Erkek arkadasım, canımdan bezişim...

Dediklerinde cok haklısın, cidden ki zaten simdilerde de pek güclü sayılmam.

Ara vermek işe yaramaz. Onu sen adam edip değiştiremezsin.o eskidende böyle biriydi muhtemelen. Insan sorunla karşilaştiginda kişilerin gerçek yüzünü görüyor..seni eskiden seviyorsa da bir daha öyle sevmeyecek..hepsi tecrübe edilmiştir..

Ay hele sükür
Sahalarda gormek istedigimiz duruşlar bunlar
Allah yardimcn olsun cnm yakin zamanda mutlu mesut normale don insalah

Ariyordu canım, sesim hic cıkmazsa ama. Günaydın, iyi geceler filan öyle seyler yok. Güzel bir iki kelime yok...

Allah aşkına şu gerizekalı öküz için geleceğini planlama.
Yerinden yurdundan da olma.
Çok ağlarsın çooookk..
Sinir oldum ya!

Allah aşkına şu gerizekalı öküz için geleceğini planlama.
Yerinden yurdundan da olma.
Çok ağlarsın çooookk..
Sinir oldum ya!

Cogu tartısmalar bu ilgisizligi yüzünden oluyordu zaten, böyle olup tartısma olmaması mümkün mü..
Yok canım, zaten bir sey yapacak halde degilim artık. Her seyden önce kendimi toplamam lazım. Ya insan olur ona göre bir sey yaparım ya da yapmam. Zaten bu zor günleri tek atlatıp gelse ister miyim duygularım ne olur onu da bilmiyorum. Yarın öbür gün her seyde tek bırakır diye düsünüyorum. Bir ekmegimi bölüsecegim, hastalıgında yanında olacagım yanımda olacak insan bu degil ama, ufacık umut.

Flört dönemindeki ilgisiz adamdan nasıl bir koca olur anlatsam duymak istemezsin.
Bence o ufacık umuda kapılıp hayatını harcama ciddi söylüyorum.

Aramazsa aramasın öküz

Birincisi insanlari degistiremezsin. Insanlar ancak kendileri isterlerse degisirler. O da cok zor cunku karakterini istese de degistiremezler. Insan 7 sinde ne ise 70 inde de odur. Ikincisi sen ne kadar egitim farkini gormezden gelsen de adamin bunu sorun ettigi bariz belli. Ben de ayni senin gibiydim. Benden egitimce dusuk birini problem etmedim evlendim. Ayni seyleri yasadim. Duzeltirim dedim ama duzeltemedim. Annemin bir lafi vardir: insan cekecegi cileye asik olur der dogruymus. Ben de vazgecemedim. Ugrasmaktan yoruldum. Sonunda oglumla terk edildik ve bosandim. Suan cok huzurluyum. O zaman ben de senin gibi vazgecilmekten korkuyordum. Simdi iyi ki bitmis diyorum. Biliyorum ayril desek de sen devam etme taraftarisin ama sonu belli birseyi ne kadar yurutebilirsin. Fedakarlik tek tarafli olmaz ve o kisi degismeme taraftari. Neden onu kaybetmemek icin bu kadar kendini paraliyorsun. O seni kaybetmemek icin peki ne yapiyor? Hic bunlari kendine sordun mu? Bastan nasil baslar ve devam ederse sonrasi da ayni devam ediyor. Problemli bir iliski sizinkisi ve duzelme ihtimali pek yok cunku adamin sana saygisi da yok. Kangren olmus bir iliski. Bitirip hayatina yeni bir yol cizmek en mantiklisi. Omur boyu aglamaktansa en fazla birkac ay aglarsin. Hayatinda bu adam oldugu surece onune de bakamazsin, karsina cikacak daha iyi firsatlari da kacirirsin. Yasim cok gec evde kaldim bunalimlarina girip bunu buldun baskasini bu saatten sonra da bulamam diye hayatini da cehennme cevirme. Boyle biriyle evlenip sonra da benim gibi bir cocukla bosanmaktansa hic evlenmemek daha iyi. Ne biliyorsun ki karsina cok daha iyi biri cikmayacagini. Gelecegi bilemezsin ama bile bile de kendini atese atma derim ben. Tecrubeyle sabittir.

Aman deyim arkana bakmaadan kaaaçç derim benn.. Bir daha asla eskisi gibi olmayacak canım ve sen geri dönüp baktığında inan bana önünden kaçan fırsatlara yanacaksın. Tecrübeyle sabittir!

Bir de sunu eklemek istiyorum. Ne zamana kadar oyunlarla bu adami kendine baglayacaksin ki ya da bu iliskiyi devam ettirmek icin ne zamana kadar boyle onu mu yapsam bunu mu yapsam diye ugrasacaksin ki? Gidecek adami urganla baglasan yine durduramazsin. Bitecek bir iliskiyi de ne kadar cabalasan da ayakta tutamazsin. Surekli bagirip kufur eden adamin sana saygisi olmadigi belli. Saygi olmazsa da yurumez. Sana saygisi yok bu adamin. Hic degilse gururunu kurtar bence. Uzgunum sunu bunu yap demek isterdim ama neyi denersen dene yurumez bu iliski. Bir defa yalan varsa zaten o insandan da hersey beklenir. Aldatma.... hersey. Bunlarla yuzlesmeye hazirsan devam et.

ama sonu güzel bitmiş Allahım bana da nasip et:)

Flört dönemindeki ilgisiz adamdan nasıl bir koca olur anlatsam duymak istemezsin.
Bence o ufacık umuda kapılıp hayatını harcama ciddi söylüyorum.

Yeniden basladıgımızda baslarda böyle degildi canım. Sonradan gitgide sıfıra indi. O dedigini biri daha yazdı buradan...Simdi böyle ise ileride üç misli rahatlık olur demisti.
Cok fazla inandırması lazım beni, anca öyle. Onu da yapmayacagını biliyorum, böylece bitecek yüksek ihtimalle zaten.

Canım hic evlenme meraklısı olmadım ben, ben sadece sevdigim insan bu, yanımda olmalı dedim ciddiye aldım, o da beni ciddiye aldıgını düsündürttü bana.
Dedigin gibi kangren olmus bir sey...Ben su an sadece kendimi rahatlatmaya, psikolojimi düzeltmeye calısacagım elimden geldigince. Baska bir sey yapmayacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…