• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım benimle ilgilenmiyor...

sadem91

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
15
2
16
Kırşehir
meraba herkese ben aranıza yeni katıldım çok güzel bi site burası çok beğendim. nese konuyu anlataım biz 2 yıldır sevgiliyiz ailelerimiz de biliyor hatta annesi beni çok seviyor ama sevgilim hep benimle vakit geçirmek isterdi hep benimle gezerdi 1 2 haftadır playstation almışlar arkadaşıyla maç yapıormuş bi türlü benimle ilgilenmiyo msj atıorum 2 saat de cevap atıor ben nerdeyim napıorum umrunda değil artık gibi görünüo ben d rahatsız oluyorum bu durumdan tabi napmam gerek eskisi gibi olması için yardımınıza ihtiyacım var ?

Playstation'ı parçala!!!

Bu duruma kızmak, tepki göstermek, geri durmak sadece sorun yaratır, başka hiç bir işe yaramaz. Bence siz de gidin onunla birlikte oynayın, hobilerini paylaşın. Bu onun da hoşuna gider emin olun, hem de ayrı kalmamış olursunuz. Birlikte oyun oynadıktan sonra, sevgilim hadi başka bir şey yapalım dediğinizde eminim sizi kırmaz. Ama işi abartıp 7/24 oyunun başından kalkmıyorsa, sizi umursamıyorsa o zaman sorun yapın işte. :)

ben d gittim oynadım bi kere o gün güzeldi ama ben olmaınca 3 4 tane erkekarkadaşı sabahtan akşama kadar oyun oynuolar dizi izliolar hiç ben umrunda olmuorum:(

O zaman alın karşınıza açık açık konuşun. Bilgisayar ve oyun bir süre sonra hastalığa dönüşüyor, erken önlem almakta fayda var. Size karşı sorumlulukları olduğunu (sevgi, ilgi göstermek açısından), onun arkadaşlarıyla zaman geçirmesine, hobileriyle uğraşmasına karşı olmadığınızı ama size de zaman ayırması gerektiğini hatırlatın. Bunun sizi çok mutsuz ettiğini, onu özlediğinizi, ilişkinize zarar verdiğini anlatın. Tabi öyle azarlar gibi ya da suçlar gibi değil. Derdinizi paylaşır gibi... Bunlara rağmen anlamıyor ve yaptığında ısrar ediyorsa, yapacak bir şey yok. Tek taraflı çabayla ilişki bir yere kadar yürür. Biliyorum çünkü eşimden önceki sevgilimden bu yüzden ayrılmıştım. Ne yazık ki tatlı tatlı konuşup, onu anlamaya çalışmak her insanda işe yaramıyor. Bazıları ancak tekmeyi yedikten sonra akıllanıyor ama tabi o zamanda çok geç oluyor. =)

:D:D haklısın tsk ederim bugün bi konusaım bakalım nolcak biz 2 yıldır çıkıoruz ama farklıyız birbirimizden ama ikimiz d birbirimizi çokseviyoruz ama mesela ben gezmeyi çok severim osevmez evde oturur öle ben a dizisini severim o b yi falan ama hep sevioduk birbirimizi hep ilgilenirdi benle romantik falan deildir çok odundur ama en azından ilgisi vardı şimdi o da gidince boşluğa düşmüş gibi oldum ama konuşmaı deniecem tsk ederim

bırak hevesini alsın. sonra zaten seni hatırlayacaktır. ama sen de bu sefer kendini geri çek alındığını kırıldığını belli et. bu sefer hatasını anlayıp seninle daha fazla ilgilenecektir.

Sende gez dolaş hiç mesaj atma attığı zaman geç mesaj cevap ver soğuk davran senin öle davranmana sinir olacaktır diye düşünüyorum ve neden böyle davranıyorsun diye sorduğunda ( ki umarım sorar) o zaman sende rahatsız olduğun konuları tek tek anlat ve aranızdaki sana ilgisiz davranma sorununu çözün. Ama senin ona soğuk davranmana ilgisiz olmandan rahatsız olup neden böyle yapıyorsun demezse ,umursamazsa yapıcak bişey yok bence ayrılmak istiyo olabilir bu durumda. İlk adımı sen at derim ben ama yine de sana kalmış birşey.

Bu arada yukarıda arkadaşların da dediği gibi tabi ki arkadaşlarıyla da ara sıra vakit geçirmesinin sorun olmadığını ama seninle de ilgilenmesi gerektiğini söyle tabi. sen aynı şekilde davranıpta umursamazsa ayrılmak istiyo olabilir diye düşünüyorum.

ah bu oyunlar! ben de aynı durumdan muzdaribim arkadaşım.
bizim 1 sene oldu çok da güzel gidiyor ama her dakika arayıp soran çocuk şu oyunlar yüzünden mesaj atmaz oldu. sabahtan akşama kadar kalkmıyor başından. ben de mesaj atmama taktiğini kullanıyorum. bir süre sonra oyunun başından kalkıp telefona baktığında mesaj göremeyince allah allah niye atmıyor bu kız mesaj deyip dönecektir. sende bir şeyle uğraştığını söylersin. en sonunda tatlıya bağlanır.
yanlız evlendikten sonra hiç tavsiye etmiyorum internetin ya da playstation un eve alınmasını ona dikkat et.

söledim sadece benimle ilgilenmiosun die o da biraz benimle ilgilendi biraz d playstationuyla tabi :D sonra sıkıldı oyundan sanırım artık eskisi gibioynamıo benimle ilgilenio mutluyum ben d simdi :D

Back
X