Erkek arkadaşım beni sevmiyor mu?

CICEKLITEPE

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2025
30
3
1
28
Hep cinsel şeyler yaşamak istiyor bir buçuk seneye yakın beraberiz ilk başlarda hep temkinli davrandim kendim de istemediğim için yasamadik ama cinsellige adım attıktan sonra hep istemeye başladı zaten cinsellik olmadan öncede istiyordu hep ben geri tepip tepki veriyordum sabret diyordum birbirimizden emin olunca biseyler yaşadık. Haliyle bir kere yaşayınca hep istemeye başladı. Cinsellik de konuşunca devamlı. Suç onun degul sadece bende istedim he başlarda istemedim ama sonucta itibariyle bende yaşadığımız süreçte istedim neyse. Neden sevmediğini düşünüyorum çünkü çevresinden beni gizliyor oturduğumuz yerde tanıdık arkadaş akraba çıkınca kaçıyoruz ordan. Ailenin içinden 1 2 kişiyle tanıştım onun değer verdiği biriyle. Ki evlilik islerinde hep o akrabası ön ayak oluyor.1 Arkadaşıyla tanıştım arkadaşının eşiyle de hatta başka arkadaşı da geldi denk geldik falan. Bugün zorla çıktım evden aramızda birkaç mesele vardı oturup konusacaktik gittik konuştuk direkt yine arabayla uzağa götürdü bişiyler yaşamaya. Israr etsem de götürdü sonra bıraktı beni eve yakın gittim ve tabiki eve gelince bir sürü laf işittim. Daha yoldayken akşam ezanı okunmuştu. 2 hafta öncesine kadar da aynı şeyi yaşadık ısrar etsem de dinlemedi biraz bişeyler yaptım ama hemen bıraktım içim istemedi. Evet başlarda bende istedim ilk kez biriyle yaşadım bunları ama artık kendimi kullanılmış gibi hissediyorum. Zaten zor bela çıkıp bir sürü laf yiyorum onun isteklerini karşılayıp geliyorum gibi hissediyorum tuhaf hissediyorum Norma sevgililer gibi sarılsak öpse beni ben onu öpsem oyle şeyler olsa tamam ama Israrlarıma rağmen yapıyor belki kendimi kollamak lazım ama bilmiyorum. Bugun geç olacak kizacaklar dememe rağmen gittik ve istemiyordum gercektek geçen arkadaşı aradı yanimdayken kiminlesin dediğinde bir arkadaşlayım dedi sonra surat atacağımı anladı da bayadır biriyle görüşüyorum ciddiyiz falan dedi. Akrabalarından yakınlarından saklıyor biliyorum ailesinden çekiniyor anne babasından herhalde anlamadım artık. Başlarda yaptığında fazla ciddiye almadım hatta baya sonraları da yaptı ama artık bu saatten sonra yapınca insanın zoruna gidiyor. Geçen istek geldi onların tanıdığı bir kadın evli yasi büyük kabul edeyim diye falan sordum istersen etme dedi o takipçi toplamak için yapıyor bu doğru olabilir belki ama peki ya diğer yaptıkları anlayamadim. Şey düşündüm kadın beni mi merak etti falan biliyorsa beni diye ailesinin içinden o da akraba gibi çünkü. Neyse o şekilde cinsellik yaşayan erkek ısrar eden erkek sevmiyor mudur sevgilisini çevresinden gizleyen erkek sevmiyor Ayrıca onun yaşadığı ilçeye gitmedik hiç bu da çok tuhaf bence bir kere bile götürmedi beni oralara. Neyse söz olsun nişan olsun adı konulsa bunlar sıkıntı olmayacak diyor. Aslında ilgisi var düşünceli dibine kadar kızdığım şeyi anında düzeltir bugünde suratının asıldığını görünce bir daha yapmayalım dedi cinsellik yaşamayalım dedi. Ya birde arabada gidiyoruz ordan oraya ordan oraya biri görse ya da tenhada çektiğimizde biri farketse ne yaparım ben bugün öpüştük durduğumuz yerde tenhaydi ama üst taraflardan araba geçiyordu camlar siyahti biri gördüyse zaten yandım. Elinden geldiği kadar tenhaya çekiyor biri görür bisey olur diye ödü kopuyor ama vazgeçemiyor da cinsel açıdan çok istekli. Üstüme de düşüyor beni kaybetmekten korkuyor bu çok belli yapma ama insan evleneceği kadına bunu yaşatır mı sağa sola götürüp tatmin olup tekrar eve bırakır mı bunu ona reva görür mü ya da neden saklar çevresinden çözemiyorum gerçekten çok ilgili ödü kopuyor kaybetmekten hatta bir şey yüzünden baya kızdım ben haksız olmama rağmen yine kızmadı bana. Ama bugün ağlayasım geldi yasadigimiz şeylerden sonda anladı optü beni ellerimi gözlerimi kızmyım diye herhalde asla böyle bir kız değildim her şeyi geçtim bunlari yapması doğal mı hen mi abartıyorum

