Erkek arkadaşım bu durumdan rahatsız sanırım

Put a lit on it

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
423
113
23
32
Kızlar sevgilimin yanina gidiyorum her ay mesleğinden dolayi sehirden çıkamıyor. Ben de öğrenciyim ayda 300-400 lira ile geçiniyorum diyebilirim. Haliyle bilet paramı sevgilim karşılıyor. Oraya gidince de cogu şeyi o ısmarlıyor çalıştığı için. Neyse yine konuşuyorduk gelirken otobüsle gel dönerken uçakla ,otobüs biletini sen al uçak biletini ben aliyim dedi ben de bozuldum. Yani demek ki rahatsız oluyor bana bilet almaktan. Ama benim yapsbilcegim de bir şey yok ki. Ben zaten rahatsızım bu durumdan imkanım olsa asla aldırmam, ama 100 lira falan ayda bilete verirsem babama açıklayamam bianda nasıl paramı harcadıgımı. Bozuldum bu duruma. Demek ki hosuna gitmiyor bu durum. Yanlıs mı düsünüyorum sizce?

Kızlar sevgilimin yanina gidiyorum her ay mesleğinden dolayi sehirden çıkamıyor. Ben de öğrenciyim ayda 300-400 lira ile geçiniyorum diyebilirim. Haliyle bilet paramı sevgilim karşılıyor. Oraya gidince de cogu şeyi o ısmarlıyor çalıştığı için. Neyse yine konuşuyorduk gelirken otobüsle gel dönerken uçakla ,otobüs biletini sen al uçak biletini ben aliyim dedi ben de bozuldum. Yani demek ki rahatsız oluyor bana bilet almaktan. Ama benim yapsbilcegim de bir şey yok ki. Ben zaten rahatsızım bu durumdan imkanım olsa asla aldırmam, ama 100 lira falan ayda bilete verirsem babama açıklayamam bianda nasıl paramı harcadıgımı. Bozuldum bu duruma. Demek ki hosuna gitmiyor bu durum. Yanlıs mı düsünüyorum sizce?
o gelsin bence o zaman neden sen gidiyorsun paran yoksa?

Maddi sıkıntını açıkça belirt bence. Onu da zorluyor olabilir çünkü bu durum. Bir ay o verir, diğer ay sen. Ne bileyim açık olmakta fayda var.

Sevgilinizde olsa otobusle gidilebilecek yere ucakla gitmek luks ve parasi ondan cikiyor cok normal istememesi.

Gidis ucak biletini siz alin donusu sevgiliniz alsin belliki parasi yetmiyor calistigi icin gokten para yagar gibi harcayamaz.

Qokumadınız sanırım o gelemiyor çıkışı yasak
eğer senin gitmen gerekiyorsa
o halde kendi biletlerini karşılayabilecek kdar biriktir harçlığından olmaz mı
az az da olsa senin paran olsun
senin bilet paranı vermek zorunda değil bence

Her ay gitmek zorunda değilsin kaldı ki ben olsam onun bana bilet almasını da kabul etmezdim o da rahatsızmış bu durumdan Zaten hey ay değilde üç ayda bir gidersin paranı biriktirip

Hasretimden olsem bileti ona aldirip gitmezdim. Ona aldirarak ayda bir gidiyorsam yavas yavas biriktirip uc ayda bir giderdim ama kendi paramla giderdim.
Sizin yerinizde olsam da en azindan ucakla gitmezdim uyguna getirmeye calisirdim.
Adamin bunu demesi su sartlarda anormal degil, yuzgoz olmussunuz cunku.
Ben olsam bi daha gitmezdim.

Back
X