- 13 Eylül 2025
- 75
- 5
- 1
- Konu Sahibi sezenaksu1
Aramızdaki bazı şeyleri halledemedik benimde suçum var ama bazen suçum olmayan şeyler oluyor elimde olmayan zaman istiyorum sabır istiyorum. Ciddi adım için çok itikleyici oldu evet anlıyorum o itikledi o hep daha çok erken olsun istedi zorladı vs ailemden çekindiğim için de devamlı erteledim çünkü ağzımı açsam bir mana anlam çıkarıyorlar üstüme geliyorlar surat asıyorlar hep efendi efendi oturayım zaman geçsin ses çıkarmayayım istiyorlar farklılık çıkarmayayım başlarına zorlar . Sevgilimle şuaralar aramız açık başka şeyler de oldu haksızım biliyorum ama sebeplerim de var anlayış sabır istiyorum çünkü arada kalıyorum çaresiz kalıyorum. Son zamanlarda artık uzaklaştı bu sefer tamamen uzaklaştı önceden yine gitmeyeceğinden emindim şuan daha farklı devamlı kızan devamlı laf eden biri de olmadım genellikle anlayışlı biriydim ama son zamanlarda fazla üstüne gittim. Eskisi gibi değil 1 haftadır böyle ses tonu değişmiş konuşma tarzı merhametliydi şefkatliydi hepsi gitmiş bana çok kızgın ve soğuk davranıyor soğuk konuşuyor canım çok yanıyor ama gerçekten oyle tamahsız gözü yüksek de olan dırdırcı bir kadın değildim son zamanlarda biraz fazla öyle oldum ve hak da veriyorum. Asıl kafama takılan şu son zamanlarda hep watsaba giriyor suaralar fazla işi gücü olmasına rağmen görüyorum giriyor yinede kotu düşünmemek istiyorum.Hatta girdiği zamanlarda bana çok az yazıyor şuaralar kızgın olduğu için. Kaç gündür bekliyorum olsun sıkışıktı koşuşturmasi vardı birkaç güne bitecek koşuşturmasi.Sıkıntı yok ama dün bekledim geceye kadar işi sürdü. Neyse aradım yazdım mesajlaştık az bişey, baktım cevap vermiyor bana ama girip çıkıyor wp a saat gece 1 bucuktan 3 e kadar bu şekilde devam etti. Dayanamadım Niye yazmıyorsun diye mesaj attım mesajı yukarıdan gördü bence ama cevap vermeden çıktı uyudu. Bugün oglen benimle telefonda sesli konuşurken de konusma sırasında bir iki kere wp a girmiş. Hep kimseyle tanistimiyorsun goturmuyorsun diyen adam evli arkadaşım çağırıyor dedim gidelim dedim baktım olmaz aileyle tanışmadan diyor aileyle gorusucek olursa gideriz diyecek olmazsa o gidecek herhalde. Yeni adet cıkardı onceden kızardı gitmediğimiz ıcın cunku.Daha elini tutmak sarılmak falan da yok bir süre(işler ciddiye binene) kadar demek istiyor diyor.Off aklıma kötü şeyler geliyor ama getirmek istemiyorum bılmıyorum