ne düsündügün yada nasil yorumladigin hic umurumda degil bu forumda senin ve bir kac kisinin yazdiklari benim icin anlam ifade etmiyor ama konuyu okuyan cahil , akli bir karis hava da ve aski cok kutsal sanan kurtarilabilme ihtimali olan kadinlara fikir olsun diye cevapliyorum .
Evlilik yada ikili gönül iliskileri holding gibi bir kurumdur aslinda , ne kadar yatirim yapiyorsaniz aynisini ortaklarinizdan da beklemelisiniz. yani iliskilerde ne kadar alirsaniz o kadar vereceksiniz ki arada ki saygi ve deger görme azalmasin. eger ortaklardan biri sürekli verir ve karsiligini hic almazsa bir süre sonra hic caba sarfetmeyen taraf saygisini yitirir . (cantada ki keklige de hic kimse özen göstermez) alma verme dengesi yazmissin ya , bak Bilal'e anlatir gibi anlatiyorum takip edebil diye.
evlendigim adamin cocuklarini dogurup soyunun devamini sagladigim icin tabii ki bana yatirim yapmak zorunda. (tamamen ilkel benliklerimiz üzerinden gidiyoruz) yaradilisimizin geregi üremek ve genetik cesitlilik saglamak ve bu sayede soyun devamini garantiye almak sonucta. dogal olarak beni yaninda tutmak icinde bunlari yapmaya devam etmeli ki , onunda ihtiyaclari karsilanmaya devam etsin. yani evet canim yatagima girmeye devam etmek istiyorsa hayattaki beklentilerimi karsilamaya devam etmesi gerektigini o da bilinc altinda biliyor . bu yüzden 25 yil sonra bile hala arabaya binerken kapilarim acilir , hesaplarim ödenir , saygida kusur etmez . bunun karsiliginda da benden huzurlu bir yuva , o isteyken düzenlenmis bir özel hayat alir.
benim gibiler sadece kendilerine denk olani secer. kocamdan önce ki sevgililerimde onlardan beklentilerimi bilip ona göre davranirdi. hic birinden beni inciten ne bir hareket gördüm ne de bir kelime duydum. arzularimiz bittiginde de insan gibi ayrildik hepsiyle. cünkü erkekler sadece deger verdikleri kadinlara yatirim yapar. cocuklarinin potansiyel anneleri olabilecek kisilere.
ama söyle bir de acik gercek var. boyacilarla takildigin sürece bu yazdiklarimin ne anlama geldigini hic anlamayacaksin. belki okuyan baskalari anlar. herkes boyacilarla takilmiyor sonucta.