Sorun şuydu evlenene kadar hiç bir sirun yoktu sonrasında ailelerden kaynaklı problemler oldu ve ben psikolojik olarak istemedim böyle güzel bir şeyi arada heba edemezdim herşeyin yoluna girmesini bekledim ve sonrasında çok güzel olduAnlayamıyorum. Herhangi bir sorun yokken mi evliyken birlikte olmak için 2 sene beklediniz?
Açık açık yazmıyorsunuz bakın her okuyan anormal diyor.
Siz vajinismus muydunuz? Onu mu beklediniz?
Eğer böyle bir durum varsa normal tabiki ama ortada hiçbir sorun yokken 2 yılı sadece öpüşerek geçirdiyseniz ortada çok tuhaf bir durum var.
Açıkçası ben bi sorunu olan erkeğin bu kadar rahatça daha önce deneyimim olmadı diyebileceğini düşünmüyorum gurur yaparlar hem de yeni tanıştık diyorsunYeni biri var hayatımda
Çocuk evlenip boşanmış
Bana birşey itiraf etti şok yaşadım
30 lu yaşlarda evliliğinde cinsellik yaşamamış .nasol yani dedim olmadı işte anlaşamıyorduk diyor.başka da olmadı mı dedim yok diyor
Çok iyi tatlı biri hoşlanıyorum ama garipsedim.çok dine düşkün biri tutucu bir tarafı var
Aramızda birşry geçmedi tabi çok yeni
Kafam karıştı.acaba sağlık sorunu mu var?detaylı soramıyorum da
Bu arada lütfen ahlak kumkumalığı yapıcaklar yazmasın lütfen gerçekten konuyu dağıtmayın
Rasyonel yorumlara ihtiyacım var...zaten sinirlerim bozuldu...
Kızlar bitirme kararı aldım
Yorumlara teşekkürler
İçime sinmeyen biriyle yapamam
Uzatmaya gerek yok
Konuştum kem kum yapıyor
Bıraktım bende
Asla ayıp değilOlmadı diyor
Başta kız istememiş
Zaman ver hazır değilim demiş
Yani şimdi açık açık da soramıyorum ki
Denediniz mi vs denemiştir illa ki
Doktora gittin mi diye sorsam ayıp mı
Niye desin o zamanAçıkçası ben bi sorunu olan erkeğin bu kadar rahatça daha önce deneyimim olmadı diyebileceğini düşünmüyorum gurur yaparlar hem de yeni tanıştık diyorsun
İnandırıcı bulmadımkem kumden kastin ne? ne konustunuz neler dedi?
Öyle yaptım canım bendeHemde 30 lu yaşlarda. Şuan kımıl kımıl olması lazımken böyle isteksiz ve tutucuysa uzak dur. Evliliği bağlıyan cinselliktir bence eşide ondan burakmıştır. Ben olsam uzak dururdum.
Günah mi?? Neresi günah yahu? Neyse...İyide niye yalan söylesin ki bu konuda
Ben rahat biriyim .niye yaptın mı diyecem?
Öbür türlüsü de bilmiyorum niye olabilir ki bu durum
Günah diyor hep .çok tutucu bu konuda
Heh cok iyi yapmissin.İnandırıcı bulmadım
Deneyimsiz biriyle uğraşamam ya
Bıraktım engelledim
Önüme bakıcam
Abuk sabuk şeyler işte
Valla uğraşamıcam yaEğer eski este sorun olsaydı bunu rahat rahat söylerdi bence adamda var sorun. Birde zinaya günah deyip öpüşmesi de garip. Böyle bir tanıştığım insan vardı herşeye günah deyip evlendikten sonra nasıl ilişki istediğimi sormuştu içinde gizli bir günahkar olabilir
Erkek milleti herşeyi ballandıra ballandıra anlatır bence de uzak durmak en iyisiValla uğraşamıcam ya
Ne bu yani
En iyisiValla uğraşamıcam ya
Ne bu yani
Böyle yazınca daha çok gelirler. Davetiye gibi olmuş.Yeni biri var hayatımda
Çocuk evlenip boşanmış
Bana birşey itiraf etti şok yaşadım
30 lu yaşlarda evliliğinde cinsellik yaşamamış .nasol yani dedim olmadı işte anlaşamıyorduk diyor.başka da olmadı mı dedim yok diyor
Çok iyi tatlı biri hoşlanıyorum ama garipsedim.çok dine düşkün biri tutucu bir tarafı var
Aramızda birşry geçmedi tabi çok yeni
Kafam karıştı.acaba sağlık sorunu mu var?detaylı soramıyorum da
Bu arada lütfen ahlak kumkumalığı yapıcaklar yazmasın lütfen gerçekten konuyu dağıtmayın
Rasyonel yorumlara ihtiyacım var...zaten sinirlerim bozuldu...
Aman sakın..Öyle tabi
Ama bilmiyorum uğraşamıcam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?