- 25 Aralık 2014
- 8.518
- 28.390
- 748
- Konu Sahibi CICEKLITEPE
-
Tenha yerler yol kenarları vs daha mi güvenli. Valla çekerler birgün karakola. Herkesin elinde telefon sosyal medyaya koyuyorlar. Uğraş dur. İki fantezi yapmak isterken.İşte onu ayırt edemiyorum gerçekten seven evlenmek isteyen erkek böyle yapar mı
Ev dedi otel dedi istemedim olmaz dedim
Çok seneler önce bi çocuk aylarca peşimden koşmuştu sonra ortak arkadaşlarda önemli bir tanıdığımızı görünce bir iki konuşmaya başladık nereden tanıyorsun vs. O konu üzerinden laf lafı açtı. Uzun süre sadece konuştuk sonra buluşmaya ikna etti. Buluşma günü beni aldı taaaa bilmem nerede bir cafeye götürdü. Manzarası güzel olduğu için aklıma bir şey gelmedi. Bir şeyler içtik döndük. İkinci buluşma yine tenha bir yerden bahsediyor ama öyle dağ bayır değil manzaralı bir restoran. dedim ne alaka hep sessiz yerler? Kalabalık sevmiyorum basbasa oluruz diye düşündüm ama sen bilirsin diye manipule etti.Ablamın 5 yıllık sevgilisi böyleydi. Sonra meğerse evliymiş. Düşün arkadaşlarıyla kuzeniyle falan tanışmıştı ablam. Kimliğine bile bakmıştı ama evli yazmıyordu. Meğer adam evliymiş. Ablam yıllarca kendine gelememişti.
Siz emin misiniz evli olmadığına?
Neden sakladığını bende anlayamıyorum insan niye saklar ki ne mana bende mi utanıyor aklı sıra ne yapıyorseven insan sevdiğini dünyaya haykırmak ister saklamaz
Opusme ve onu ellemek dışında bende birşey yapmadım benim tuhafıma giden bu da tuhaf da beni saklaması daha tuhafBizim de öpüşme falan oldu tabiki.Ama daha fazlasına izin vermedim.Çünkü evlilik öncesi istemedim cinsellik.Hoşuna gitmiyordu bu durum tabi ama saygı duydu neticede.Adam cinsellik için görüşüyor gibi sanki.Sen daha iyi bilirsin tabi.
Ne yazdığımı kime yazdığımı çözemedim yorumlar karıştıYahu arabanın içinde oradan oraya götürüp değersiz hissettirmeye başladı yazmişsınız bana cevaben .İyide gitmeyin paketmisiniz siz getirden yemek paketi gibi yahu dalga geçmiyorum hakaret etmiyorum siz bı okuyun kendi yazdıklarınızı dışardan zaten birşey demeye gerek yok bulacaksınız ne yapmanız gerektiğini derdiniz beni seviyormu olamaz inanmam bunu dert ettiğinizde cidden
Öpüşmek ve onu ellemek dışında başka birşey yapmıyorumAyrılmak isteyince gönlümü alıyor diyor, eskortla buluşsa sadece sekse her seferinde 1000 2000 lira verecek büyük ihtimalle. Bedava bulmuş, temiz olduğunu da biliyor, neden kaçırsın?
(Bu burada yazdığım en iğrenç yazı ama kendimi tutamadım.)
Evlenmek için ayarlamam gereken şeyler var o yoksa tanışıp görüşmek istiyorCinsellikte zorluyorsa evlenelim o zaman ben bu şekilde yaşamak istemiyorum dersin… bak bakalım ne yapıyor
İlişkiye girmiyoruz kıyafetler de üstümüzde oluyor tatmin ediyorum onu o kadarAilenizden ve konu komşudan bu kadar çekinirken, istemeden hamile kalsanız ne olacak acaba?
1. Istemediğiniz ve 2. Arkasında duramayacağınız şeylere kalkışmayın, üzülürsünüz.. He madem çok seviyor, kaybetmekten korkuyor ve sabredemiyorsunuz evlenin, yaşınız evlilik için küçük değilmiş..
Tabiki de buna layığım hayatım çok zorluklarla geçti bende hatalar yaptım ama benim yaşadığım şeyleri çevremde çoğu insan yaşamamıştır tabiki de el üstünde tutulmaya layığım buluşup film izlemek sohbet etmek sarılmak romantik anlar geçirmek istiyorum kız olarak ama 1 saat çay sohbet sonra kalkıp bişeyler yapmaya gidince orda ipler kopuyor sevdiğin kadını eğer gerçekten seviyorsan dağa bayıragpturmezsin ki onu ona layık görmezsin bu evleneceğim kadın neden onu harcayayım diye düşünürsün her şeyi geçtim biri orda yakalasa jandarma gelse teker patlasa ne olacak? Dahası var yani arabaların geçtiği yerde biri farketse ne olacak çevresinden akrabalarından saklıyor hayatımda biri var derken bile düşünüyorsen onunla birlikte olmak istemiyorsan sakın olma ve ona çok net sınır çiz, sen ona hayır dediğinde üstüne geliyor veya seni ikan etmeye çalışıyorsa sırtını dön git, bu kabul edilemez bir şey. Eğer en başında istedin ve yaptıysan bunda sorun yok sonuçta yetişkin bir insansın. bazı arkadaşlarının ve bazı aile üyelerinin seni bilorken bazılarından seni saklaması laf söz olmasın diye olabilir heeer şeyden dolayı olabilir, kesin bir şey söylemek zor. ama her buluştuğunuzda seni arabayla kuytuya götürüp dokunmak istiyorsa kendini sevilmiyor hissetmen doğal. sen normal sarılmak el ele olmak güzel gezip yiyip içmek güzel vakit geçirmek istiyorsun ve bunu hakediyorsun da. bu yüzden onunla bir konuşma yapıp eğer bundan sonrasında cinsellik istemiyorsan bundan sonra seninle bunları yaşamayacağım diyebilir ve davranışlarını sözlerine bakabilirsin, eğer ciddi bir şekilde sınır çizmene öfkeyle veya kabul etmeyerek geliyorsa orada büyük bir sıkıntı vardır.
