- 1 Ocak 2022
- 5.934
- 22.505
- 298
- Konu Sahibi kirmizikurdele27
Kanka gibi sarılıp yatıyorsa ,sıkıntı büyük.... değil öpüşmek sarılmak vücudun bir birine dokunması bile çoğu zaman erkekleri yükseltir .Siz bayağı kanka olmuşsunuz,hiç vicdan yapmaya gerek yok Ortada bariz sorun var ve bu sorun size ait değil,çözmek için çaba sarf eden siz değil o olmalı.Siz sadece kenara çekilin ve tedavi olup size gelip gelmeyeceğini bekleyin.Hiç bir şey yapmadan gelip ağlıyorsa sorunu biliyor ve sizi kandırıyor demektir. O size acımıyorsa siz de acımayın....Arkadaşlar merhaba öncelikle buraya yazmak bile benim için oldukça zor o yüzden yazacağınız yorumları rica ediyorum yargılayıcı bir dille değil sanki bir arkadaşınız size içten dert döküyormuş gibi yapın ne olur.
Erkek arkadaşımla neredeyse 1 yıl olacak sevgiliyiz ancak daha hala hiç cinsel bir yakınlaşmamız olmadı. Sadece birlikte olmamaktan bahsetmiyorum, beni şöyle bir kenara sıkıştırmaya veya başbaşa kalmaya dair hiç çabası yok. Yalnızca ilk buluşmamızın olduğu günler( max 2 kezdir) meyli olmuştu ancak bakın 1 sene diyorum üzerinden 1 yıl geçti bunun. Defalarca birlikte uyuduk bir kez sırnaşmıyor yalnızca sıkı sarılıp yatıyor. Bu konuyu kafama o kadar taktım ki. Ona daha önce birkaç kez açtım. “Önceden böyle değildim biliyorsun artık noldu bilmiyorum” diyip duruyor “Konuştukça iyice kötü oldum yapamaz hale geldim” diyor ve her konuştuğumuzda resmen günlerce ağlıyor yani ben de açamaz hale geldim artık çünkü onu çok seviyorum ve öyle mahçup görmeye dayanamıyorum.
İkimiz de 25-27 yaşlarındayız benim daha önce bir deneyimim oldu (buna üzüldü ama dert etmeyeceğini söyledi bunu konuştuk) ancak onun hiç deneyimi olmamış ve ben inanıyorum ki cinsellik bir ilişkinin yapıtaşlarından birisidir.
Onu çok seviyorum evet onunla bir gelecek istiyorum ancak bu durum beni çok çok çok düşündürüyor karşıma alıp bir kez daha bu konuyu açarsam laf direkt ayrılığa gelecek kaçıyorum. O asla demez beni çok seviyor yani ben ayrılır mıyım diye korkuyorum.
Şiştim arkadaşlar gerçekten dert sahibi oldum iyice sevgililik çekimini yitirip kanka olmaktan çok korkuyorum. Günlerce aynı evde kaldık bir defa yanaşmaz mı ya? Birlikte duşa girelim diye yalvardım meyli yok, ben öpüşürken şehvetle ilerlemeye devam ediyorum onda meyil yok… E bir yerden sonra ben de sinir olup kendimi çekiyorum.
Bi uzmana git dediğimde sonuçtan korkup gitmiyor onu da yapmıyor.
Delireceğim üzüntüden neden olur bu? Beni beğenmiyor mu çekici mi bulmuyor artık bu hislerden öyle bezdim ki.
Bana edepsiz ahlaksız yazacak arkadaşlar hiç yorum atmasın inanın dertliyim bu yüzden çocuklu olup evlilik bitiren insanlar okudum sevglimi çok seviyorum ve korkuyorum.