Erkek arkadaşım bir garip davranıyor

Merhabalar, ilk kez bir konu açıyorum. Sorunum erkek arkadaşımın garip davranışları. İlişkimiz 4 aydır düzenli bir şekilde ilerliyor ve evlilikten bahsediyordu. Maddi açıdan sorunları halledersem hemen evleniriz diyordu ve söz vermişti bunun için. Bugün ise hatalı söz verdiğimi düşünüyorum daha çok birbirimizi tanımamız gerekiyor. Şimdilik böyle bir şey istemiyorum diyor. Sizce ne yapmaya çalışıyor? Nerede hata yapıyorum?
Bence mantıklı. 4 aylık bi ilişkide evlilik kararı vermek için erken. Bu illa ayrılmak istediği anlamına gelmez bence. Sadece önünü daha iyi görmek istemiştir. Yerinde ben olsaydım söyle derdim
“Sevindim böyle düşünmene bende erken olduğunu düşünüyordum, birbirimizi daha da tanımalıyız zaten buna karar verirsek kendiliğinden o aşamalar gelir. Akışında kalalım”
Kovalayan olma kovalanan ol. Hemen olumsuz düşünme. İsteme isten. 10 yıllık evliyim benden tavsiye

21 yaşında bir erkeğin evlenme hayallerine sizin tereddütle yaklaşmanız lazımdı asıl.

Mesleğini edinmiş mi, birikimi var mı, evliliği sürdürebilecek maddi ve manevi yeterlilikte mi? Bunlar yoksa -ki yoktur- yazın evleniriz dediğinde ne hayal etmiştiniz ki. Baba parası ile evlenmeyi mi?

Siz de 23 yaşındaymışsınız. Siz bu saydığım yeterliliklere sahip misiniz peki? Yoksa laf olsun diye evlilik mi konuşuyorsunuz iki genç?

Laf olsun diye söylemiş sonra makul düşünmeye başlamış anlaşılan. Buna bu kadar anlam yüklemeniz biraz da sizin hatanız yani.
O çalışır benimde çalışmamı istiyordu zaten, ben açık öğretim okuyorum üniversitem bitmedi henüz.

Yav o yaşlarda evlilik mi olur, hızlıca bi de, neden? İşiniz gücünüz var mı ne yiyip iceceksiniz? Öyle kolay mı oluyor çiçek çikolata alıp isteyecekmis, o aklı başında değil hormonları devreye girmiş ama sen de pek aklı başında sayilmazsin ztn... Neyse vazgeçmişte kurtarmis ikinizi de, açık öğretim iyi güzel tamam da bi kursa git işe gir kendini gelistir, hiç bi merakın hobin vs yok mu yavrum senin... Evlilikmis, valla sinirlendim, annen baban ne düşünecek bu işe sence?
Ailem biliyor durumları zaten bir işe de girmeyi düşünüyorum. Ailem tamam dedi onayladı.

Bilmiyorum ne düşünürsünüz ama evlilikten bahsetmeyin ve istediğinizi belli etmeyin. O nasıl davranıyorsa öyle davranın. Soğuksa soğuk olun. Bazı erkekler peşinden koşar koşar elde edince sıkılır. Cepte görünmeyin.

4 aylık bi ilişkide adam evlenirim şak diye nikahı basarım yandım öldüm sana diyorsa bil ki bu onun ağzının lafı haline gelmiş herkese söylüyordur. Şimdi adamın hayatında veya aklında farklı alternatifler var. Sizden ayrılmak için ayak yapıyor. Evlenicez diyip sizden cinsellik bekliyor muydu?
Hayır cinsellik konusu açmadı bile ben nişanlanırsak olur öyle şeyler dedim. Saygı duyuyorum deyip hiçbir şekilde açmadı o konuları.

Bilmiyorum ne düşünürsünüz ama evlilikten bahsetmeyin ve istediğinizi belli etmeyin. O nasıl davranıyorsa öyle davranın. Soğuksa soğuk olun. Bazı erkekler peşinden koşar koşar elde edince sıkılır. Cepte görünmeyin.
Tecrübesizim nasıl davranmam gerektiğini bilmiyordum

Yavrucum bu çocuk daha ergenliğini tamamlamamış.
Evlenme niyetin varsa, kendinden büyükleri düşün (makul bir yaş tabi).
Bu çocuktan eş olmaz, olamaz. Yazık sana boşa hayal kurma.

Terazi erkeklerinden bende şüphe duymaya başladım, süslü sözlerle ilk başta büyülüyorlar ama sonra hemen sıkılıyorlar veya bağlanamıyorlar. Bir de herkese kibarlar, zannediyoruz ki bana özel böyle davranıyor. Aşık ediyor sonra kaçıyor cinsten..

Terazi erkekleri kadar bencil,saygısız,kendini beğenmiş,ego ve özgüven tavan,kendini bişey sanan ama aslında hiçbirşey olmayan yaratık yoktur..sorunlular terazi erkekleri..aşık olsalar bile yarı yolda bırakırlar..iki yüzlüler sevimsizler..karşısındakini yok sayarlar..kararsız ve çooook dengesizlerdir..birgün seni teee gökyüzüne çıkartırlar güzel sözlerle ertesi gün tanışıyor muyuz derler..nefret ediyorum terazi burcu erkeklerinden..

Back
X