İyide niye yalan söylesin ki bu konudaYa yalan söylüyordur ya kuşu ötmüyordur.
Kırmak istemiyorum ya çok iyi biriHem garipsedim hem garipsemedimben eşimle 28 yaşında tanıştım oda ilişki yaşamamıştı ha aklıma sağlık sorunu o zamanlar gelmemişti şuan evliyim zaten ama siz yinede sorun bende ben olsam sorardım
Üff bilmiyorum ya problem bunda mı eski eşte mi bilemedim kiBelki de isteksizlik sorunu vardr. Dikkt et cnm . Bu yuzden cok evlilik bitiyor. Ciddi bi sorun . Bunu iice anlamadan cok baglnma derim
Geçimsizlik diyorEvlenmis ayrilmis ama
Ne kdr sure evli kalmis neden ayrilmis
Kirilacagi bi durum yok ki. CanmKırmak istemiyorum ya çok iyi biri
Banada çok ilgili
İyide niye yalan söylesin ki bu konuda
Ben rahat biriyim .niye yaptın mı diyecem?
Öbür türlüsü de bilmiyorum niye olabilir ki bu durum
Günah diyor hep .çok tutucu bu konuda
Ya istekli gibi duruyor da o ana gelirse sanki başarısız olucak ondan korkuyorBence bu konuyu açıkça konuş ...yani düşünsene insanın evlendiği biriyle yapmaması normal mi ? Çok zor durumun Allah yardımcın olsun ..birde cinsel olarak sana ilgi duyuyorum yani Azda olsa belli eder ne kadar tutucu olursa olsun diye düşünüyorum eğer isteksiz değil ise
Iyide evliymiş niye günah olsun ki?İyide niye yalan söylesin ki bu konuda
Ben rahat biriyim .niye yaptın mı diyecem?
Öbür türlüsü de bilmiyorum niye olabilir ki bu durum
Günah diyor hep .çok tutucu bu konuda
Olmadı diyorGünah da evlenince de mi günahmış? Arızalı bence adam.
Cok zor bi durum. Kendine hakim olmya calis . Eger iliskinin ilerleyen donemlerinde bi istek falan olursa guzl guzl o konulrda konusursa bi problm yok demk benceÜff bilmiyorum ya problem bunda mı eski eşte mi bilemedim ki
Ne bilim hoşlanmıştım yaIyice
Iyide evliymiş niye günah olsun ki?
Eşinde mi sorun vardi acaba yok sadece soğukluk vs diyor sa uzak durun..sorunları olan biri olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?