• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım bir garip davranıyor

bekarlık sultanlıktır sözü bence daha çok kadınlar için söylenmiştir. Evliliğin kadına yüklediği sorumluluk daha fazlayken kadınların aşırı istekli olup bu istekle erkekleri “ikna etmeye” çalışmalarını asla anlamıyorum. Ben eşimle sevgiliyken üniversite son sınıftaydım, 23 yaşındaydım o da böyle ileride evleniriz sinyalleri veriyordu. Bir gün ona dedim ki benim seninle evleneceğime nasıl kendini ikna ettin ki?? Daha 4 aylık sevgiliyiz ve ben daha gencim bu planlar için çok erken. Ki o çalışıyordu vs. Nitekim 27 yaşında evlendim.

21 yaşında, hormonlarından önünü göremeyen insana, 4 aydır sevgiliyken “ nişan olmazsa cinsellik olmaz” derseniz o da size evlilik vadeder. Doğal olarak hormonlarına söz geçirebilecek yaşta değil. Kendinize bunu yapmayın asıl onun sizi evlilik fikrine ısındırması lazımken siz onunla uğraşıyorsunuz. İlişkinizde ipler tamamen onun elinde. Buradan bakınca görebiliyorum mesela evlilik hayatınızda mutluluk olmayacağını, o evlilik ve cinselliğe doyunca bir süre sonra 21 yaşında yaşayabileceği heyecanlara koşmaya çalışacak. Sonra konu açacaksınız “severek evlendik 5 ay önce eşim başka kadınlara yazıyor, yok açık saçık kadınlar aratıyor, arkadaşlarıyla her gece dışarıda eve gelmiyor”

Bunu kendinize yapmayın.

Merhabalar, ilk kez bir konu açıyorum. Sorunum erkek arkadaşımın garip davranışları. İlişkimiz 4 aydır düzenli bir şekilde ilerliyor ve evlilikten bahsediyordu. Maddi açıdan sorunları halledersem hemen evleniriz diyordu ve söz vermişti bunun için. Bugün ise hatalı söz verdiğimi düşünüyorum daha çok birbirimizi tanımamız gerekiyor. Şimdilik böyle bir şey istemiyorum diyor. Sizce ne yapmaya çalışıyor? Nerede hata yapıyorum?
Siz hiç bir yaptığınızdan bahsetmemiş siniz ki nerde hata yapıyorum derken?

biri akıl vermiş ona muhtemelende anası.
üstelik o aklı kim verdiyse haklı.
21 yaşında çocuğun ne evlenmesi.
sizin içinde geçerli gencecik yaşta evlenmek istemeyin hemde sadece 4 aydır tanıdığınız biriyle.
Benim 21 yasinda erkek kardesim gelse “4 aylik sevgilimle yaza evlenecegiz” dese terlikle kovalarim. Daha hayatinda okul odevi harici hic bir sorumuluk almamis bebelerin girdigi triplere bak.

Konunuzun gerisini şimdi okudum çoğunlukla yalnız olduğunuzu yazmışsınız. Eğer arkadaşsız olduğunuz kendinizi yalnız hissettiğiniz içinse bu acele benimle arkadaş olun yeter ki yanlış evlilik yapmayın :) belki yaşıt değiliz ama derdiniz olursa dinlerim, tavsiye isterseniz de veririm hatta buradaki çoğu üye de yapar bunu. Ama tek başınıza keyif almayı öğrenin esas o zaman sırf yalnızsınız diye birilerinin abuk sabuk hareketlerine sabretmek zorunda hissetmezsiniz.

Ben açmadım evlilik konusunu kendisi açtı ilk başta sonradan da istememeye başladı, o da şu an bunları diyor gezelim bunları sonra düşünürüz. Benim aklıma da benimle takılmak mı istiyor diye geliyor.

