Evlenmek istemeyen erkek arkadaş..

Düzenleme: Bugün açtım konuyu söyledim açık açık. Düşünmek istiyorum bir süre zaman ver bana dedi.
Merhaba sevgili üyeler, benden tecrübeli ablalar belki bana bir tavsiyede bulunurlar diye derdimi açmak istedim.. Erkek arkadaşımla 2 senedir birlikteyiz. Ben 23 o ise 24 yaşında. O meslek hayatına geçen sene başladı, ben de bu sene başlayacağım inşallah. Evlilik için maddiyat da var çok şükür. Ama... kendisi evlilik düşünmeyen biri. İlişkimizin başında benimle ciddi olduğunu, artık tek bir insanla hayatını geçirmek istediğini söyleyen adam şimdi “ben katiyen evlenmem, şehir şehir gezerim, evlilik bana göre değil, ben evlilik adamı değilim” diyor. Ailesinin ve çevresinin ilişkimizden de haberi var. Bense onun aksine bir yuvam olsun istiyorum ama bugüne kadar hiç baskı yapmadım ona asla. Acaba genç olduğu için korkuyor mu, birkaç seneye fikri düzelir mi, yoksa yol yakınken ayrılmalı mıyım? Tavsiyelerinizi ve sorularınızı bekliyorum sevgiler☺
Evlilik bana göre değil,ben evlilik adamı değilim diyen bir adamla evlenme bence.Benim de karşıma böyleleri çıkardı kızardım içten içe.. sonra evlilik adamı olmayan ama bunu itiraf da etmeyen biriyle evlendim ve yurutemiyor gerçekten çok bireysel yasiyo bir aile olduk ama hala bilincinde değil sıkılıyor adam bizden

Evliligi seninle düsünmüyor. Bunu buradada
Defalrca görmüstük.
sana dvlilik düsünmüyorum diyen birine, yolunu
Ac gitsin. Dakikani bile harcama.

Birkaç gün önce tekrar yazdı. Ayrılıp ayrılmak istemediğini bilmiyormuş ama evlenmek istemediğini biliyormuş :KK70: adamda azıcık beni kaybetme korkusu yoktu ya, onu anlayınca ben ayrılıyorum dedim ve bitirdim
Evet ben de bunları düşünüp gelecekte daha pişman olmamak adına ayrıldım. Seviyor muyum, evet seviyorum beraber çok şey yaşadık ama “seninle evlenmek istemiyorum” diyerek kadınlık gururumu kırdı..

Gözüne kestirdiği başkası var yol yapıyor.😬😬
Valla bilemiyorum onu. Ben ailesinden de biraz şüpheleniyorum. Onlar Karadenizli ben akdenizliyim diye pek istemediler başta diye biliyorum. Bu adam ailesinin sözünden de çıkamayan bir adam. Devamlı ailesine gidiyor zaten 2 saat mesafe var diye. Aklını çelmiş de olabilirler

Back
X