- 30 Kasım 2017
- 10.011
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.252
- 248
- Konu Sahibi Menekse2000
-
Bidaha arama yazma. Kalsın olduğu gibi abla tavsiyesi mi desem arkadasmı bilemedim yaşın kaç bilmiyorum lütfen kendine yakışır şekilde davran.2 hafta olmadı yanlış hesaplamisim resmen 2 buçuk ay olmuşağustosu saymışım da temmuzu saymamisim az önce bu mesajı okurken gördüm 2 buçuk ay olmuş resmen
Doğum günü konusunda ona verdiğin değerin sana da vermesini bekliyorsun bu gayet normal bir sey ama normal gününde sana değer veren biri doğum günün gibi bir günde hediye almayarak,bu güne değer vermemişse niye berabersin ki ? Önceki günlerin hatırına ya da olayları genelleme yaparsan ayrilma olaylarına gelemezsin sonunda yıpranan sen olursun. Diğer günler gibi o anda da değer vermeliydi ve kaç ay geçmiş üstünden lütfen kendini kandırma yani olayları olumlu yönden bakma her zaman ilişki de tatsız durumlar olabilir ama böyle bi durumlar açıklaması bile olmazYa başka şeylerde değer veriyor mesela para atıyor ama canım bisey çekerse yemek isterse diye ufak ihtiyaçlarımı görürse diye ne bileyim gerçekten değer verdiğini hissettiğim anlar var önemsediğini gösteren çok şey var bazı şeyler de var tabi kızdığım onlar da olmayıp doğum günümü de kutlamasa derdim ki gerçekten ilgisiz ama güzel şeyleri düşününce onu kutlamamasina kızamıyorum. He ben onun hediyesini gerçekten çok zor yaptım çok zor yaptım yani elimde beş kuruş vardı ona harcamıştım pastaneye gidip pasta alabilirdi ufak bi pasta internetten bi ayıcık bi kolye bi şey sipariş edebilirdi yapmaması fok tuhaf normalde de zaten hediye almıyor sadece para atıyor ayda 1 kere atıyor galiba 1 senedir beraberiz 10 kere atmıştır işte muhtemelen zaten para attım yeterince deyip şey yapmıyor para atmasaydi belki de devamlı hediyevalirdi
Kimdi biri daha vardı sürekli aynı seyleri yaza yaza bizi bezdirmişti hemde uzun uzun acaba konu sahipleri her yazdıkları mesajı görmüyoruz mu sanıyorlarAy icimi sisiriyorsun gercekten. Ayni seyi seksen kere yazmadan da anliyoruz biz ama sen hala anlamadim, cozemedim kismindasin. Hala cozemediysen daha da cozemezsin zaten ne diyeyim.
abla eger dogum gunlerine gercekten onem verdigini biliyosa ve bile bile kutlamadiysa bu adamdan hayir yok ben sana soyliyim eger bu durumdan cok rahatsizsan dillendir icimize atinca bisey degismiyorTam 2 buçuk ay oldu ama kutlamadı bu gidişle de hatırlamayacak kutlamayacak gibi geliyor çünkü çok yoğun şuaralar başka şeyler var onları halledicez daha. Ben ona doğum günü hediyesi battaniye ördüm kazak aldım güzel bi pasta aldım iki kuruşluk paramla onun çok şükür maddi sıkıntısı yok ama almadı bi pasta alıp kutlasaydı bile yeterdi ucuzdan bi bileklik bi kolye yanına not ama hiçbirini yapmadı hatta hatırlamıyor bile eminim yoğunluktan olabilir ama. Bana karşı eli açıktır bazen para atar telefon faturamı oder ara sıra. Kendisine internetten bişey alıcak sende beğen alalım dedi geçen ama ben onun seçtiği ufak da olsa hediye isterdim ufak bi pasta yanına kolye ya da bileklik ufak tefek şeyler yaptığı bi kutu asla pahaliliginda değilim hem saklardım da anı hatıramız ama yapmadı işte. Bu şımarıklık mı yoksa haklı mıyım ona belli etmedim bisey de demedim bekledim ama yok unutup gidecek galiba zaten dogum günümü kimse kutlamamıştı sadece 1 arkadaşım kutladı sonradan ondan da hareket bekledim olmadı. Bana unuttuğumu sanma aklımda demişti yaparsam en iyisini yaparım gec olur ama en iyisi olur demişti ses seda çıkmadı. Verdiği sözü tutan biridir yapar onu tanıdıkça anladım ama baya oldu Ben battaniyeyi çok zor şartlar da ördüm uykusuz kaldım ramazanda bi de ailem görmesin diye gizli gizli ördüm çok zor ördüm gerçekten şovdan değil ama devamlı odama giren çıkan oluyordu örene kadar akla karayı seçmiştim he birde bana hediye falan pek almıyor para atıyor bazen fatura borcum olursa farkederse ödüyor bazen. İhtiyacım olan şeyleri yapıyor ama insan hediye de bekliyor sürpriz para atmak yerine o parayla bi hediye alsa ya da sipariş etse istiyor ufak tefek şeyler olabilir hiç farketmez
Yok yazmadı bişey benim yerimde başkası olsaydı acaba kutlar mıydı bilmiyorum mesaj atıyor canım arıyor ama tabi yeterli konuşmuyoruz bulusana kadar ki süreçte çok çok az konuşuyoruzHediye almamakla mesaj bile atmamak ayni kulvarda degil ama anlatamıyoruz ki.