23 yaşinda takilacaksiniz yani takipmayip ne olacak oyle 3-4 ayda cidiye binelim takilmak istemem diyenlerin flort, sevgili bulmasini da ayri garipsiyorum şu forumda.
Tanisip direkt evliliğe gitmeyi isteyen aksi durumda devamli oyalaniyor muyum diye dusunecekseniz gorucu usulu bakacaksaniz.

21 yaşinda cocuk size ne verebilir? 21 yaşinda ne kadar kazaniyor olabilir universite bile bitmez o yasta okusa. Nasil gecineceksiniz calisiyor musunuz?
Bunu dusunebilmenin kaç ilişki yasadiginizla alakasi yok.

Bu devirde kac tane 21 yasinda erkek dugunu, evi, ev eşyasi, takisi alacak durumu var? Bunlari yapacak hem de ev gecindircek parasi varsa olsa olsa ailesinden kaynakli geliyordur o para
Coluk cocuk gibi evlendirip sonra her şeyinizin icinde olacaklar ogullari kucuk zaten bir bakmissin anne babasinin agzina bakacak cunku paraniz onlardan geliyor olacak. Burasi işin maddi kismi, kafa olarakta o yasta erkekten geneelde koca olmaz.

Son düzenleme:
yahu kendini 23 yaşındasınız, daha 4 aydır tanıdığınız 21 yaşında bir çocukla evlenmek için kafanızın içinde fıstık olması lazim. erkek arkadaşın 21 yaşında ama hala ergenlikte bir erkek olduğu için onu kendi 17 yaşın gibi düşün, sen 17 yaşındaki kendin şimdi karşında otursa ciddiye alır mısın? :KK70: saçmalamış iste evlilik falan, buna yalan söylemek denmez. hata sende, çoluk çocuğun lafına ne bakıyosun.

amaaaan kimler kimlerle karşılacaksın daha. duygusal yaklaşıyorsun da 4 aylık bir ilişkiye uzun diyecek kadar tecrübesizsin, sosyal hayatın yok. imkanın varsa örgün öğretime geçsen çok faydalı olur senin için.
Evet dediğiniz kimi sosyal hayatım olmadığından olabilir. Yani uzun ilişkim olmadı 4 ay uzun bir süre gibi geliyor o yüzden bana.

Merhabalar, ilk kez bir konu açıyorum. Sorunum erkek arkadaşımın garip davranışları. İlişkimiz 4 aydır düzenli bir şekilde ilerliyor ve evlilikten bahsediyordu. Maddi açıdan sorunları halledersem hemen evleniriz diyordu ve söz vermişti bunun için. Bugün ise hatalı söz verdiğimi düşünüyorum daha çok birbirimizi tanımamız gerekiyor. Şimdilik böyle bir şey istemiyorum diyor. Sizce ne yapmaya çalışıyor? Nerede hata yapıyorum?
4 ayda evlilikten konuşmak saçma zaten daha 23 ve 21 yaşındasınız neyin evlenmesi daha? Bu yaşta evlilik lafının saçmalığının farkına varmış seni de uyandırıyor işte

Senden daha cazip biri çıkmış karşısına ya da daha iyisini bulursam sepetlerim kafasına girmiş. Sen hata yapmıyorsun. Sorun karşındakinde, daha 4 ayda evlilik muhabbeti yapıp sonra yan çizmeye başlayan adamdan hayır gelmez. Muhtemelen seni kafesleyip istediği rahatlıkta ilişki yaşamak için kurmuştur o cümleleri.
Konunuzun gerisini şimdi okudum çoğunlukla yalnız olduğunuzu yazmışsınız. Eğer arkadaşsız olduğunuz kendinizi yalnız hissettiğiniz içinse bu acele benimle arkadaş olun yeter ki yanlış evlilik yapmayın :) belki yaşıt değiliz ama derdiniz olursa dinlerim, tavsiye isterseniz de veririm hatta buradaki çoğu üye de yapar bunu. Ama tek başınıza keyif almayı öğrenin esas o zaman sırf yalnızsınız diye birilerinin abuk sabuk hareketlerine sabretmek zorunda hissetmezsiniz.
Çok teşekkür ederim size, evet genel olarak yalnız birisiyim ve bu durumdan sıkıldım biraz.

