Cimri değil, aşırı cimri.Erkek arkadaşım cimri mi tutumlu mu ben anlayamıyorum.İlk ilişkim 9 aydır görüşüyoruz benimle ciddi olduğunu söylüyor.32 yaşında memur evi arabası kenarda birikmiş parası var.Şu 9 ayda hiç yemek yediğimizi yemek ısmarladığını hatırlamıyorum.Birkaç kere ısmarladı.Onun haricinde acıkınca kendime kendim aldım.Bana hiç çiçek hediye vs bir şey de almadı.Sadece kafeye gittiğimizde içtiğim kahveyi ödüyor.Yanına tatlı yer misin diye sormuyor.Tatlı söylersem de hesabı ödemeye gittiğimizde arkamdan geliyor.Yiyici bir tip de değilim.Ben de hesap ödüyorum bu arada.Ama zoruma gitmeye başladı biraz.Mesela yurt dışına tatile gitti bana bir tane likörlü şeker getirmiş.Peluş ayı istediğimi söyledim laf arasında oyuncakçının önünden geçmiş bana foto atmış ama almamış.İşi hali vakti yerinde diye şans vermek istedim ama inceliksiz hareketleri gözüme batıyor.Ben abartıyor muyum
Arabası sıfır.Evi de yeni bina.Almış valla
Yani bir yemek ısmarlamaması falan sıkıntılı. 9 ay uzun bir süre çünkü. Konuşmalarınızda sürekli yatırım, biriktirme falan konularını açıyor mu? Yoksa sohbeti sarıyor eğlenceli biri mi?Ben öğretmenim.
Hesap 600-700 tl gelince ödüyor.Fazlası gelecekse ödemiyor.Mesela en son buluştuğumuzda yemek yemedik beni eve bırakınca yemek yemiş hemen bir de bana bunu söylüyorHesap ödememek için arkamdan gelen adama bir daha adam gözüyle bakmam.
Şans verme,ilk ilişki deneyimi de vaktini daha fazla harcama.Cimri de olabilir, evlenmeden kadına para yedirmem diyen bir tip ya da sizinle gelecek düşünmüyor bu yüzden bu ilişkiye maddi yatırım yapmak istemiyor neden ne olursa olsun size göre değil....Erkek arkadaşım cimri mi tutumlu mu ben anlayamıyorum.İlk ilişkim 9 aydır görüşüyoruz benimle ciddi olduğunu söylüyor.32 yaşında memur evi arabası kenarda birikmiş parası var.Şu 9 ayda hiç yemek yediğimizi yemek ısmarladığını hatırlamıyorum.Birkaç kere ısmarladı.Onun haricinde acıkınca kendime kendim aldım.Bana hiç çiçek hediye vs bir şey de almadı.Sadece kafeye gittiğimizde içtiğim kahveyi ödüyor.Yanına tatlı yer misin diye sormuyor.Tatlı söylersem de hesabı ödemeye gittiğimizde arkamdan geliyor.Yiyici bir tip de değilim.Ben de hesap ödüyorum bu arada.Ama zoruma gitmeye başladı biraz.Mesela yurt dışına tatile gitti bana bir tane likörlü şeker getirmiş.Peluş ayı istediğimi söyledim laf arasında oyuncakçının önünden geçmiş bana foto atmış ama almamış.İşi hali vakti yerinde diye şans vermek istedim ama inceliksiz hareketleri gözüme batıyor.Ben abartıyor muyum
O zaman objektif olarak şunu söyleyeyim ki adam sizi sevmiyor ama sizin de öyle aşkından öldüğünüzü düşünmüyorum. Zaman kaybı, dokuz ayınız çöp olmuş.Şans verme kriterlerimden birisi bu.Ama yalnız bu nedenden dolayı vermedim tabii ki.Efendi mantıklı oturaklı birisi olduğu için şans verdim başta tanıştığımızda bu kadar durumu olduğunu bile bilmiyordum sonradan öğrendim
Eğlenceli çok hoşsohbet birisi. Ama Evet klasik oğlak burcu işte yatırımdan vs de bahsediyorYani bir yemek ısmarlamaması falan sıkıntılı. 9 ay uzun bir süre çünkü. Konuşmalarınızda sürekli yatırım, biriktirme falan konularını açıyor mu? Yoksa sohbeti sarıyor eğlenceli biri mi?
