Erkek arkadaşım boşanmış olduğumu ailesine söyleyemiyor. Ne yapmalıyım??

Merhaba kızlar. Bir yıl oldu ben boşanalı. 5 aydır biriyle görüşüyoruz. Birbirimizi seviyoruz. Erkek arkadaşım hiç evlenmemiş. Ailesine benim ayrıldığımı söyleyemiyor. İlk Zaman'larda bu durumdan dolayı ayrıldım iki kez. Kendisi beni tekrar aradı. Bu arada aklınıza başka şeyler gelmesin. Aramızda cinsellik yok. Zaten ayrı şehirlerdeyiz. Fikrinizi bekliyorum.
boşanmış olsanız ne olacak ki.konu bekaretse her genç bayan bekaretini mi koruyor.ne kadar cahillik.en azından siz evlenmiş ayrılmışsınız.( bu arada kimsenin özeli beni ilgilendirmez erkek arkadaşının ailesi için böyle yorumladım)

Ailesinin duruma kötü bakmasındn korkuyor sanırım . Şimdi ne desem bilemedim ki

Söylemesin söylemek zorunda mı ? (Bana göre boşanmak evlenmek kadar doğal ama bazıları adam öldürmüsüz muamelesi yapıyor ya, onun için söylüyorum)
Bu sizin aranızdaki bir durum, eğer sizi seviyorsa ve böyle takilmayacak kadar zeki birisiyse bu ailesi ile paylaşmayabilirsiniz bence.
Ama illa ki söylemem lazım ama söyleyemiyorum tarzı işi uzatmalarda bırakıyorsa, bence siz kaçarak uzaklasın "o henüz ham olmamış" diye düsünün.

Ayy sana hayran kaldim helal olsun..
Ama bu birazda esinden kaynakli o arkanda durunca dunya gelse ne yazar.
Eger birgun benim de basima boyle birsey gelirse senden akil almayi cok isterimm:KK66:
Memnuniyetle
Ama akıl almaktan çok fikir almak daha iyi ;)
Malum akıl herkes de var önmeli oşan tecrübe edinmiş fikirlerdir canım.
Ne zaman fikir istersen bana yaz....

Söylemesin söylemek zorunda mı ? (Bana göre boşanmak evlenmek kadar doğal ama bazıları adam öldürmüsüz muamelesi yapıyor ya, onun için söylüyorum)
Bu sizin aranızdaki bir durum, eğer sizi seviyorsa ve böyle takilmayacak kadar zeki birisiyse bu ailesi ile paylaşmayabilirsiniz bence.
Ama illa ki söylemem lazım ama söyleyemiyorum tarzı işi uzatmalarda bırakıyorsa, bence siz kaçarak uzaklasın "o henüz ham olmamış" diye düsünün.
söylemedi diyelim. daha sonra ya da evlilik aşamasında ortaya çıkarsa ve öğrenirlerse daha kötü olmaz mı? sonuçta aileler tanımıyor olsa bile atıyorum nişanda ya da bi bayramda bir araya gelindiğinde boşboğaz biri ağzından kaçırdığında nolucak

söylemedi diyelim. daha sonra ya da evlilik aşamasında ortaya çıkarsa ve öğrenirlerse daha kötü olmaz mı? sonuçta aileler tanımıyor olsa bile atıyorum nişanda ya da bi bayramda bir araya gelindiğinde boşboğaz biri ağzından kaçırdığında nolucak
Kuzenimin eşinin evlenip ayrıldığı sonradan öğrenildi (tabiki eşi biliyormuş.) kimsede birşey demedi. Çünkü ilk anda söylendiğinde o o kişinin en önemli özelliği gibi oluyor ama sonradan ortaya çıkınca sadece özelliklerinden birisi olarak kalıyor.
Ben sır olsun demiyorum, sadece söylenmesin diyorum.

