Benim ikinci eşimin ilk evliliği üstelik benim ilk evliliğimden bir kızım var.
Eşimin ailesi bize göre çok daha tutucu kv halalar vs hepsi hafız ve eşim biz evlendikten sonra benim ikinci evliliğim olduğunu söylemiş oysa ben biliyorlar sanıyordum "mevzu olmayınca söyleme gereği duymadım hem kime ne ben sevdim aldım kimseye söz söylemek düşmez" dedi ama biz evlendikten sonra hele kızım olduğunu öğrenen kv ilk başta biraz burun falan kıvırdı ama beni çok sevdiği için bir gün bana "olabilir hepimiz İnsanız herkesin başına gelir" falan dedi boşanmam için.Halası ufaktan laf soktu " oğlumuz sevmiş almış o kabul ettiyse bizde ederiz" demişti

Bende "Hayırdır hala ne kabulü beni pavyondan falan almadı Elhamdülillah alnım Ak benim" demiştim.
Bir enişte bey vardı o da bana bir gün "Sana sıfır km oğlan verdik kıymetini bil" demişti. Bana resmen ikinci el demek istedi tabi.
Bende o enişteye "ne sıfır km'si deneme sürüşü yapmaktan hurdaya çıkmış sizin oğlan ben olmasaydım Ümraniye çöplüğünden alırdınız.En azından benim tek şöförüm vardı o da ruhsatlı ve resmiydi" demiştim.
Hepsine lafı soktum görüşmek istemediklerimi eledim enişte ve hala buna dahil geri kalanlarda benle uğraşmadı bir daha.
Ama hiçbir konuşmayı eşime anlatmadım hiç kendim hallettim.Çok fazla yıpranmadan da elememi yaptım şimdi çoook huzurluyum

Erkek seviyorsa sahipleniyorsa sen dert etme ama başkasının ağzına bakıp hareket ediyorsa pısırıksa vur tekmeyi gitsin hiç uzatma boşuna da yıpranma