Ayrıl diyorum ben ,kendi kendine kırılıp duracağına zoruna gideceğine ayrıl.Yani aklına gelmişim.İstediğimi görünce aklına getirmiş ama almamış aşırı zoruma gitti bir şey desem kesin tartışırız ama buna aşırı kırıldım hiç fotoğraf atmasaydı keşke
Şimdi de ben yurt dışına gideceğim ona makyaj malzemesi çanta alacağım kendime dedim bir dahakine gittiğimde ben de sana alırım dedi sanmıyorum aklına bile gelmez kesin ama kafam karışıyor işte
Şimdi almayan evlenince de almaz ona göre kararını ver.Erkek arkadaşım cimri mi tutumlu mu ben anlayamıyorum.İlk ilişkim 9 aydır görüşüyoruz benimle ciddi olduğunu söylüyor.32 yaşında memur evi arabası kenarda birikmiş parası var.Şu 9 ayda hiç yemek yediğimizi yemek ısmarladığını hatırlamıyorum.Birkaç kere ısmarladı.Onun haricinde acıkınca kendime kendim aldım.Bana hiç çiçek hediye vs bir şey de almadı.Sadece kafeye gittiğimizde içtiğim kahveyi ödüyor.Yanına tatlı yer misin diye sormuyor.Tatlı söylersem de hesabı ödemeye gittiğimizde arkamdan geliyor.Yiyici bir tip de değilim.Ben de hesap ödüyorum bu arada.Ama zoruma gitmeye başladı biraz.Mesela yurt dışına tatile gitti bana bir tane likörlü şeker getirmiş.Peluş ayı istediğimi söyledim laf arasında oyuncakçının önünden geçmiş bana foto atmış ama almamış.İşi hali vakti yerinde diye şans vermek istedim ama inceliksiz hareketleri gözüme batıyor.Ben abartıyor muyum
Çok mu aradın bunu??? Adamın her hareketi itici.Bu adamı bırakman için daha ne yapsın ?? İstediğin ayıcığı almak yerine fotosunu atmak ve almamak büyük hakaret nasıl içiniz alıyor anlamıyorum....Hesap 600-700 tl gelince ödüyor.Fazlası gelecekse ödemiyor.Mesela en son buluştuğumuzda yemek yemedik beni eve bırakınca yemek yemiş hemen bir de bana bunu söylüyor
Çok mu aradın bunu??? Adamın her hareketi itici.Bu adamı bırakman için daha ne yapsın ?? İstediğin ayıcığı almak yerine fotosunu atmak ve almamak büyük hakaret nasıl içiniz alıyor anlamıyorum....
Kafam karışık mesela yıldönümü doğum günü tarzı şeylere önem verdiğini söyledi.Henüz bir şey bir jest göremedim ama kuyumcunun önünden geçsek bana hangisi hoşuna gitti diye soruyor ben de bir şey demiyorum alır mı almaz mı ne yapar hiç bilmiyorumŞimdi almayan evlenince de almaz ona göre kararını ver.
+1Şimdi almayan evlenince de almaz ona göre kararını ver.
Ama kusura bakma da kafan neye karışıyor her şey ortada işte? Bile bile de böyle adamlarla devam etmeyin ya. Saat falan alma zaten adam sana peluş oyuncak almaya tenezzül etmemiş. Kirildiysan da söyle, tartışmaktan niye cekiniyorsun?Şimdi de ben yurt dışına gideceğim ona makyaj malzemesi çanta alacağım kendime dedim bir dahakine gittiğimde ben de sana alırım dedi sanmıyorum aklına bile gelmez kesin ama kafam karışıyor işte
Yani ben son bir şans adına şöyle derdim: ya bu akşam yemeği iyi olan bir yer seçer misin o saatlerde acıkmış oluyorum sen hiç yemek yemiyorsun ben de sana uyum sağlıyordum ama dile getirmedim.Eğlenceli çok hoşsohbet birisi. Ama Evet klasik oğlak burcu işte yatırımdan vs de bahsediyor
Aşkım bilmiyorum kafam çok karışık o yüzden sormak istedim zatenAma kusura bakma da kafan neye karışıyor her şey ortada işte? Bile bile de böyle adamlarla devam etmeyin ya. Saat falan alma zaten adam sana peluş oyuncak almaya tenezzül etmemiş. Kirildiysan da söyle, tartışmaktan niye cekiniyorsun?
Değil mi??? vallahi billahi!!! anlamıyorum bu kadınları anlamıyorum .İşi gücü çevresi olan kadınlar nasıl böyle adamlara tekrar tekrar şans veriyor???Adam her tavrıyla hakaret ediyor,bu kadınların hiç mi içine taş oturmuyor,ben ne yaşıyorum demiyor???Gurur nerede,nereye kaldırıp unutuyorlar????Hakikaten ya bari foto atmasın, resmen dalga geçmiş.
Onun da ilişkisi olmamış.Bir kişiyle olmuş.Böyle jelatini hiç açılmamış tipler olur ya aynı öyle biraz da bilmiyor gibiAşkım bilmiyorum kafam çok karışık o yüzden sormak istedim zaten
Kafam karışık mesela yıldönümü doğum günü tarzı şeylere önem verdiğini söyledi.Henüz bir şey bir jest göremedim ama kuyumcunun önünden geçsek bana hangisi hoşuna gitti diye soruyor ben de bir şey demiyorum alır mı almaz mı ne yapar hiç bilmiyorum
Adam senle dalda geçiyor,neyi anlamıyorsunuz???Kafam karışık mesela yıldönümü doğum günü tarzı şeylere önem verdiğini söyledi.Henüz bir şey bir jest göremedim ama kuyumcunun önünden geçsek bana hangisi hoşuna gitti diye soruyor ben de bir şey demiyorum alır mı almaz mı ne yapar hiç bilmiyorum