Erkek arkadasım deneyimsizliği

Yalan söylüyor olabilir.Bende birisiyle tanışmıştım 32 yaşındaydı ben çok utangacim bu konularda kimseyle birlikte olmadım v.s dedi bende şaşırdım bu yaşa kadar taş olsa çatlar diye neyse ben bunu biraz tanımak istedim bakireyim nasıl yapılır bilmiyorum çok tecrubesizim felan dedi ben bunu bir araştırdım adam kaldığı şehirde birlikte olmadık kadın bırakmamış oo daha neler

Yaaa valla ben ona bile razıyım

İşte o hareketlilik yoksa bilsin ki bu is olmaz. Cunku o adamin kendisini open bir kadin karsisinda muhakkak bir tepkimeye girmesi lazim
Ya o tepkime oluyor da demek o anda ya piskolojik ya da fizyolojik olmuyor

Cok problenlı bır konu. Walla cok evlılık biitiyor arkafaşlsrın dedigi gibi.dikkaylı olun.

Valla çok önemli bir mevzu. Kadinda mi vajinusmus vardi yoksa iktidarsizlik veya erken bosalmami problem. Kesinlikle denemeden alma .

Geçimsizlik diyor
2 sene falan evlilik
Seks yok ama boşanma sebebi geçimsizlik. karısı vajinusmus olsaydı bunu senin gönlünü rahatlatmak için söylemez miydi? Daha önceki evlilikte başı yandığı için bu sefer benim kuş ötmüyor diye önden haber mi veriyor acaba.

Ben razı olamadım canım düşününce buda kötü,neden dersen direk deseydi ne olacaktı gerek yoktu bu kadar yalan ve senaryo'ya.Sizde bir araştırın derim ben.
Ya ben rahat bir tipim
Ondan bu konuda yalan söyleme gereği yok
Ki

Geçimsizlik olunca birbirlerinden cinsel anlamda uzaklaşmışlar öyle diyor

Çok dine düşkün biri de maşallah cinsel konuşmalardan da geri kalmıyor

30 lu yaşlarda olup evliliğinde cinsellik yaşamaması imkansız anlaşamıyor olsalar bile yaşarlardı cinsellik anlaşıp anlaşamamkla alakalı birşey değil bence sevgilinizin bir problemi var. Problem boşandığı kadında olsaydı hemen belirtidi o sorunluydu vajunusmus veya sıkıntıları vardı diye hatta boşanan kadın sevgilinizin cinsel problemlerinden boşanmış olabilir çok kapılmayın derim

Karşına al doğru düzgün konuş , gerekirse arkadaşı gibi yaklaş açık açık konuşalım bu durumu de , ama sanırım bazı problemleri olduğu için önden seni bi uyarıyor nabız yokluyor . Psikolojik problemlerde olabilir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…