Evlenmek istemeyen erkek arkadaş..

Amin amin çok teşekkür ederim.
Rabbim sana da bu duygusu sana da hayırlı eş ve yuvanda nasip eylesin inşallah.
Boşa kürek çeken kendisi siz değilsiniz, siz lütfen tecrübe olarak ve Allah'ın bı sınavı olarak bakın olaya.
Erkekler eğer bu kadar vurdum duymaz karşısındakini bu kadar kolay red edip ben ben diyorsa siz ya da ben ya da bı başkası neden demiyecek.
Hayata bir kere geliyorlarsa bizde on kere gelmiyoruz.
Aslında bu olayın para yada parasızlikla ilgisi yok, sorumluluk almak istemeyen, hep bana rabbena, sırtını dayayacak insan arayan, hayat bugün oda bugün vs vs arayan tipler...
Ama yaş kemale erdiğinde de işlerin hiç de öyle olmadığını anlayıp bu seferde kendilerinden bı on yaş küçük aday aralar ki hep bı ben ben benler ya, mutlaka biri onlara sağlam durmalı.
Ben sizin hayatınıza çok iyi, merhametli, adam gibi adam vs vs birinin çıkacağına canı gönülden inanıyorum.
Siz hamuru iyi bı insansınız bence.
Allah razı olsun güzel dilekleriniz ve yorumlarınız için sizden 🙏

Rica ederim..
Hayatta en kıymetli şey sırf sen olduğun için sana değer verecek insan bulmak..
Bu kişi karşısına kim gelirse gelsin makamı varsa değer verecek.
Siz duygusal birisiniz. Bu sizi çok yıpratır.
Gerçekten değmez..
Size gerçekten değer verecek birini hayatınızda tutun..
Her şey gönlünüzce olsun:)
Çok teşekkür ediyorum size ❤️

ben böyle bi adam tanıyorum. uzun yıllar ilişki yaşadılar, adam aynı sizinki gibi başlarda evlenmek için deli oluyordu, sonradan gezicem tozucam başka ülkeler görücem ben sorumluluk alamam evlenmiycem sadece seninle değil kimseyle evlenmiycem demeye başladı, kadın evlilik istiyordu. aslında ilişkileri de mükemmel gidiyordu. kadın fikri değişir belki diye ve tabii ki sevdiği değer verdiği emek verdiği için ilişkiye devam etti. ama sonra son bir konuşma yapıldı, normal bir sohbet havasında, adam hala evlenmek istemediğini dile getirdi. kadın bambaşka bir şeyi bahane göstererek ertesi gün bir anda adamdan ayrıldı. tabi bu süre içerisinde kendini ayrılığa hazırladı, adamdan bir yol olmayacağını ideallerinin uymayacağını çoktan anlamıştı. kendinde o gücü bulduğu an terketti adamı. kendisi hayatımda yaptığım en doğru şey olarak tanımlıyor bu ayrılığı. ayrılalı 2,5 sene kadar oldu, kadın ve adam hala bekarlar, adam gezdi tozdu istediği herşeyi yaptı, bi ara yurt dışında çalıştı, yurt dışına gezmeye gitti geldi vs. ama uğruna evliliği gözden çıkardığı hayallerinin hiçbiri olmadı, pişman olduğunu ama kadını aramaya cesaretinin olmadığını duyuyoruz. bu durumdaki kadının yaptığı en doğru şey evlenmek istemeyecek kadar kendisini değerli görmeyen birine yıllar sonra bile olsa tekmeyi vurmasıydı, belki hala bekar ama onurunu, gururunu kurtardığı için, bir duruş sergilediği için.
Bu hikaye bana da örnek oluşturdu çünkü benim durumuma aşırı benzer. Ben de gururumu kurtaracağım inşallah

Ben de anlamıyorum kendi ağzıyla hiçbir sorununun olmadığını çok mutlu olduğunu söylüyor ama yalansa bilemiyorum
Bunu söylemesini bekleme işte sen önce davran. Zaten gerçekten istemıyorsa ses etmez bitişi kabul eder , ama dedigi gibi seviyorsa senin bitirmeni kabul etmez . Dene bence böyle kendini yiyecegine..

Evlenecek erkek belli eder kendini kuzu. Eşim bana tanıştığımızin ilk haftasında evlenme teklifi etti ☺️ boşuna zaman kaybetme. Yeni is sahibi olmuşsun, paranın, özgürlüğün ve gençliğinin tadını çıkar.

