Cinsel eğilimi farklı değildir deImkansiz ya. Ya cinsel eğilimi farklı ya da eski eşi vajinismus.
Valla bağlanmadan unutun gitsin o zaman..Sonra mutsuz olursunuz kolay değil bu sorunla uğraşmakNe bilim hoşlanmıştım ya
Sorular takıldı kafama böyle deyince
Olmadı diyor .niye diyorum
Ten uyumumuz yoktu diyor
Sürekli tartışırdık zaten anlaşamazdık vs
Eski eş başta istememişEşi vajinismus olsa söylerdi. Kolay kolay hiçbir erkek kendini bu zan altında bırakmaz. Madem konu buraya geldi, boşanmış bir adam olarak bile cinsellik yaşamadığını söyledi ki doğal olanı zaten yaşamış olması, eski eşinde sorun olsa "eski eşim vajinismustu birliktelik yaşayamadık" derdi.
Var bir sıkıntı belli.
Olmadı diyor
Başta kız istememiş
Zaman ver hazır değilim demiş
Yani şimdi açık açık da soramıyorum ki
Denediniz mi vs denemiştir illa ki
Doktora gittin mi diye sorsam ayıp mı
Soramam yaEger ciddiyete doğru giderseniz eski eşe sorun isterseniz. Yada esi vajinusmus olabilir mi? Sebep belki budur.
Ya çok saçma.Eski eş başta istememiş
Evliliğimiz otursun öyle demiş
Ya sanki çocuk düşünüyorlar .
Evlilik otursun ne
Mantıklı buBen olsam senin yerinde sormakla falan uğraşmam yavaştan uzaklaşırım. Adam normal değil belli.
Ne bilim öyle kadınlarda var ya zara takıkYa çok saçma.
Evlenmişsin artık, evliliğimiz otursun ne demek. Beşinci yılda mı sevişecekmiş?
Eşim vajinismustu demesi bundan kat kat inanılır olurdu.
Kadının günahını almamak lazım. Belki gerçekten adamda sorun vardı.Ne bilim öyle kadınlarda var ya zara takık
Bence ikisinde de var sorun
İyide biri amaValla bağlanmadan unutun gitsin o zaman..Sonra mutsuz olursunuz kolay değil bu sorunla uğraşmak
Ya ben onu anlarım zamanla daKadının günahını almamak lazım. Belki gerçekten adamda sorun vardı.
Forumda bile okuyoruz evlenip karısına elini sürmeyen adamları. Hele ki fonksiyon sorunu varsa hiç yanaşmamış olabilir.
Mantıklı bu
Ama işte pis bir huyum var merak
Meraktan ölürüm
Ay yapıcam daValla öğrenmenin en kolay yolu yatağa atmak. Bir test sürüşü yaparsan merak falan kalmaz
Bu kadar hassasiyeti olan adamın sevgililik ilişkisi içinde olması ve cinsellik konuşması da çizdiği profile çok uymuyor gerçi.Eşiyle olan kısmı anormal ama neden başkası olmamış diye sorgulamayın, gerçekten dini hassasiyeti vardır adamın.Evet sadece günah ve zina diye yapmamış olabilir.
İyide günah ama öpüşme vs oluyor aramızda oda günah değil mi?Böyle bir çift biliyorum, yaklaşık iki yıllık evliler ve birliktelikleri olmamış. ‘ ilk başta yapamadık sonradan da çok sorunlarımız oldu onu düşünmeye fırsatımız olmadı ‘ diyorlar çift olarak. Normal değil ama var böyle insanlar.
Eşiyle olan kısmı anormal ama neden başkası olmamış diye sorgulamayın, gerçekten dini hassasiyeti vardır adamın.Evet sadece günah ve zina diye yapmamış olabilir.
Görüşleriniz uymuyor belli ki, e diğer konu da karışık, hiç bağlanmadan uzaklaşmak en iyisi bence.
Bu adam tuhaf evet ama forumda genel olarak bu konu yadırganıyor. Günah diye yapmamış deyince inanmıyor kimse ama olabilir bence herkesin dinini ne boyutta yaşadığını bilemeyiz sonuçta.Bu kadar hassasiyeti olan adamın sevgililik ilişkisi içinde olması ve cinsellik konuşması da çizdiği profile çok uymuyor gerçi.
Evet işteBu kadar hassasiyeti olan adamın sevgililik ilişkisi içinde olması ve cinsellik konuşması da çizdiği profile çok uymuyor gerçi.
Öpüşmeden bahsetmemişsin ne biliyimİyide günah ama öpüşme vs oluyor aramızda oda günah değil mi?
Onu yapmam diyor işte ama kimseyle yapmadım
Dini hassasiyeti var ama alkol da almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?