Erkek arkadaşım benimle Egonu yarıştırıyor?

Canım Youtubeden kendini sevmekle ilgili birçok Frekans, Subliminaller ve Olumlamalar var onlari bol bol dinle. Bunlar bilincaltina yavas yavas yerlesecektir. Bunun disinda. Bir kagit kalem al, iyi taraflarini, kendinden sevdigin herseyi yaz. Bunlari kendine hep tekrarla. Hatta aynanin karsisina gec kendine iltifatlar et. Bilincaltin zaten iltifatin baskasindan degil kendinden geldigini farketmez bile.

Insan bu çalismalari yaptikca gercekten gözle görülür sekilde güzellesiyor. Ben canli kanitiyim.
 
Frekansları tavsiye etmem. Alttaki mesajda ne dediğini bilmiyoruz. Çok derine inmek istemem ancak uzak durmanız gerektiğini söylemeliyim. Olumlamalar da, travma çözümünden sonra çok daha etkili olur.
 
Nasrsist adam is coming soon..kaç bacim kacccc bu adam narsizm belirtileri veriyor eger karşısında miyminti durur ipleri eline verir onun cümlelerine moralini bozarsan yandın demektir narsistler bayılır böyle şeylere.. Bu adama yapacağın tek şey bak bu konular çok gereksiz sana da hiç yakışmıyor bunlar 18li yaşlardaki erkeklerin çocukça yaptığı sohbetlere benziyor sen yaşına uygun davran benim güzelliğim zekam sana yeter de artar bile ha yetmiyor hala geçmişe özlem duyuyorsan oturup ilişkimizin geleceği hakkında bir konuşabiliriz de ve seyret
 
Frekansları tavsiye etmem. Alttaki mesajda ne dediğini bilmiyoruz. Çok derine inmek istemem ancak uzak durmanız gerektiğini söylemeliyim. Olumlamalar da, travma çözümünden sonra çok daha etkili olur.
Frekanslarda mesaj yokki sadece enerjini dengeliyor. Sublimallerde mesajlar var ama emin olmak isterseniz Olumlamaları dinleyebilirsiniz.
 
Kompleksli birisi belli ki. Hayatı boyunca herhangi bir konuyu yarıştıracak sizinle.
 
itici davranmış ama bu hareketinin itici olduğunu belli edin bence, yoksa farklı versiyonlarda uygulamaya devam edebilir. Ayrıca bu tarz laflar manipülatif insanların konuşmaları, sizi manipüle edecek sözde. Ve gerçekten bu kişilerden ben çok korkarım, arkadaşlık dahi kurmam ancak hazırsanız uzun vadede daha farklı manipülasyonlara, en azından farkında olduğunuzu belli edin bence. O da bilerek yapmıyordur muhtemelen ama yapı işte… Bu arada spiritüel gelişiminiz çok hoşuma gitti ben de çok güzel bir kadınım ve çok sevilirim ancak fiziğim güzel. Böyle gözlerimin içi parlasın enerjim güzellik katsın istiyorum kendime, sizde ne kadar sürede etki etti olumlamalar?
 
Olumlamalari Çok uzun süre yapmadım ama 21 Günde bir bilincalti kendini yeniledigi icin fark görebilirsiniz. Ama ben kilo vermeye basladigimdan beri insanlardan cok iltifat aliyorum onunda etkisi cok bence. Size bol bol iltifat eden insanlarla dostluk edin, olmadi aynanin karsisina gecip kendinize iltifat edin dedigim gibi. Bilincaltiniz icin hic bir fark yok.

Manipulativ oldugunu farkli konularda bende farkettim. Benim gibi ici dişi bir bir Insanin boyunu asacak derecede aslında.
 
Eski konularına bakarsak bu herifin işe yaradığı tek yer var
Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin
Allah her şeyi bir kişide vermiyor maalesef.
Ben de senin gibi bazı şeylerde çook memnunum ama mesela Onun gülmekten öldüğü şeylere gülümseyemiyorum bile
 
Kimdir bu, internetten karı kızla konuşan abi mi:


Onunla da zaten sevgili olduğunuzu sanmıyorum


Bu herifle bu aptalca muhabbetleri yaparken çocukların nerdeydi tam olarak???
 
Öncelikle sevgili olup olmadigimiz konusunda beni aydinlattigin icin vok tesekkür ederim

Ikincisi zorla Linç kasmaya çalısman cok aptalca ama yinede acikliyayim canim. Benim cocuklarimin bir Babalari var ve Babalarinda kalma haklari var. Cocuklarimla yapisik ikizler degiliz. Izin verirsen arta kalan zamanlarda kendi hayatimi yasamak istiyorum cok özür dileyerek.

Mahalle baskisi hep böyle akil fukaralari yüzünden var.
 

Niye linc yapayım ki konu sahibesi, sadece burda bazı üyeler var ki sürekli aynı konuları açıyorlar. Sen de onlardan birisin, konseptin hep aynı: bu adam bana neden değer vermiyor. Lakin açtığın konu başlıkları değişiyor sadece bana kola almadı, benimle yarış yaptı, beni niye takmadı ... Diğer üyelere yazık gerçekten, hiç akıllanmayacak bir konu sahibesine akıl vermek için yoruluyorlar. sadece diğer üyelere yardımcı oluyorum. Bir de bilmeyenler normal bir ilişkiymiş gibi yorum yapıyorla. Aynı adam için kactır tavsiye istiyorsun, valla akıllanamadın bir türlü. Adamın şeyi altından sanırsam, amma horlattın kendini şu adam seninle takılsın diye senin adına ben utanıyorum artık
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…