Erkek arkadaşım benimle Egonu yarıştırıyor?

pistachio_27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
690
667
103
38
Nedenmi böyle düşünüyorum? Baslarda azda olsa bana Iltifat eden Adam hiç iltifat etmez oldu. Ki genel olarak Kadin veya Erkekten çok Iltifat Alan biriyim. Ama asıl beni böyle düşündüren konu, bana geçmişinde ona aşık olan kızları ballandira ballandira anlatmasi. Sonrada lafin sonuna koydugu şu cümle: hiç kizlarin üzerine düşmedim ama onlar hep pesime düstüler. Halada öyle. 36 yaşındaki adam 20 Sene önce ona asık oldugunu düsündügü kiza kadar gitti.

Biran kendi kendime dedimki bendemi anlatsam karsilik olarak sonra dedim yok yahu missilleme niyetiylede olsa cok sacma birsey bu. Kat be kat fazlasini anlatabilirdim agzida acik kalirdi esasinda.

Bunun gibi birçok misal verebilirim aslinda ama konuyu uzatmak istemiyorum. Ben kendisini aslinda kendine aşırı güvenen, burnu yere Düşse kaldirmayacak kadar Egolu biliyorum ama birseyleri ispat çabasina girmesi acaba Egosu sadece şişmemi diye düşündürdü beni.

Çok dikkat ceken güzel bir Bayanim ama kendisini bana ispat etmesine aslinda hiç gerek yok ben ona bayilmasam zaten beraber olmam ki.

Resmen sirf bu yüzden sogudum adamdan. Yoksa banamı öyle geliyor acaba?

Aşırı ego aslında tam tersi içi boş olduğunu, özgüven eksikliğini gösterir. Her şeyin aşırısı tam zıttını düşündürür bana. Yani aslında özgüvensiz mesela kamufle etmek için tam tersini aşırı gösteriyor.

Nedenmi böyle düşünüyorum? Baslarda azda olsa bana Iltifat eden Adam hiç iltifat etmez oldu. Ki genel olarak Kadin veya Erkekten çok Iltifat Alan biriyim.
Kat be kat fazlasini anlatabilirdim agzida acik kalirdi esasinda.
Çok dikkat ceken güzel bir Bayanim
Bence sen de pek masum degilsin..
Tencere yuvarlanip kapagini bulmus sanki..
Belki sevgilinde var ancak sende de yok degil..
Hani tamam onun yaptigi dogru degil de sende seviyorsun sanki boyle tavirlari..
Yazdiklarindan bu sekilde anlasiliyor.
Egoysa sende de tavan,onu bil bence bacim.
Ben bu sekilde anladim,belki de yanlis anladim.

Son düzenleme:
Egosunu geçtim sevgiliye neden geçmişini anlatır bir insan ya mide bulandırıcı şimdi o anlattıkları hep aklınızda kalıcak evlenirseniz falan kötü bir durum yani. Neyin kafasını yaşıyor anlamadım koskoca adam?!

Olabilir Eleştiriye açığım son zamanlarda kendimi sevmeyi ögrenmek gibi spirituell bir çalışma icerisine girdim ve dozajını biraz kaçırmış Olabilirim. Belki farkinda olmadan onu kendini ispat gereksinime ben sokmuşumdur. Hatta o bunlari anlattikdan sonra "senin genc kizligin Felakettir" dedi, bende "ben hala Felaketim" dedim.

Bu açıdan bakmadim hic.

valla bazı insanlarla da anladığı dilden konuşmak lazım bence. sende de aynı sorun var mıdır yok mudur bilemem ama ben bana böyle yaklaşan birine beş kat daha fazlasını verip bi güzel eşekten düşmüşe çevirirdim adamı.

bi de o spritüel çalışma hakkında zahmet olmazsa bana özelden bilgi verebilir misin? benim de yapmam lazım bu aralar ama kafama göre bişey bulamadım. sanırım birinin tavsiyesini almaya ihtiyaç duyuyorum. yani video mu izliyorsun, kitap mı okuyorsun, ne yapıyorsun bunları merak ediyorum. :)

Aslinda yetersiz hissetmesine de gerek yok çünkü sebebini bilmedigim bir sekilde ona cok ayilip bayiliyorum zaten oda bunu biliyor.
Sevgilimiz aynı kişi olmasın benimki de aynen böyle sıkıldım vallahi uzaktan bakınca bas tekmeyi diyesim geliyor ama ben de yapamıyorum bir şey diyemiyorum. Adamların ozguvensiz olduğunu düşünüyorum açıkçası

sizden küçük görüyor kendini ve bu tipler bir süre sonra yanındakine öyle bir psikolojik şiddet uyguluyor ki kendini ozguvensiz hiç bir şey yapamayacak biri gibi görüyorsun ... narsistik özelliğe benziyor ...

Bosan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…