuda hep farklıdır. Benim kardeşim 24 yaşında 5 yıldır sevgilisi var ve kız sürekli bizdedir kardeşim il dışında okumasına rağmen gelir bizde kalır ve biz onu ailemiz gibi besimsedik ama ona hep şunu söyledim yaşı henüz 19 ve eğer birgün kardeşimle ayrılırsanız asla bir erkeğin evine gitme herkes bizler gibi iyi niyetli olmayabilir milyonda bir ihtimalde olsa bu durumlarda kötüsünü düşüneceksin dedim ki böylede insanlar çok rahat maske takabiliyor o yüzden dikkatli ol. 3,5 aya gelince bu durum kişilere göre değişir kimine göre kısadır kimine göre normal aslında önemli olan paylaşımdır ben eşimle 2 ayda evlenmeye karar verdim. İlk annemle tanıştığı zaman eşim bana dediki sıra sende bende seni annemle tanıştırmak istiyorum dedi ama ben yanaşmadım kusura bakma gelemem dedim yarın birgün evlenirsek ailen beklide başıma kakacak daha ortada bişey yokken geldin oturdun diyecekler dedim ve gitmedim eşim 2 hafta sonra ailesini istemeye yolladı ve diyorum ki iyiki gelip tanışmamışım yoksa benim için kötü bir tecrübe olurdu
Eğer bi şey yaşamak istemiyosan gitme canım. Tabi ki sana zorla bi şey yapmaya kalkışcak değil ama yakınlaşmak isticektir eee sen de insansın sen de ister istemez yavaş yavaş tepki vericeksin. Bu böle ilerleyip gidicek. O tarz bi şey olsun istemiyosan kesin bi dille konuş gelmicem de!
işte benide sinirlendiren bu millet ne düşünür diye iki saat kafa patlatıyor bana ama benim bu durumdan rahatsız olduqum umrunda bile değil emrivaki yapıyor bana sırf arkadaşına rezil olmasın diyede koyun gibi nereye isterse orayamı gelicem arkadaşının kız arkadaşı geliyormuş iyide bundan banane nedir bu sidik yarışı o kız gelio diye bende gelmek mecburiyetindemiyim işte bana bu kıyaslamaları yaptıkça daha çok sinirleniyorum geleceğim varsada gelmicem diyorumcanım belki ev arkadaşına rezil olmak istemiodur :S...ona gösterdiği saygıyı(sözüm ona sen ona güvenmediğin için onun evine gitmiyosun diye düşünebilirmiş ya arkadaşı)sanada göstermesi gerek.
erkeklerde nedendir bilinmez ama hep bi arkadaşlarına gösteriş merakı vardır.daha 3.5 aylık bi birliktelikte tartışılması gereken konuşarın en sonuncusunda geliyo bence evine gitmek yada gitmemek.kendini rahatsız hissettiğin yada yapmak istemediğin hiç bişeyi başkası için yapma sonunda teşekkür almicak yada saygı görmiceksin...anlayışla karşılarsa ne alaa karşılamzsada tekrar düşün derim...:S:S:
işte benide sinirlendiren bu millet ne düşünür diye iki saat kafa patlatıyor bana ama benim bu durumdan rahatsız olduqum umrunda bile değil emrivaki yapıyor bana sırf arkadaşına rezil olmasın diyede koyun gibi nereye isterse orayamı gelicem arkadaşının kız arkadaşı geliyormuş iyide bundan banane nedir bu sidik yarışı o kız gelio diye bende gelmek mecburiyetindemiyim işte bana bu kıyaslamaları yaptıkça daha çok sinirleniyorum geleceğim varsada gelmicem diyorum
net ol gelmicem işine gelirse de ya kalır yada gider...
ben 3 yıldır birlikteyim o güveni o sevgiyi yakaldıktan sonra fizana bile gidersin ama sen eminde diilsn...
boşver sokakta onlardan bir sürü var sen sokakta olmayanlrdan bulmaya çalış:)))
ama okadar çok örnekler varki nasıl güveneyim bazen çok güveniyorum bazende içimdeki şüpheler yiyip bitiriyor beni sonrasında ben SANA GÜVENMİŞTİM demek istemiyorum böyle bir pişmanlık duymak istemiyorum ya güvenimi boşa çıkarırsa
daha bu kadar yeni bir ilişkide aklında bu kadar soru işareti olması normal diil.biz ilişkimizn 3 ayındayken daha çok telefonda saatlerce konuşmakla geçiyordu.şöyle bi durum varki insalr 25 sene sonra bile pişman olabiliyor karşısındaki kişi yüzünden pişman olabileceğin şeyi net olarak biliyosan (evine gitmek,yalan söylemek, gibi) kimse için yapmaya değmez...
ne oldu peki sekerim bndan sonrada güvenebilir misin ? hyal kırıklıgı olmadı inş?
hiç bilmediğim biyere gittim 3 saatlik yol biyerde oturduk sahili falan gezdirdi çok üşüdüm oda hadi eve gidiyoruz bak böyle yapma çok üzüyosun beni dedi çok tedirgindim ama hiç bişey olmadı sarıldık film izledik arkadaşı geldi muhabbet ettik kaç aydır seni bekledik neden gelmedin falan dedi ev arkadaşınıda gözüm tuttu sonra çıktık evdenn trene bindik arabama kadaar bindirdi sonra ordan tekrar o evine döndü olmadı canım en azından beni hayal kırıklıqına uğratacak hiçbişeyyapmadı dışarda nasıl sarılıp elimitutuyosa ordaki yakınlıqından fazlasını yapmadı
çok sevindim tatlımm yaen azından bundan sonra daha ck güvenirsin ona =) bu sekilde tanımaya calısırsın iştee :)) :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?