• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım deist, ne yapmalıyım?

Tanrı da çok güzel ve kutsal bir hitap şekli
Benim "Tanrıma" nasıl hitap ettiğime kim ne diyebilir ki :80:

Burada deizme ateizme korkunç diyen kimseyi görmedim.Konu sahibi öcü görmüş gibi başlık açmamış.durumu anlatmış.Eğer siz başlıkta ilginç bir durum seziyorsanız sandığınız kadar özgürlükçü olmayabilirsiniz tekrar bir gözden geçirin.Konu sahibi müslüman olduğunu söylüyorsun gayri müslimlerle evlenmenin dinde nasıl karşılık bulduğunu iyice öğren.Bildiğim kadarıyla kabul edilmiyor.Yoruma açık bir şey de değil dinde bir takım şeyler.Namaz kılmıyorum,başım açık,orucu şöyle böyle tutuyorum hatta 2 senedir toplam 15 gün tutmamışımdır,dedikodu yapıyorum vs. ama bu amaan ben ne kadar uyuyorum ki karşıdaki hristiyan olsa ne olur denecek bir durum değil.İnanç önemli bir unsur.Göz ardı etmemelisin.

Aldim hatta defalarca kuran kursuna gittigim de oldu ailem de cok inancli insanlar degildi ama ogrenmemi istemislerdi :) ne olursa olsun ben cocugumu tum dinleri ogreterek buyutmek isterim kucuklugunden beri tek bir dini ogretirsem haksizlik olur gibi geliyor

Tebrik ederim. Eğer bu cümleleri söylemeseydiniz şey diyecektim;
Siz aldığınız halde yine de deist olmayı, özgür iradenizle seçtiniz.
Ve bence çocuğunuzda değil okulda görmek, bütün dinlerin eğitimini alsın görsün öğrensin.
Ondan sonra eğer kalbi onu deistliğe ya da hatta ateistliğe götürürse bırakın ne isterse olsun diyecektim :)

Çünkü ben inançsız da olsam, inançlı da olsam, deist, hristiyan vs de olsam. Çocuğum bütün hepsini öğrensin, hür vicdanı ile karar versin isterim aynı sizin gibi.

Din, inançlarla ilgili konu açmak yasaktır.

Back
X