Hayır neden merak ettiniz. Yani internet olsaydı ne değişirdi
Internetten tanisan erkekler genelde internetten tanistiklarini soylemekte cok zorlaniyor ailelerine. Oyle bir durum olabilir diye dusundum. Oyle ya da boyle bu adamin sizin yeteri kadar arkanizda duracagina inanmiyorum. Ne oluyor yani evlenip ayrilinca? Bilmiyorum bu adamin sevgisinden suphe ederim ben olsam

Siz kendinizden emin durmuşsunuz bu güzel ama karşı tarafın duruşunun bu olduğundan da emin olunmalı bence. Bu nedenle banane deyip geçemezdim, dik duramayan ve ilişkisine sahip çıkamayan bir adamla da evlenmek istemezdim.
Belkide eşimin emin duruşu beni acabalara itmedi ama bende hiç kurcalamadım ne diyecekler diye,çünkü ne diyecekleri zaten belli,sadece süreci onun yönetmesi gerektiğinin farkındaydı!Bu arada konu sahibinin acele ettiği kanısındayım,aile tepki gösterecek ama kısa süreli bir ilişki olduğundan dolayı erkekte çok emin olmayabilir!

Belkide eşimin emin duruşu beni acabalara itmedi ama bende hiç kurcalamadım ne diyecekler diye,çünkü ne diyecekleri zaten belli,sadece süreci onun yönetmesi gerektiğinin farkındaydı!Bu arada konu sahibinin acele ettiği kanısındayım,aile tepki gösterecek ama kısa süreli bir ilişki olduğundan dolayı erkekte çok emin olmayabilir!
Haklısınız aslında, daha çok kısadır görüşüyorlar belki de emin değildir çocuk.
Boşanmış bir arkadaşım farklı zamanlarda iki kişiyle görüşmüştü. İlki aynı sizin eşiniz gibi gayet kendinden emin davranmıştı, sen yeter ki benimle ol kimsenin ne dediği önemli değil ben seni ezdirmem demişti. İkinci çocuk zaten kendisi bizimkinin boşanmasına takmıştı, bir de üstüne yok akrabalarıma söylemeyelim yok aileme daha demedim vs güven vermiyordu yani. Sanki vebalı boşananlar.
Velhasıl erkeğin karakteri çok önemli.

Bence söylememesi daha bile iyi..onları ilgilendiren bişeyde değil üstelik. Ailesini sonra sonra dışardan etkileyen bile oabilir.
hayatta her şey mümkün,yarın küçük bir tartışmada yüzünüze vurulma ihtimalide var. İnsanlar çok acımasız.

Merhaba kızlar. Bir yıl oldu ben boşanalı. 5 aydır biriyle görüşüyoruz. Birbirimizi seviyoruz. Erkek arkadaşım hiç evlenmemiş. Ailesine benim ayrıldığımı söyleyemiyor. İlk Zaman'larda bu durumdan dolayı ayrıldım iki kez. Kendisi beni tekrar aradı. Bu arada aklınıza başka şeyler gelmesin. Aramızda cinsellik yok. Zaten ayrı şehirlerdeyiz. Fikrinizi bekliyorum.

Uzak sehirlerdeyse aileler ve az goruseceklerse soylemeyin. Ben onceden nisanlanmistm ama buna sır enerjisi yuklemedik eşimle. Sadece ailesine soylemenin gereksiz oldugunu düşündük ve soylemedim. Gerizekali bosbogaz akrabalar da gayet uzakta yasadigi için bu tehlike de yoktu. Rahat ettik.
Ama aileler ayni sehirdeyse ve eşin bu sekilde ailesinden bisiler saklamasi gerekecekse bu iş olmasin. Cok üzülürsun.

