Erkek arkadasım deneyimsizliği

Sorun şuydu evlenene kadar hiç bir sirun yoktu sonrasında ailelerden kaynaklı problemler oldu ve ben psikolojik olarak istemedim böyle güzel bir şeyi arada heba edemezdim herşeyin yoluna girmesini bekledim ve sonrasında çok güzel oldu

Açıkçası ben bi sorunu olan erkeğin bu kadar rahatça daha önce deneyimim olmadı diyebileceğini düşünmüyorum gurur yaparlar hem de yeni tanıştık diyorsun

Hemde 30 lu yaşlarda. Şuan kımıl kımıl olması lazımken böyle isteksiz ve tutucuysa uzak dur. Evliliği bağlıyan cinselliktir bence eşide ondan burakmıştır. Ben olsam uzak dururdum.

Hemde 30 lu yaşlarda. Şuan kımıl kımıl olması lazımken böyle isteksiz ve tutucuysa uzak dur. Evliliği bağlıyan cinselliktir bence eşide ondan burakmıştır. Ben olsam uzak dururdum.
Öyle yaptım canım bende

İyide niye yalan söylesin ki bu konuda
Ben rahat biriyim .niye yaptın mı diyecem?
Öbür türlüsü de bilmiyorum niye olabilir ki bu durum
Günah diyor hep .çok tutucu bu konuda
Günah mi?? Neresi günah yahu? Neyse...
Aklima gay olabilecegi ihtimali geldi, ya da cidden beyefendininkinde sorun var. 30lu yaslarindaki bir erkek seks düsünmüyorsa kesin ama kesin anormal bir durum var. He, ya da süper bir yalanci

Eğer eski este sorun olsaydı bunu rahat rahat söylerdi bence adamda var sorun. Birde zinaya günah deyip öpüşmesi de garip. Böyle bir tanıştığım insan vardı herşeye günah deyip evlendikten sonra nasıl ilişki istediğimi sormuştu içinde gizli bir günahkar olabilir

Valla uğraşamıcam ya
Ne bu yani

Hadi evlenmeden önce, inanışına aykırı olduğu için istemedi, kimseyle birlikte olmadı, ya evlendikten sonra? 2yıllık evlilikte birliktelik olmaması çok manidar bence.Ayrıca neden boşanmışlar eski eşiyle? Bana kalırsa erkek arkadaşınızda bir problem var. İşin aslını astarını iyice öğrenmeden ciddi bir adım atmayın derim.

Hayat görüşleriniz farklı. Şahsen ben cinsellikten günah diye uzak duran adamla yapamam. Gönül iliskisine girmem.

Böyle yazınca daha çok gelirler. Davetiye gibi olmuş.
Evlilik ne kadar sürmüş? Eşinden kaynaklı da olmamış olabilir. Tahmin etmek zor. Sizde cinsellik yaşamadan çözemezsiniz. Nır sorun varsa söylemez ki... Bilemedim.

Bence birincisi seni yorumlardan bildiğim kadarıyla açık fikirli bir kadınsın, tutucu bir adamla anlaşamazsın.
İkincisi de hadi günah demiş, evlenince de mi günahmış sevişmek.
Bilemiyorum valla burada kocası hiç elini sürmeden boşanan, problemli erkekler var konularda.
Onlardan biri olmasın...

Öyle tabi
Ama bilmiyorum uğraşamıcam sanırım
Aman sakın..
Kadınlarda şefkat, iyileştirme, şifa verme, kol kanat germe istekleri çok baskındır. Bu tuzağa düşmeyin. Hani yıllardır sevgili veya eşisinizdir, kendisine artık güvenmiş ve tanımışsınızdır. Dertleri, sorunları vardır, siz de gereken her desteği özveriyle gösteririrsiniz. Bu normal ve böyle olması beklenir.
Ama şu aşamada, henüz tanımadığınız bir adam...neye istinaden onun psikoloğu, doktoru olacaksınız ki? Neden kendinizi üzeceksiniz ki? Üstelik önemli bir konuyu sizinle dürüstce paylaşmaktan kaçınan bir adam için?

Bende de böyle bir adam olmuştu. Hatta ilk 1 sene yakın ilişkiden hep kaçındı. Sonra ben baskı yaptım, zorladım ve bir şeyler oldu ama gayet mekanik, duygusuz bir şeyler. HPV'si varmış ve ayrıca ağır psikolojik sorunları ortaya çıktı. Yıllarca böyle devam etti. Hep anlayışlı, pek bir şey beklemeyen birisi oldum ve özgüvenimi kaybettim.

Kısaca, sizin konunuzda da bir sorun var gibi görünüyor. Dikkatli olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…