Erkek arkadasım deneyimsizliği

Eski eşi vajinismus oalbilir ...Bir yakinimda olmuatu yakınım kadın tarafı ve tedaviye terapiye hicbirseye yqnasmayan bir insandi .Adam hep sabirli davranmış hiç dokunmamis o istemediği sürece ama arkadaş işi bakalım beni ne kadar seviyo denemesine getirince 3.yillqrnda ayrıldılar böyle birşey de olabilir tabiki erkekle ilgili bir sorunda olabilir

öpüşmekle sevişmek aynı şey değil ki, tamam ikisi de günah ama bir tutamayız bence. Off ne karışık meseleler
İyi de öpüşmek az günah sevişmek çok günah diye bir skala yok ki, bunu ben bile biliyorum

Bahsi geçen adam 32 yaşında, başından bir evlilik geçmiş ama dini hassasiyetinden dolayı hala bakir olan bir adam. Bu adamın bu kadar süre günahtan kaçınıp "azıcık ucundan bir şey olmaz" diye öpüşecek kadar kuralları esnetmesi samimiyetsizliğini gösterir bence.

E tabi bir abukluk var bi yerde
Bende hiç öyle birşry duymadım şu hayatta
Evlilik otursun muş
Kız dermiş işte bekaretimi aldın vs
Biraz geri kafalılar gerçi o yüzden kendilerince mantıklı olabilir
Zaten anlaşamıyorduj diyor her gün kavga gürültü

bu arada konu sahibi, cinsel egilimi farklidir diyenlere farkli degildir de...diyorsun ama, su hayatta gay olup sirf toplum baskisi ve aile baskisindan kurtulmak icin evlenip, cocuk yapan insanlar var.
o kadar emin olma. ayse arman'in roportajlari var okumani tavsiye ederim.

Ya onun inandığına göre zina cinsel birleşme
Diğer şeylerde haram
Ama zinanın dönüşü yok
Böyle bakıyor
Zaten utangaç oda benim yüzümden oldu

Evlenip boşanmış ama olmamış mı?
Ben olsam kaçarım

Kız dermiş işte bekaretimi aldın vs
Müsadenizle gülüyorum ama size değil, adamın saçmalıklarına

Ya böyle şey olur mu, bahsi geçen kadın karısı Karısı kalkıp "bekaretimi aldın" diye adamı mı suçlayacak? Kocasını? Ya insan (siz değil, adam) böyle bir şeyi öne sürmeye utanır "bu da çok saçma oldu yahu" diye.

Hayır kız boşanmak istiyormuş kavga falan ediyormuş evlilik oturmadı demiş
O zamana kadar yapmayalım
Buda tamam demiş başta
Sonra isteksizlik oldu ona karşı dedi
Kötü kokuyordu falan ten uyumsuzluğu vardu
Kendine bak diyordum diyor o zaman da istemiyorum seni defol diyormul
Ama yinede bu çocuk da birşey var
Bence iki taraflıydı

Sadece sen öptün diye karşılık mı veriyor?
Dokunma, okşama vs bir tepki yok mu?
Ahahaha ay Allahım neler soruyorum
Utanıyor
Ya erkek olarak tabi bir tepki var da
İşte onu yaşamadan bilemem ki

Doğru söylüyor olabilir neden olmasın ki bende eşimle 7 yıllık birlikteliğin üzerine evlenip evliliğinin 2. Yılında cinsellik yasadim üniversitede de aynı evde yaşadık ayrıca bircok insana sorulsa çok tan yapmışlardır denebilirdi ama bazen erkkeler çok saygılı olabiliyorlar bu konuda belki onlarda o enerjiyi yakalayamamislardir sevgilinizde bunun icin sadece yaklaşmak istememiştir sağlık sorunu düşük bir ihtimal bence hatta evliliğimiz de anneme olmadı birşey dediğimde bir erken nasıl yaklaşmaz diyordu ama.bence çok normal olmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…