Son düzenleme:
Siz bunu istediğiniz için yaşadınız onun sizi sevmesi yada sizinle evlenmesi için falan değil degilmi ? Evlenmeye bilir bunu da biliyorsunuz heralde .Sevse böyle davranırmi sizce niye istemediğiniz şeylere izin veriyorsunuz istemiyorum demek gerekmezmi birisi sevsin diye olurmu bu .Tabiki öyle hissedersiniz onada kizamazsiniz buna izin veren kendinizsiniz

Hep cinsel şeyler yaşamak istiyor bir buçuk seneye yakın beraberiz ilk başlarda hep temkinli davrandim kendim de istemediğim için yasamadik ama cinsellige adım attıktan sonra hep istemeye başladı zaten cinsellik olmadan öncede istiyordu hep ben geri tepip tepki veriyordum sabret diyordum birbirimizden emin olunca biseyler yaşadık. Haliyle bir kere yaşayınca hep istemeye başladı. Cinsellik de konuşunca devamlı. Suç onun degul sadece bende istedim he başlarda istemedim ama sonucta itibariyle bende yaşadığımız süreçte istedim neyse. Neden sevmediğini düşünüyorum çünkü çevresinden beni gizliyor oturduğumuz yerde tanıdık arkadaş akraba çıkınca kaçıyoruz ordan. Ailenin içinden 1 2 kişiyle tanıştım onun çok sevdigi. 1 Arkadaşıyla tanıştım arkadaşının eşiyle de hatta başka arkadaşı da geldi denk geldik falan. Bugün zorla çıktım evden aramızda birkaç mesele vardı oturup konusacaktik gittik konuştuk direkt yine arabayla uzağa götürdü bişiyler yaşamaya. Israr etsem de götürdü sonra karanlıkta bıraktı beni bende yürüdüm eve gittim ve tabiki eve gelince bir sürü laf işittim. Daha yoldayken akşam ezanı okunmuştu. 2 hafta öncesine kadar da aynı şeyi yaşadık ısrar etsem de dinlemedi biraz bişeyler yaptım ama hemen bıraktım içim istemedi. Evet başlarda bende istedim ilk kez biriyle yaşadım bunları ama artık kendimi kullanılmış gibi hissediyorum. Israrlarıma rağmen yapıyor belki kendimi kollamak lazım ama bilmiyorum. Bugun geç olacak kizacaklar dememe rağmen gittik ve istemiyordum gercekGeçen arkadaşı aradı yanimdayken kiminlesin dediğinde bir arkadaşlayım dedi sonra surat asacagimi anladı da bayadir biriyle görüşüyorum ciddiyiz falan dedi. Akrabalarından yakınlarından saklıyor biliyorum ailesinden çekiniyor anne babasından herhalde anlamadım artık. Başlarda yaptığında fazla ciddiye almadım hatta baya sonraları da yaptı ama artık bu saatten sonra yapınca insanın zoruna gidiyor. Geçen istek geldi onların tanıdığı bir kadın kabul edeyim diye falan sordum istersen etme dedi o takipçi toplamak için yapıyor bu doğru olabilir belki ama peki ya diğer yaptıkları anlayamadim.
Seni sevmiyor amacı cinsellik,cinsellik için kullanıyor yol yakınken kaç seni seven adam istememene rağmen sana dokunmaya çalışmaz bu tecavüzdür.

Ablamın 5 yıllık sevgilisi böyleydi. Sonra meğerse evliymiş. Düşün arkadaşlarıyla kuzeniyle falan tanışmıştı ablam. Kimliğine bile bakmıştı ama evli yazmıyordu. Meğer adam evliymiş. Ablam yıllarca kendine gelememişti.
Siz emin misiniz evli olmadığına?

Aklıma ne geldi bana aynı böyle davranan bir adam okulda sıkıştırıp öpmeye çalışırdı.Ben tekmeyi bastıktan sonra -tesettürlü-bir kızla özellikle belirtiyorum.Cinsellik isterdi çünkü, hatta kaç kere bana ihtiyaçlarım var demişti.Ciddi ilişki yaptı o kızla bana bunları yapan ona yapmadı kısaca istediği kadın sen değilsin.Erkek istemediğine pisleşir değişmez,istediği kadın sen olsan cenneti yaşatırdı.

Sevişmek istemiyorsan sevişme. Kim olursa olsun seni zorlayamaz. Evli olsaydın yine aynı şeyi söylerdim. Sen oraya gitmek istemiyorum geç olacak demene rağmen arabayla uzağa götürüyor. Sevgilin tecavüzcü gibi davranıyor. Ayrıca o istiyor diye ilk kez cinsellik yaşadıysan ve benimle cinsellik yaşandığı için evlenir diye düşünüyorsan büyük bir yanılgı içerisindesin. Sevgilin istediği için değil, gerçekten kendin de seks yapmak istiyorsan yap. Ben olsam bu kadar süre içerisinde ilişkiyi gizli saklı yaşayan , ailesine anlatmayan ve en önemlisi düşüncelerimi, duygularımı önemsemeyen bencil birinden ayrılırdım.

