Erkek arkadaşım beni sevmiyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence net açık istismara uğruyorsun içine sinmeyen şeyler var. Cinselliği kes bakalim ne kadar ciddi. Gelsin istesin seni adam gibi bakalım yapıyor mu?
Bikere oldu mu tamam artık hep o kapı açık diye düşünüyorlar ben ciddi göremedim kendisini. Seviyor mu bilemem cinselliği herkes sever olmayınca da seni seviyor mu?
Kritik eşiğin bu bence.

İşte onu ayırt edemiyorum gerçekten seven evlenmek isteyen erkek böyle yapar mı

Ev dedi otel dedi istemedim olmaz dedim
Tenha yerler yol kenarları vs daha mi güvenli. Valla çekerler birgün karakola. Herkesin elinde telefon sosyal medyaya koyuyorlar. Uğraş dur. İki fantezi yapmak isterken.

Adamın tek derdi cinsellik başka bir beklentisi yok. Madem istemiyorsun sen de net olacaksın ve gitmeyeceksin. Buluştuktan sonra kullanılmış gibi hissedip eve mutsuz döndüğün bir ilişkide neden koşa koşa gidiyorsun ki hala? Arkadaşına bile bir arkadaş demiş ailesiyle tanıştırır mi sence?

Çok seneler önce bi çocuk aylarca peşimden koşmuştu sonra ortak arkadaşlarda önemli bir tanıdığımızı görünce bir iki konuşmaya başladık nereden tanıyorsun vs. O konu üzerinden laf lafı açtı. Uzun süre sadece konuştuk sonra buluşmaya ikna etti. Buluşma günü beni aldı taaaa bilmem nerede bir cafeye götürdü. Manzarası güzel olduğu için aklıma bir şey gelmedi. Bir şeyler içtik döndük. İkinci buluşma yine tenha bir yerden bahsediyor ama öyle dağ bayır değil manzaralı bir restoran. dedim ne alaka hep sessiz yerler? Kalabalık sevmiyorum basbasa oluruz diye düşündüm ama sen bilirsin diye manipule etti.

2-3 hep böyle sakin yerlere gidiyoruz. Ama benimle nasıl ilgili gece gündüz demiyor arama, mesaj hep benimle. Hatta görüşmediğimiz zamanlar kapıya geliyor 5dk camdan göreyim diye. Ya da tesadüfen karşıma çıkıyor sokakta. Bu arada da beni o kadar çok bunaltiyor ki kıskançlık konusunda artık dayanamıyorum ve ayrılmak istiyorum. Evimin önüne gelip kontrol ediyor evde miyim diye, telefonu açmazsam oraya geldim aç telefonu falan diyor bana hiç alışık olmadığım şeyler. Neyse ben bu durumlardan sıkılıp ayrıldım. Sonra bana bir gün sana bir şey itiraf etmem gerekiyor diye buluşmak istedi. Adam nişanlıymis 3 ay sonra düğünü varmış

Ben tabi kafada bitirdiğim için hiç şok olmadım zerre etkilenmedim şaşırdım sadece. Neyse anlattı falan 6 senedir ayrıl barış devam eden bir ilişkiymiş de bilmemne de hesapta bana aşık olmak yokmuş da. Şimdi ne yapacakmış da. Eve dönerken nasıl ziril ziril ağlıyor. Bana şimdi tamam de seninle buralardan giderim diyor embesil

Hatta sonradan kafamda oturdu bi ara arabada arkada kocaman bi tv ve başka bi şeyler vardı yeni ev eşyası. Dedi bir arkadaşın bunlar iki dk bırakıp geleyim. Şerefsiz evin eşyalarını bile yanımda taşımış

Opusme ve onu ellemek dışında bende birşey yapmadım benim tuhafıma giden bu da tuhaf da beni saklaması daha tuhaf

Ne yazdığımı kime yazdığımı çözemedim yorumlar karıştı

Öpüşmek ve onu ellemek dışında başka birşey yapmıyorum

Cinsellikte zorluyorsa evlenelim o zaman ben bu şekilde yaşamak istemiyorum dersin… bak bakalım ne yapıyor
Evlenmek için ayarlamam gereken şeyler var o yoksa tanışıp görüşmek istiyor

İlişkiye girmiyoruz kıyafetler de üstümüzde oluyor tatmin ediyorum onu o kadar

Tabiki de buna layığım hayatım çok zorluklarla geçti bende hatalar yaptım ama benim yaşadığım şeyleri çevremde çoğu insan yaşamamıştır tabiki de el üstünde tutulmaya layığım buluşup film izlemek sohbet etmek sarılmak romantik anlar geçirmek istiyorum kız olarak ama 1 saat çay sohbet sonra kalkıp bişeyler yapmaya gidince orda ipler kopuyor sevdiğin kadını eğer gerçekten seviyorsan dağa bayıragpturmezsin ki onu ona layık görmezsin bu evleneceğim kadın neden onu harcayayım diye düşünürsün her şeyi geçtim biri orda yakalasa jandarma gelse teker patlasa ne olacak? Dahası var yani arabaların geçtiği yerde biri farketse ne olacak çevresinden akrabalarından saklıyor hayatımda biri var derken bile düşünüyor

Ohaa gerçekten ohaa yaa bekki de seninle gönül eğlendirmek istedi ya da denedi olacak mı olmayacak mı diye kafasına yatmayınca şutladı bizde çay içiyorduk baktım ki akrabasını gördü gördüğü gibi panik oldu kaldırdı beni hemen arabaya binip çıktık ordan çok tuhaf utanıyor mu neden panik yapıyor kalabalık yerlere girmiyoruz ayrıca çok önceden girdiğimiz yere etrafına bakarak baya endişeli girmişti iş arkadaşını görüp beni ötede bekletti sadece iş arkadaşı değil akrabası çevresine karşı böyle bu adam beni saklıyor kendi yaşadığı yere bile götürmüyor ama şey demişti iş ciddiye binince rahat oluruz şuan böyle idare etmemiz gerek gibisinden konuşmuştu

Aklima ilk gelen sey evli mi acaba oldu :) ve istedigi kisiyle tanistirsin evli oldugunu hepsi gizliyor ve umursamiyor olabilir.

İstesem gelir de sorun onlar da değil saklaması romantik zaman geçirmek istiyorum o her buluştuğumuzda mutlaka birşeyler yaşamak istiyor

Aklima ilk gelen sey evli mi acaba oldu :) ve istedigi kisiyle tanistirsin evli oldugunu hepsi gizliyor ve umursamiyor olabilir.
Geçen arkadaşı aradı yan yanayken iyi arkadaşıymış hep bahsederdi arkadaşının işi düşmüş buna herhalde konuşurken hiç sevgilim var demedi arkadaş var dedi baktı ki ben kizicam sonra ciddi düşündüğüm biri var dedi tam o anda hoparlörü de kapattı yanlış bisey der diye herhalde sonra tekrar açtı

İstesem gelir de sorun onlar da değil saklaması romantik zaman geçirmek istiyorum o her buluştuğumuzda mutlaka birşeyler yaşamak istiyor

Egon inciniyor yorumlardan belki ama seni kaçıran seni gizleyen insanı da koruyup durmazsın bize habire o zaman sorun yoksa neden konu açıyorsun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…