Sen fake konusun ve çok yalancısın…Neden sakladığını bende anlayamıyorum insan niye saklar ki ne mana bende mi utanıyor aklı sıra ne yapıyor
Fake değilim?Sen fake konusun ve çok yalancısın…
Ohaa gerçekten ohaa yaa bekki de seninle gönül eğlendirmek istedi ya da denedi olacak mı olmayacak mı diye kafasına yatmayınca şutladı bizde çay içiyorduk baktım ki akrabasını gördü gördüğü gibi panik oldu kaldırdı beni hemen arabaya binip çıktık ordan çok tuhaf utanıyor mu neden panik yapıyor kalabalık yerlere girmiyoruz ayrıca çok önceden girdiğimiz yere etrafına bakarak baya endişeli girmişti iş arkadaşını görüp beni ötede bekletti sadece iş arkadaşı değil akrabası çevresine karşı böyle bu adam beni saklıyor kendi yaşadığı yere bile götürmüyor ama şey demişti iş ciddiye binince rahat oluruz şuan böyle idare etmemiz gerek gibisinden konuşmuştuÇok seneler önce bi çocuk aylarca peşimden koşmuştu sonra ortak arkadaşlarda önemli bir tanıdığımızı görünce bir iki konuşmaya başladık nereden tanıyorsun vs. O konu üzerinden laf lafı açtı. Uzun süre sadece konuştuk sonra buluşmaya ikna etti. Buluşma günü beni aldı taaaa bilmem nerede bir cafeye götürdü. Manzarası güzel olduğu için aklıma bir şey gelmedi. Bir şeyler içtik döndük. İkinci buluşma yine tenha bir yerden bahsediyor ama öyle dağ bayır değil manzaralı bir restoran. dedim ne alaka hep sessiz yerler? Kalabalık sevmiyorum basbasa oluruz diye düşündüm ama sen bilirsin diye manipule etti.
2-3 hep böyle sakin yerlere gidiyoruz. Ama benimle nasıl ilgili gece gündüz demiyor arama, mesaj hep benimle. Hatta görüşmediğimiz zamanlar kapıya geliyor 5dk camdan göreyim diye. Ya da tesadüfen karşıma çıkıyor sokakta. Bu arada da beni o kadar çok bunaltiyor ki kıskançlık konusunda artık dayanamıyorum ve ayrılmak istiyorum. Evimin önüne gelip kontrol ediyor evde miyim diye, telefonu açmazsam oraya geldim aç telefonu falan diyor bana hiç alışık olmadığım şeyler. Neyse ben bu durumlardan sıkılıp ayrıldım. Sonra bana bir gün sana bir şey itiraf etmem gerekiyor diye buluşmak istedi. Adam nişanlıymis 3 ay sonra düğünü varmış
Ben tabi kafada bitirdiğim için hiç şok olmadım zerre etkilenmedim şaşırdım sadece. Neyse anlattı falan 6 senedir ayrıl barış devam eden bir ilişkiymiş de bilmemne de hesapta bana aşık olmak yokmuş da. Şimdi ne yapacakmış da. Eve dönerken nasıl ziril ziril ağlıyor. Bana şimdi tamam de seninle buralardan giderim diyor embesil
Hatta sonradan kafamda oturdu bi ara arabada arkada kocaman bi tv ve başka bi şeyler vardı yeni ev eşyası. Dedi bir arkadaşın bunlar iki dk bırakıp geleyim. Şerefsiz evin eşyalarını bile yanımda taşımış
Ayy kız korkutma beni zannetmiyorum aslında çünkü instagramı da bende başka da hesabı yok zaten akrabladi çevresi ekli hep onda öyle bir şey değil bu bence annesi babası bilmiyor ya belki de ondan kaçırıyor
İstesem gelir de sorun onlar da değil saklaması romantik zaman geçirmek istiyorum o her buluştuğumuzda mutlaka birşeyler yaşamak istiyorBence net açık istismara uğruyorsun içine sinmeyen şeyler var. Cinselliği kes bakalim ne kadar ciddi. Gelsin istesin seni adam gibi bakalım yapıyor mu?
Bikere oldu mu tamam artık hep o kapı açık diye düşünüyorlar ben ciddi göremedim kendisini. Seviyor mu bilemem cinselliği herkes sever olmayınca da seni seviyor mu?
Kritik eşiğin bu bence.
Geçen arkadaşı aradı yan yanayken iyi arkadaşıymış hep bahsederdi arkadaşının işi düşmüş buna herhalde konuşurken hiç sevgilim var demedi arkadaş var dedi baktı ki ben kizicam sonra ciddi düşündüğüm biri var dedi tam o anda hoparlörü de kapattı yanlış bisey der diye herhalde sonra tekrar açtıAklima ilk gelen sey evli mi acaba oldu :) ve istedigi kisiyle tanistirsin evli oldugunu hepsi gizliyor ve umursamiyor olabilir.
İnsanlardan nasıl bir yardım talebin var anlamadım.Yazılanları da kabul etmiyorsun .Yapmak istediğin nedir onu da anlamadımOpusme ve onu ellemek dışında bende birşey yapmadım benim tuhafıma giden bu da tuhaf da beni saklaması daha tuhaf
İstesem gelir de sorun onlar da değil saklaması romantik zaman geçirmek istiyorum o her buluştuğumuzda mutlaka birşeyler yaşamak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?