Erkek arkadaşım cimri mi ?

saddgirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
3
Erkek arkadaşım cimri mi tutumlu mu ben anlayamıyorum.İlk ilişkim 9 aydır görüşüyoruz benimle ciddi olduğunu söylüyor.32 yaşında memur evi arabası kenarda birikmiş parası var.Şu 9 ayda hiç yemek yediğimizi yemek ısmarladığını hatırlamıyorum.Birkaç kere ısmarladı.Onun haricinde acıkınca kendime kendim aldım.Bana hiç çiçek hediye vs bir şey de almadı.Sadece kafeye gittiğimizde içtiğim kahveyi ödüyor.Yanına tatlı yer misin diye sormuyor.Tatlı söylersem de hesabı ödemeye gittiğimizde arkamdan geliyor.Yiyici bir tip de değilim.Ben de hesap ödüyorum bu arada.Ama zoruma gitmeye başladı biraz.Mesela yurt dışına tatile gitti bana bir tane likörlü şeker getirmiş.Peluş ayı istediğimi söyledim laf arasında oyuncakçının önünden geçmiş bana foto atmış ama almamış.İşi hali vakti yerinde diye şans vermek istedim ama inceliksiz hareketleri gözüme batıyor.Ben abartıyor muyum

İlk ilişkiniz olduğunu yazmışsınız adamın yaşı 32ymiş siz kaç yaşındasınız ?

Size karşı bütçesini bilinçli olarak kısıyor evlendikten sonra da bu şekilde devam edebilir

Peluş ayı istediğimi söyledim laf arasında oyuncakçının önünden geçmiş bana foto atmış ama almamış.
Mesela bu isteğinizi görmezden gelmiş ucuz bir tane bulup alabilirdi. Ben olsam böyle biriyle devam edemezdim ya kafasında sürekli para harcamayayım hesabı yapıyordur ya da size karşı böyledir.

Cimrinin teki. O evi arabayı böyle böyle almış işte. Sen ona hediye aldın mı hiç? Aman ya bununla mi uğraşacaksin yurtdışından şeker getirmek nedir of.

Ayırt edemiyorum.Kendine karşı cömert herhalde.Evdeyken sürekli dışarıdan yiyor.Yurt dışına tatillere de gidiyor.Aileden de varlıklı yazlıkları ,kendi evleri var bana karşı böyle olması zoruma gidiyor maddi sıkıntısı olsa neyse dicem
Cimrinin teki. O evi arabayı böyle böyle almış işte. Sen ona hediye aldın mı hiç? Aman ya bununla mi uğraşacaksin yurtdışından şeker getirmek nedir of.

Hali vakti yerinde diye şans verdiyseniz zaten bu adam size hiç uymaz. Cimri mi değil mi tartışılır.
Şans verme kriterlerimden birisi bu.Ama yalnız bu nedenden dolayı vermedim tabii ki.Efendi mantıklı oturaklı birisi olduğu için şans verdim başta tanıştığımızda bu kadar durumu olduğunu bile bilmiyordum sonradan öğrendim

Tamam işte sana cimri ne tatlı ismarliyor ne bı hediye alıyor napcan bunla boşuna vakit harcama. Evlenince daha beter olur. Gerek yok yani böyle birisine hayatında yer vermeye.

Evet cimri ayrıl gitsin, peluş ayıyı bile almamış başka hiç bir şey almaz bu pinti.
Yani aklına gelmişim.İstediğimi görünce aklına getirmiş ama almamış aşırı zoruma gitti bir şey desem kesin tartışırız ama buna aşırı kırıldım hiç fotoğraf atmasaydı keşke

Ben almadım ama o bana bir şey alsa ben de ona alırım ilk ondan görmek istiyorum.Para hesabı da yapmam.6-7 bin TL’ye saat alacaktım Peluş olayı aklıma gelince vazgeçtim

32 yaşında bi memur ev araba aldıysa zaten cimridir. Üstüne birikimi varsa ooo.

Memurlar eksilerde yaşıyorlar evi olanın arabası yok, arabası olanın evi yok.

İkisi de olmayan borcu olan çok.

Yani her ne kadar evi arabası olan 32 yaşında bir memur erkek kulağa hoş gelse de gerçekler bu.

Yurtdışına da tatile gitmiş.

Sıka sıka yapıyor demek ki her şeyi.

Cömert olsa da birikimsiz olur.

Az ücretle çalışan insanın bir şeyleri varsa cimriliktendir.

Böyle böyle bir şeyler alıyorlar.

Ben de memurum.

Evet cimri evlenince de böyle olacak bunu bilip ona göre devam edin.

Şimdi de ben yurt dışına gideceğim ona makyaj malzemesi çanta alacağım kendime dedim bir dahakine gittiğimde ben de sana alırım dedi sanmıyorum aklına bile gelmez kesin ama kafam karışıyor işte

Siz ne iş yapıyorsunuz ?

cimri tabiki.

`