Erkek arkadasım deneyimsizliği

Eger ciddiyete doğru giderseniz eski eşe sorun isterseniz. Yada esi vajinusmus olabilir mi? Sebep belki budur.

Ne bilim hoşlanmıştım ya
Sorular takıldı kafama böyle deyince
Olmadı diyor .niye diyorum
Ten uyumumuz yoktu diyor
Sürekli tartışırdık zaten anlaşamazdık vs
Valla bağlanmadan unutun gitsin o zaman..Sonra mutsuz olursunuz kolay değil bu sorunla uğraşmak

Eski eş başta istememiş
Evliliğimiz otursun öyle demiş
Ya sanki çocuk düşünüyorlar .
Evlilik otursun ne

Olmadı diyor
Başta kız istememiş
Zaman ver hazır değilim demiş
Yani şimdi açık açık da soramıyorum ki
Denediniz mi vs denemiştir illa ki
Doktora gittin mi diye sorsam ayıp mı

Ben olsam senin yerinde sormakla falan uğraşmam yavaştan uzaklaşırım. Adam normal değil belli.

Eski eş başta istememiş
Evliliğimiz otursun öyle demiş
Ya sanki çocuk düşünüyorlar .
Evlilik otursun ne
Ya çok saçma.

Evlenmişsin artık, evliliğimiz otursun ne demek. Beşinci yılda mı sevişecekmiş?

Eşim vajinismustu demesi bundan kat kat inanılır olurdu.

Ya çok saçma.

Evlenmişsin artık, evliliğimiz otursun ne demek. Beşinci yılda mı sevişecekmiş?

Eşim vajinismustu demesi bundan kat kat inanılır olurdu.
Ne bilim öyle kadınlarda var ya zara takık
Bence ikisinde de var sorun

Ne bilim öyle kadınlarda var ya zara takık
Bence ikisinde de var sorun
Kadının günahını almamak lazım. Belki gerçekten adamda sorun vardı.

Forumda bile okuyoruz evlenip karısına elini sürmeyen adamları. Hele ki fonksiyon sorunu varsa hiç yanaşmamış olabilir.

Kadının günahını almamak lazım. Belki gerçekten adamda sorun vardı.

Forumda bile okuyoruz evlenip karısına elini sürmeyen adamları. Hele ki fonksiyon sorunu varsa hiç yanaşmamış olabilir.
Ya ben onu anlarım zamanla da
Yani anladığım kadarıyla birşeyler yaşamış o olay olmamış tam

Böyle bir çift biliyorum, yaklaşık iki yıllık evliler ve birliktelikleri olmamış. ‘ ilk başta yapamadık sonradan da çok sorunlarımız oldu onu düşünmeye fırsatımız olmadı ‘ diyorlar çift olarak. Normal değil ama var böyle insanlar.
Eşiyle olan kısmı anormal ama neden başkası olmamış diye sorgulamayın, gerçekten dini hassasiyeti vardır adamın.Evet sadece günah ve zina diye yapmamış olabilir.
Görüşleriniz uymuyor belli ki, e diğer konu da karışık, hiç bağlanmadan uzaklaşmak en iyisi bence.

Valla öğrenmenin en kolay yolu yatağa atmak. Bir test sürüşü yaparsan merak falan kalmaz
Ay yapıcam da
Bir erkeğin ilk kadını olmadım hiç
Buda varmış kaderde
Allahım sinirlerim bozuldu ya
Ay bide günah diyor ben yapamam zina olur
Offf valla çok ilginç

Eşiyle olan kısmı anormal ama neden başkası olmamış diye sorgulamayın, gerçekten dini hassasiyeti vardır adamın.Evet sadece günah ve zina diye yapmamış olabilir.
Bu kadar hassasiyeti olan adamın sevgililik ilişkisi içinde olması ve cinsellik konuşması da çizdiği profile çok uymuyor gerçi.

İyide günah ama öpüşme vs oluyor aramızda oda günah değil mi?
Onu yapmam diyor işte ama kimseyle yapmadım
Dini hassasiyeti var ama alkol da almıyor

Bu kadar hassasiyeti olan adamın sevgililik ilişkisi içinde olması ve cinsellik konuşması da çizdiği profile çok uymuyor gerçi.
Bu adam tuhaf evet ama forumda genel olarak bu konu yadırganıyor. Günah diye yapmamış deyince inanmıyor kimse ama olabilir bence herkesin dinini ne boyutta yaşadığını bilemeyiz sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…