- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
İyi de öpüşmek az günah sevişmek çok günah diye bir skala yok ki, bunu ben bile biliyorumöpüşmekle sevişmek aynı şey değil ki, tamam ikisi de günah ama bir tutamayız bence. Off ne karışık meseleler
E tabi bir abukluk var bi yerdeben yerinde olsam bu adamdan ufak ufak uzaklasirdim ama , icten icede merak ederdim bosanma sebebini. dedigim gibi ten uymadi sevismedik mantikli bahane degil. karisinda sikinti olsaydi onuda soylerdi..vajinusmustu derdi.
cocuk yapmak icin insan evliligin oturmasini beklerde, sevismek icin evlilik oturmasi sence mantikli mi? objektif dusun. bence sende bi yerde sacmalik oldugunun farkindasin ve konuyu actin.
insallah kafandaki sorulardan kurtulacak cevaplari bulursun.
Ya onun inandığına göre zina cinsel birleşmeİyi de öpüşmek az günah sevişmek çok günah diye bir skala yok ki, bunu ben bile biliyorum
Bahsi geçen adam 32 yaşında, başından bir evlilik geçmiş ama dini hassasiyetinden dolayı hala bakir olan bir adam. Bu adamın bu kadar süre günahtan kaçınıp "azıcık ucundan bir şey olmaz" diye öpüşecek kadar kuralları esnetmesi samimiyetsizliğini gösterir bence.
Yeni biri var hayatımda
Çocuk evlenip boşanmış
Bana birşey itiraf etti şok yaşadım
30 lu yaşlarda evliliğinde cinsellik yaşamamış .nasol yani dedim olmadı işte anlaşamıyorduk diyor.başka da olmadı mı dedim yok diyor
Çok iyi tatlı biri hoşlanıyorum ama garipsedim.çok dine düşkün biri tutucu bir tarafı var
Aramızda birşry geçmedi tabi çok yeni
Kafam karıştı.acaba sağlık sorunu mu var?detaylı soramıyorum da
Bu arada lütfen ahlak kumkumalığı yapıcaklar yazmasın lütfen gerçekten konuyu dağıtmayın
Rasyonel yorumlara ihtiyacım var...zaten sinirlerim bozuldu...
Müsadenizle gülüyorum ama size değil, adamın saçmalıklarınaKız dermiş işte bekaretimi aldın vs
Zaman geçsin birazBi deneme turuna cıkar
E nasil olcak...sen rahat o tutucu...Zaman geçsin biraz
Ama yanaşmaz bence
Hayır kız boşanmak istiyormuş kavga falan ediyormuş evlilik oturmadı demişMüsadenizle gülüyorum ama size değil, adamın saçmalıklarına
Ya böyle şey olur mu, bahsi geçen kadın karısıKarısı kalkıp "bekaretimi aldın" diye adamı mı suçlayacak? Kocasını? Ya insan (siz değil, adam) böyle bir şeyi öne sürmeye utanır "bu da çok saçma oldu yahu" diye.
Sadece sen öptün diye karşılık mı veriyor?Zaman geçsin biraz
Ama yanaşmaz bence
Korkar hiç yapamazE nasil olcak...sen rahat o tutucu...
UtanıyorSadece sen öptün diye karşılık mı veriyor?
Dokunma, okşama vs bir tepki yok mu?
Ahahaha ay Allahım neler soruyorum
Doğru söylüyor olabilir neden olmasın ki bende eşimle 7 yıllık birlikteliğin üzerine evlenip evliliğinin 2. Yılında cinsellik yasadim üniversitede de aynı evde yaşadık ayrıca bircok insana sorulsa çok tan yapmışlardır denebilirdi ama bazen erkkeler çok saygılı olabiliyorlar bu konuda belki onlarda o enerjiyi yakalayamamislardir sevgilinizde bunun icin sadece yaklaşmak istememiştir sağlık sorunu düşük bir ihtimal bence hatta evliliğimiz de anneme olmadı birşey dediğimde bir erken nasıl yaklaşmaz diyordu ama.bence çok normal olmayabilirYeni biri var hayatımda
Çocuk evlenip boşanmış
Bana birşey itiraf etti şok yaşadım
30 lu yaşlarda evliliğinde cinsellik yaşamamış .nasol yani dedim olmadı işte anlaşamıyorduk diyor.başka da olmadı mı dedim yok diyor
Çok iyi tatlı biri hoşlanıyorum ama garipsedim.çok dine düşkün biri tutucu bir tarafı var
Aramızda birşry geçmedi tabi çok yeni
Kafam karıştı.acaba sağlık sorunu mu var?detaylı soramıyorum da
Bu arada lütfen ahlak kumkumalığı yapıcaklar yazmasın lütfen gerçekten konuyu dağıtmayın
Rasyonel yorumlara ihtiyacım var...zaten sinirlerim bozuldu...
Korkar hiç yapamaz
Allahım ya en tırt olaylar başıma gelir hep nedense
Hoşlanıyorum da ne yapıcam hiç bilmiyorum
İlk defa böyle bşrşey gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?