- 29 Ocak 2024
- 1.566
- 164
- 43
- 29
- Konu Sahibi CICEKLITEPE
Hep cinsel şeyler yaşamak istiyor bir buçuk seneye yakın beraberiz ilk başlarda hep temkinli davrandim kendim de istemediğim için yasamadik ama cinsellige adım attıktan sonra hep istemeye başladı zaten cinsellik olmadan öncede istiyordu hep ben geri tepip tepki veriyordum sabret diyordum birbirimizden emin olunca biseyler yaşadık. Haliyle bir kere yaşayınca hep istemeye başladı. Cinsellik de konuşunca devamlı. Suç onun degul sadece bende istedim he başlarda istemedim ama sonucta itibariyle bende yaşadığımız süreçte istedim neyse. Neden sevmediğini düşünüyorum çünkü çevresinden beni gizliyor oturduğumuz yerde tanıdık arkadaş akraba çıkınca kaçıyoruz ordan. Ailenin içinden 1 2 kişiyle tanıştım onun çok sevdigi. 1 Arkadaşıyla tanıştım arkadaşının eşiyle de hatta başka arkadaşı da geldi denk geldik falan. Bugün zorla çıktım evden aramızda birkaç mesele vardı oturup konusacaktik gittik konuştuk direkt yine arabayla uzağa götürdü bişiyler yaşamaya. Israr etsem de götürdü sonra karanlıkta bıraktı beni bende yürüdüm eve gittim ve tabiki eve gelince bir sürü laf işittim. Daha yoldayken akşam ezanı okunmuştu. 2 hafta öncesine kadar da aynı şeyi yaşadık ısrar etsem de dinlemedi biraz bişeyler yaptım ama hemen bıraktım içim istemedi. Evet başlarda bende istedim ilk kez biriyle yaşadım bunları ama artık kendimi kullanılmış gibi hissediyorum. Israrlarıma rağmen yapıyor belki kendimi kollamak lazım ama bilmiyorum. Bugun geç olacak kizacaklar dememe rağmen gittik ve istemiyordum gercekGeçen arkadaşı aradı yanimdayken kiminlesin dediğinde bir arkadaşlayım dedi sonra surat asacagimi anladı da bayadir biriyle görüşüyorum ciddiyiz falan dedi. Akrabalarından yakınlarından saklıyor biliyorum ailesinden çekiniyor anne babasından herhalde anlamadım artık. Başlarda yaptığında fazla ciddiye almadım hatta baya sonraları da yaptı ama artık bu saatten sonra yapınca insanın zoruna gidiyor. Geçen istek geldi onların tanıdığı bir kadın kabul edeyim diye falan sordum istersen etme dedi o takipçi toplamak için yapıyor bu doğru olabilir belki ama peki ya diğer yaptıkları anlayamadim.