Hata yok ki ortada. Hemen evlenmek mecburiyetinde misiniz? 4 ay zaten evlilik konuşmak için çok erken bir süre. Evlenicez diye söz vermek nedir yani orası aşırı saçma. 21 yaşında erkek asla evlilik olgunluğunda değildir. Sizin de yaşınız ufak. Ne bu evlilik merakı anlamadım ki. Erkek arkadaşınızın aklı başına gelmiş.

Erkek arkadaşınıza da belki bu yaşta evlenilir mi oğlum diye akıl verenler olmuştur da ondan aklı başına gelmiş olabilir.

Benden size tavsiye. 23 yaşında evlenmeyin. Hele ilk sevgilinizle hiç evlenmeyin.

Bir de bu düşünceme kızanlar olacaktır muhtemelen ama (dini inanç gereği hassas olanları tenzih ederim) bir erkekle cinsellik yaşamadan evlenmeyin. Ten uyumu evlilik için çok önemli bir şey, her sorun bir şekilde çözülüyor da bu çözülmez maalesef.

Sevgiler 🌸

Edit: bir de gözü doymamış adamla evlenmeyin, zamanında bir şeyleri yaşamamış adamlar evlenince dışarıya bakmaya daha meyilli oluyor, bunu da eklemeyi unutmuşum.

4 aylık bi ilişkide adam evlenirim şak diye nikahı basarım yandım öldüm sana diyorsa bil ki bu onun ağzının lafı haline gelmiş herkese söylüyordur. Şimdi adamın hayatında veya aklında farklı alternatifler var. Sizden ayrılmak için ayak yapıyor. Evlenicez diyip sizden cinsellik bekliyor muydu?

4
Ay az evlilik için

21 yaş nedir ya. Çocuk daha o. Sen de öyle sayılır. Evlilik istememesi gayet normal o yaşta. Eğer sen illa evlilik istiyorsan ayrıl başkasını bulursun ama bence evlilik yerine okul, iş düşün

Terazi burcu olarak kalbim çat çıt çut şuan. Teesüf ederim hanfendi.
:KK70: Terazi sevgilimden 2 ay önce verdiği sözleri tutmadığı için ayrıldım. Geçen sene bana demişti ki bu sene sahuru beraber yapacağız evimizde. 2023 ocaktan beri ben evleneceğiz en geç marta kafasındaydım. Beyefendimiz yazın annesiyle plan yapınca dedim senin evlenmeye niyetin yok. Sonuç hüsran ve ayrılık. Galiba teraziler genel olarak böyle yüksek yüksek sözler verip yapmayan cinsten. O yüzden sordum 🤣 ama kadınları değil erkekleri öyle. Çünkü benim de baskın burcum Terazi ve hiçççç öyle değilim.

:KK70: Terazi sevgilimden 2 ay önce verdiği sözleri tutmadığı için ayrıldım. Geçen sene bana demişti ki bu sene sahuru beraber yapacağız evimizde. 2023 ocaktan beri ben evleneceğiz en geç marta kafasındaydım. Beyefendimiz yazın annesiyle plan yapınca dedim senin evlenmeye niyetin yok. Sonuç hüsran ve ayrılık. Galiba teraziler genel olarak böyle yüksek yüksek sözler verip yapmayan cinsten. O yüzden sordum 🤣 ama kadınları değil erkekleri öyle. Çünkü benim de baskın burcum Terazi ve hiçççç öyle değilim.
Erkeklerde terazi tanıdığım çok yok ama genelde yakınılan tipler. Kendi lüxlerine düşkün oluyorlarmış genelde. Sen de nasibini almışsın. 🙄

Back
X