Ablamın 5 yıllık sevgilisi böyleydi. Sonra meğerse evliymiş. Düşün arkadaşlarıyla kuzeniyle falan tanışmıştı ablam. Kimliğine bile bakmıştı ama evli yazmıyordu. Meğer adam evliymiş. Ablam yıllarca kendine gelememişti.
Siz emin misiniz evli olmadığına?
Bizimki mesela geceleri konuşmazdı. Aramadan önce yaz falan derdi. Her zamanki gibi benim içime kurt düşmüştü. Evli olmasın bu sakın demiştim. Meğer hem evli hem de 3 çocuğu varmış. Ay ne kötü zamanlardı.

Altında arabası olmasına rağmen sizi eve bırakmadı ve yürüttü mü? Doğru mu anladım??? düpedüz karaktersizlik. Sırf bu ayrılma sebebi. Ve evet bence sevmiyor. Kararlarına bile asla saygısı yok!
Ben ısrarla istedim çünkü çevre komşu ailem bende biraz daha uzakta bıraktıriyorum hep
Siz bunu istediğiniz için yaşadınız onun sizi sevmesi yada sizinle evlenmesi için falan değil degilmi ? Evlenmeye bilir bunu da biliyorsunuz heralde .Sevse böyle davranırmi sizce niye istemediğiniz şeylere izin veriyorsunuz istemiyorum demek gerekmezmi birisi sevsin diye olurmu bu .Tabiki öyle hissedersiniz onada kizamazsiniz buna izin veren kendinizsiniz
İstediğim için tabiki de ama başlarda yaşadık sonradan devamlı araba icinde ordan oraya götürüp değersiz hissettirmeye başladı çevresinden gizlenmesi de üstüne eklendi

Bizimki mesela geceleri konuşmazdı. Aramadan önce yaz falan derdi. Her zamanki gibi benim içime kurt düşmüştü. Evli olmasın bu sakın demiştim. Meğer hem evli hem de 3 çocuğu varmış. Ay ne kötü zamanlardı.
Yok evli değil korktum şuan evli olsa kardeşiyle falan tanıştırmazdı cidden korktum ahahha başıma bu da mı gelir

Hiç onu test edememişsiniz ki, adamın ne zaman canı çekse dağa kaldırmış.
Bir kere bire net şekilde hayır dememişsiniz.
Bu şekilde emin olamazsınız sizinle ciddi düşünüp düşünmediğini.
Birkaç ay bi hayır deyin, bakalım napcak
Ya hayır diyorum biraz zaman geçiyor tekrar ısrar ediyor yok da desem gidiyoruz ya tenhaya çektiğinde öpüp sarılırsın falan ben onu yapmak istiyorum o tam tersi

Seni sevmiyor amacı cinsellik,cinsellik için kullanıyor yol yakınken kaç seni seven adam istememene rağmen sana dokunmaya çalışmaz bu tecavüzdür.
İşte onu ayırt edemiyorum gerçekten seven evlenmek isteyen erkek böyle yapar mı
Derken sizinle ilişkiyi tarla tapan boş arsalarda mı yaşıyor ? Bu kadar mı değersiz görüyorsun kendını
Ev dedi otel dedi istemedim olmaz dedim

Yok evli değil korktum şuan evli olsa kardeşiyle falan tanıştırmazdı cidden korktum ahahha başıma bu da mı gelir
Oooooo kardeşlerinin umru mu sanki? Hepsi birbirini tutar bu erkeklerin. Neden akrabasından bi kadın istek atmış mesela? Bence sen e devletinden ancak öğrenirsin . Yani bu kadar kaçan insan neyden kaçıyır? Ya da başka nişanlısı sevgilisi vardır

Oooooo kardeşlerinin umru mu sanki? Hepsi birbirini tutar bu erkeklerin. Neden akrabasından bi kadın istek atmış mesela? Bence sen e devletinden ancak öğrenirsin . Yani bu kadar kaçan insan neyden kaçıyır? Ya da başka nişanlısı sevgilisi vardır
Ayy kız korkutma beni zannetmiyorum aslında çünkü instagramı da bende başka da hesabı yok zaten akrabladi çevresi ekli hep onda öyle bir şey değil bu bence annesi babası bilmiyor ya belki de ondan kaçırıyor

Aynen kardeşleri takmaz hepsi birbirini tutuyor ne güzel dedin

Ailesinden çekineceği, gizleyeceği ne olabilir sallıyor. Ya sevgilisi var ya da evli. Seninle de vücudun için beraber çünkü seni zerre düşünseydi, sevseydi eve kendi bırakırdı. Sorun olur dediğin şeylerde anlayış gösterirdi. Etrafında dön istiyor
Eve yakın yerlerde bırakmasını ben istiyorum onunla alakası yok o istese de olmaz. Bilmiyorum akrabasindan çevresinden gizliyor beni bende bunu anlayamıyorum oturduğumuz yere tanıdık mı akrabası mi ne geldi birden kalktık ordan korkuyor biri görür falan diye beni mi beğenmiyor çözemedim ki

Back
X