gol atma konusunda ders almak istiyorum.
süpersiniz.hatta süper ötesi.
Benim ikinci eşimin ilk evliliği üstelik benim ilk evliliğimden bir kızım var.
Eşimin ailesi bize göre çok daha tutucu kv halalar vs hepsi hafız ve eşim biz evlendikten sonra benim ikinci evliliğim olduğunu söylemiş oysa ben biliyorlar sanıyordum "mevzu olmayınca söyleme gereği duymadım hem kime ne ben sevdim aldım kimseye söz söylemek düşmez" dedi ama biz evlendikten sonra hele kızım olduğunu öğrenen kv ilk başta biraz burun falan kıvırdı ama beni çok sevdiği için bir gün bana "olabilir hepimiz İnsanız herkesin başına gelir" falan dedi boşanmam için.Halası ufaktan laf soktu " oğlumuz sevmiş almış o kabul ettiyse bizde ederiz" demişti :KK70: Bende "Hayırdır hala ne kabulü beni pavyondan falan almadı Elhamdülillah alnım Ak benim" demiştim.
Bir enişte bey vardı o da bana bir gün "Sana sıfır km oğlan verdik kıymetini bil" demişti. Bana resmen ikinci el demek istedi tabi.
Bende o enişteye "ne sıfır km'si deneme sürüşü yapmaktan hurdaya çıkmış sizin oğlan ben olmasaydım Ümraniye çöplüğünden alırdınız.En azından benim tek şöförüm vardı o da ruhsatlı ve resmiydi" demiştim.
Hepsine lafı soktum görüşmek istemediklerimi eledim enişte ve hala buna dahil geri kalanlarda benle uğraşmadı bir daha.
Ama hiçbir konuşmayı eşime anlatmadım hiç kendim hallettim.Çok fazla yıpranmadan da elememi yaptım şimdi çoook huzurluyum :KK66:
Erkek seviyorsa sahipleniyorsa sen dert etme ama başkasının ağzına bakıp hareket ediyorsa pısırıksa vur tekmeyi gitsin hiç uzatma boşuna da yıpranma :KK66:

gol atma konusunda ders almak istiyorum.
süpersiniz.hatta süper ötesi.
:KK70: :KK70: :KK70:
Yaşımın (40 yaş) ve karakterimin verdiği bir özellik canım.
Birde tv hiç izlemem bol bol kitap okurum o goller oradan geliyor.
Aziz Nesin kitaplarını tavsiye ederim :KK66:
Gollerin kralı var o kitaplar da ....

Benim ikinci eşimin ilk evliliği üstelik benim ilk evliliğimden bir kızım var.
Eşimin ailesi bize göre çok daha tutucu kv halalar vs hepsi hafız ve eşim biz evlendikten sonra benim ikinci evliliğim olduğunu söylemiş oysa ben biliyorlar sanıyordum "mevzu olmayınca söyleme gereği duymadım hem kime ne ben sevdim aldım kimseye söz söylemek düşmez" dedi ama biz evlendikten sonra hele kızım olduğunu öğrenen kv ilk başta biraz burun falan kıvırdı ama beni çok sevdiği için bir gün bana "olabilir hepimiz İnsanız herkesin başına gelir" falan dedi boşanmam için.Halası ufaktan laf soktu " oğlumuz sevmiş almış o kabul ettiyse bizde ederiz" demişti :KK70: Bende "Hayırdır hala ne kabulü beni pavyondan falan almadı Elhamdülillah alnım Ak benim" demiştim.
Bir enişte bey vardı o da bana bir gün "Sana sıfır km oğlan verdik kıymetini bil" demişti. Bana resmen ikinci el demek istedi tabi.
Bende o enişteye "ne sıfır km'si deneme sürüşü yapmaktan hurdaya çıkmış sizin oğlan ben olmasaydım Ümraniye çöplüğünden alırdınız.En azından benim tek şöförüm vardı o da ruhsatlı ve resmiydi" demiştim.
Hepsine lafı soktum görüşmek istemediklerimi eledim enişte ve hala buna dahil geri kalanlarda benle uğraşmadı bir daha.
Ama hiçbir konuşmayı eşime anlatmadım hiç kendim hallettim.Çok fazla yıpranmadan da elememi yaptım şimdi çoook huzurluyum :KK66:
Erkek seviyorsa sahipleniyorsa sen dert etme ama başkasının ağzına bakıp hareket ediyorsa pısırıksa vur tekmeyi gitsin hiç uzatma boşuna da yıpranma :KK66:
Eşine belli etmeden nasıl görüşmeyi kesebildin.Irtibati kesmeyelim:) Ben de senin yasina yakinim.Benim de hiç evlenmemis benden küçük yasta bir görüştüğüm var çok yeni.Ama farkliyiz biraz.Kararsizim %50 50.

Demesin daha iyi.Inanki.Niye desin istiyorsun.Belki istemeyecekler.Hem demesin ne yani damgalanmis gibi herkese söyleyecek miyiz?Seninki biliyor yeter.Afedersin senle o yatağa girecek elalem değil.

Back
X