Ne yapsın etmesin miEvlenip boşanmış cinsellik yaşamamış dine çok bağlı ama flört ediyor.hımm yaaağğni.
Bana ne be kardesım.Ne yapsın etmesin mi
Görücü usulü mü tanışsın
Hoşlandı teklif etti
Ya bence birşeyler yaşanmış ama o olay olmamış iştebosanma sebebi bu olabilir. insan helaliyle karisiyla neden sevismesin ki? bastan ipucu vermis sana, yarin bigun sana dokunmadiginda " basta soylemistim biliyordun" demek icin.
helali olmayan kisiyle gunah diye sevismemesine saygi duyarim ama, karisiyla sevismemis adam????? gunah neresinde bunun.
cok iyi dusun.keske bosandigi esiyle konusma imkanin olsaydi.
karisiyla sevismeme sebebi icin karim vajinusmustu derdi. ama o, olmadi iste anlasamiyorduk demis. ne anlasamayan ciftler var libido soz konusu oldugunda küslük tanimayan. alttan alta size mesaj vermis..insallah mesaji alirsiniz. adam sorunlu net.
Evet işte
Gerçi ben biraz yoldan çıkardım
Öptüm falan
Adamla ciddiysen olabilir benceYa bence birşeyler yaşanmış ama o olay olmamış işte
Kadınla nasıl konuşayım gidip senin eski kocanla çıkıyorum niye sevişmedin mi diyetim
Çok yeni diyorsun ben anlamadım konu oraya nasıl geldi? Neden bunu paylaşma gereği duydu? Eski eşi vajinismus olabilir mi acaba aklıma ilk gelen o oldu benim. Açık açık sormanda bir sakınca yok bence, birbirinizi tanımaya çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla, olmadığını söylemiş neden olmadığını da anlatabilir, her şey şeffaf olmalı.Yeni biri var hayatımda
Çocuk evlenip boşanmış
Bana birşey itiraf etti şok yaşadım
30 lu yaşlarda evliliğinde cinsellik yaşamamış .nasol yani dedim olmadı işte anlaşamıyorduk diyor.başka da olmadı mı dedim yok diyor
Çok iyi tatlı biri hoşlanıyorum ama garipsedim.çok dine düşkün biri tutucu bir tarafı var
Aramızda birşry geçmedi tabi çok yeni
Kafam karıştı.acaba sağlık sorunu mu var?detaylı soramıyorum da
Bu arada lütfen ahlak kumkumalığı yapıcaklar yazmasın lütfen gerçekten konuyu dağıtmayın
Rasyonel yorumlara ihtiyacım var...zaten sinirlerim bozuldu...
Tamam haklısınBana ne be kardesım.
İslam da flört haramdır. Madem dine çok baglıyım diyor flört etmesın.
öpüşmekle sevişmek aynı şey değil ki, tamam ikisi de günah ama bir tutamayız bence. Off ne karışık meseleler32 yaşında, günah olduğu için hala bakir olan adam yoldan çıkmaz. O zaman önceki söylediklerini samimi bulmam ben.
Ya bence birşeyler yaşanmış ama o olay olmamış işte
Kadınla nasıl konuşayım gidip senin eski kocanla çıkıyorum niye sevişmedin mi diyetim
Yeni biri var hayatımda
Çocuk evlenip boşanmış
Bana birşey itiraf etti şok yaşadım
30 lu yaşlarda evliliğinde cinsellik yaşamamış .nasol yani dedim olmadı işte anlaşamıyorduk diyor.başka da olmadı mı dedim yok diyor
Çok iyi tatlı biri hoşlanıyorum ama garipsedim.çok dine düşkün biri tutucu bir tarafı var
Aramızda birşry geçmedi tabi çok yeni
Kafam karıştı.acaba sağlık sorunu mu var?detaylı soramıyorum da
Bu arada lütfen ahlak kumkumalığı yapıcaklar yazmasın lütfen gerçekten konuyu dağıtmayın
Rasyonel yorumlara ihtiyacım var...zaten sinirlerim bozuldu...
Ya aslında tanıdığım biriÇok yeni diyorsun ben anlamadım konu oraya nasıl geldi? Neden bunu paylaşma gereği duydu? Eski eşi vajinismus olabilir mi acaba aklıma ilk gelen o oldu benim. Açık açık sormanda bir sakınca yok bence, birbirinizi tanımaya çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla, olmadığını söylemiş neden olmadığını da anlatabilir, her şey şeffaf olmalı.
O dine bağlılık hikaye, İslam da flörtte zina kadar haramdır. Bence başka sorunları var kılıflıyor dini hassasiyetle. İnsan helali olan karısıyla niye sevişemez ki... Şahsi fikrim şu ki; bin tane dert çekebilirim ama sevişemeyen adamla uğraşamam, yerinde olsam koşarak uzaklaşırım. 30 yaşına kadar sorunlarını çözmeye yeltenmemiş adam bundan sonra da çözmez.
Üfff öyle mi diyorsun yaO dine bağlılık hikaye, İslam da flörtte zina kadar haramdır. Bence başka sorunları var kılıflıyor dini hassasiyetle. İnsan helali olan karısıyla niye sevişemez ki... Şahsi fikrim şu ki; bin tane dert çekebilirim ama sevişemeyen adamla uğraşamam, yerinde olsam koşarak uzaklaşırım. 30 yaşına kadar sorunlarını çözmeye yeltenmemiş adam bundan sonra da çözmez.
Eşi vajinismus olsa söylerdi. Kolay kolay hiçbir erkek kendini bu zan altında bırakmaz. Madem konu buraya geldi, boşanmış bir adam olarak bile cinsellik yaşamadığını söyledi ki doğal olanı zaten yaşamış olması, eski eşinde sorun olsa "eski eşim vajinismustu birliktelik yaşayamadık" derdi.
Var bir sıkıntı belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?