Bunu söylemesini bekleme işte sen önce davran. Zaten gerçekten istemıyorsa ses etmez bitişi kabul eder , ama dedigi gibi seviyorsa senin bitirmeni kabul etmez . Dene bence böyle kendini yiyecegine..
Söyledim. Dedi ki haklısın ama ben evlenmeye henüz korkuyorum yeni çalışmaya başladım ve ilk defa param oldu biraz tadını çıkartmak istiyorum vs vs. Ayrılalım o zaman dedim düşünmek istiyorum dedi

Düzenleme: Bugün açtım konuyu söyledim açık açık. Düşünmek istiyorum bir süre zaman ver bana dedi.
Merhaba sevgili üyeler, benden tecrübeli ablalar belki bana bir tavsiyede bulunurlar diye derdimi açmak istedim.. Erkek arkadaşımla 2 senedir birlikteyiz. Ben 23 o ise 24 yaşında. O meslek hayatına geçen sene başladı, ben de bu sene başlayacağım inşallah. Evlilik için maddiyat da var çok şükür. Ama... kendisi evlilik düşünmeyen biri. İlişkimizin başında benimle ciddi olduğunu, artık tek bir insanla hayatını geçirmek istediğini söyleyen adam şimdi “ben katiyen evlenmem, şehir şehir gezerim, evlilik bana göre değil, ben evlilik adamı değilim” diyor. Ailesinin ve çevresinin ilişkimizden de haberi var. Bense onun aksine bir yuvam olsun istiyorum ama bugüne kadar hiç baskı yapmadım ona asla. Acaba genç olduğu için korkuyor mu, birkaç seneye fikri düzelir mi, yoksa yol yakınken ayrılmalı mıyım? Tavsiyelerinizi ve sorularınızı bekliyorum sevgiler☺
Birak bosuna zaman kaybetme.o kendini asmis

Söyledim. Dedi ki haklısın ama ben evlenmeye henüz korkuyorum yeni çalışmaya başladım ve ilk defa param oldu biraz tadını çıkartmak istiyorum vs vs. Ayrılalım o zaman dedim düşünmek istiyorum dedi
Adam gayet mantikli bir aciklama yapmis .
Daha gencecik yasta ve cok hakli .
Ayrilmaniz iyi olmus ama siz hic bir vizyonu olmayan okulu bitirdiği gibi sizle evlenecek birini bulun.

Adam gayet mantikli bir aciklama yapmis .
Daha gencecik yasta ve cok hakli .
Ayrilmaniz iyi olmus ama siz hic bir vizyonu olmayan okulu bitirdiği gibi sizle evlenecek birini bulun.
Umarım sizi oyalayan bir adamla sevgili olmazsınız, benim ne hissettiğimi yaşamanızı istemem. Evlenip yuva kurmayı istemek vizyonsuzluk sanki, bu kadar evlenen insanlar gerizekalı o zaman. Gayet de kariyer hedeflerim var, önyargılarınızı başkasına saklayın lütfen 🙏

Umarım sizi oyalayan bir adamla sevgili olmazsınız, benim ne hissettiğimi yaşamanızı istemem. Evlenip yuva kurmayı istemek vizyonsuzluk sanki, bu kadar evlenen insanlar gerizekalı o zaman. Gayet de kariyer hedeflerim var, önyargılarınızı başkasına saklayın lütfen 🙏
Oyalanmam çünkü ben evliliğe hazir olmamak nedir anlıyorum , dunyanin benim etrafimda donmediginin karsimdaki insaninda hislerinin olduğunun farkindayim. 24 yasinda evlenmeyen adamda oyalamis oluyor ya ne diyeyim bilmiyorum.

Düzenleme: Bugün açtım konuyu söyledim açık açık. Düşünmek istiyorum bir süre zaman ver bana dedi.
Merhaba sevgili üyeler, benden tecrübeli ablalar belki bana bir tavsiyede bulunurlar diye derdimi açmak istedim.. Erkek arkadaşımla 2 senedir birlikteyiz. Ben 23 o ise 24 yaşında. O meslek hayatına geçen sene başladı, ben de bu sene başlayacağım inşallah. Evlilik için maddiyat da var çok şükür. Ama... kendisi evlilik düşünmeyen biri. İlişkimizin başında benimle ciddi olduğunu, artık tek bir insanla hayatını geçirmek istediğini söyleyen adam şimdi “ben katiyen evlenmem, şehir şehir gezerim, evlilik bana göre değil, ben evlilik adamı değilim” diyor. Ailesinin ve çevresinin ilişkimizden de haberi var. Bense onun aksine bir yuvam olsun istiyorum ama bugüne kadar hiç baskı yapmadım ona asla. Acaba genç olduğu için korkuyor mu, birkaç seneye fikri düzelir mi, yoksa yol yakınken ayrılmalı mıyım? Tavsiyelerinizi ve sorularınızı bekliyorum sevgiler☺

Yaşlarınız evlilik için genç
Ancak ben evlilik insanı değilim demenin başka bir anlamı var ; insanın kendisini bilmesi güzeldir, böyle bir adam evlenince sorun yaşar bence vaktini harcama boşuna

Bir söyledigi öbürünü tutmayan bir adama bel baglama
Gençsin pisman olursun

Back
X