Para atiyorum diye hediye almiyordur, öküzdür.
Kutlamaya bile tenezzul etmiyordur, umursamiyordur.
Desen ki kutladi ama hediye almadi, o ayri. Burada bak adam dgmgnn ktlu olsn bile yazmiyor. Buna bile zahmet etmiyor.
Gerçekten en fazla 2 haftaya kadar kutladı kutladı kutlamadı hayatta onun o zaman aldığı hediyeyi şeyi kabul etmem alsın kendisi kullansın. Şuan onun için kızdığımı bilmiyor ne yapsam anlar hatta son zamanlarda ciddi umursamıyorum eskisi gibi beklemiyorum aramiyorum sormuyorum o da farkında bilerek de yapıyorum. Ne demeliyim doğum günü için peki?Aynı şeyleri o kadar çok tekrarlı yazmışsın ki konu sahibi. Adamın umrunda değilsin anla artık neden anlamamakta ısrar ediyorsun. Gerçekten seven insan günler öncesinden bile kutlar hala çocuk gibi gün sayıyorsun hafta olmuş ay olmuş bilmem ne. Olan olmuş gör artık hala beklentidesin bir de diyorsun ki bundan sonra kutlasa bile umrumda olmaz hiç sanmıyorum şimdi kutlasa şimdi bütün olanı biteni unutur koşa koşa gidersin. Bu adamda bu kadar ısrarla ne bekliyorsun neden bu adamda ısrar ediyorsun şaka gibisin
Babamdan sigorta vardı onu da kapattirmis fazla geldi ona. Yok canim evli değil hiç evlenmedi bundan eminim de benim kısıtlı cikma durumun ailemden. Max 3 4 saat zaten gidiş geliş 1 saat gidiyor 3 saat.Valla araştırmadim araştırmak gibi bir fırsatım yok onlar daha başka yerdeler ordan da kimseyi tanımıyorum aynı bölgedeyiz onlar farklı yerdeler. Şimdi para da atmasa atmazdı hediye de almasa almazdı gerçi kıyafet aldı ama aldı şey diyor para için canın bisey çekerse diye veriyorum aklım kalıyor canın ne çekerse al ye dışarı çıkarken kullan amaiste hediye almıyor doğum günümde bile bi çöp almadi o zoruma gidiyor para veriyorum zate diye herhalde hediye almıyor hadi önemsemedi umrundw değilim internetten bile sipariş etse eline gelir ya rastgele saçma sapan bisey bile olurdu al sana aldım diye. Araba öğretmeye çalışıyor dudağım yara oldu ilaç getirmişti bulustugumuz da önemsendigmi hissettiğim çok yerde var o yüzden insan araftq kaliyor peki doğum günümü kutlamadigini kızdığımı yani tavirlarimin ondan olduğumu nasıl belli ederim ne diyebilirim?Menekşe, size güzellikle yazıyorlar anlamıyorsunuz, abla anne tavsiyesi veriyorlar anlamıyorsunuz, sert yazıyorlar anlamıyorsunuz, gerçeği fark etsin diyip kırıcı yazıyorlar yine anlamıyorsunuz. Sizin aileden sigorta imkanınız var mı? Acil terapist görmeniz gerekiyor. Bu ne değersizlik, sağlıksız bağlanma, takıntılı ruh hali?
Bu adam evli olabilir mi? Siz zaten çok kısıtlı çıkabiliyorsunuz, kafanıza estiğinde hadi buluşalım şuraya buraya gidelim diyemiyorsunuz, akşam yemeği mümkün değil, tatile gitme imkanınız yok. Arada bir zevkine eğlencesine işini görüp elinize de harçlık veriyor. Hiç araştırdınız mı evini ailesini? Bu adam sevgiliniz değil, bu sevgililik değil. Arada bir acıdığından üst baş alıyor, yemek parası veriyor. Tam bir garibana yapılan yardım gibi. Bunu niye görmüyorsunuz anlamıyorsunuz. Halbuki işiniz geliriniz olsa sokakta yürüyüşünüz bile değişir. Para size güç bağımsızlık verir. 2,5 ay doğum günü kutlamayan herife selametle der yol verirsiniz. Sosyal ortamınız olunca başkalarını da tanırsınız tecrübe sahibi olursunuz. O sabahlara kadar gizli gizli ördüğünüz battaniye nerede , alıp baş köşeye mi koydu sanıyorsunuz?
Sen iflah olmazsın.en fazla 2 haftaya kadar kutladı kutladı
Peki ne yapayım? Gidip doğum günümü kutlamadin diye ağzıma geleni söyleyeyim mi ne yapayım doğum günü meselesine takıldığımi bile bilmiyor açıkça söyleyeyim miSen iflah olmazsın.
Sana su ana kadar yazdigim mesajlara yazik. Yani gercekten ne halin varsa goreceksin menekse. Kendi düşen aglamaz.
2,5 aydir adamin bir tarafinda olmamis, insanlar sayfalarca yazmis cizmis, hala 2 haftaya kutladı kutladı modundasin. Bekle seneye ikisini birden kutlasin, nasilsa 3 ay beklemiş olacaksin.
Gercekten pes ya pes.
Menekşe herkes söylemiş ne yapman gerektiğini ama sen beyninde adamı bir şekilde temize çıkarıyorsun helal olsun gerçekten. Bir insan gerçekleri en fazla bu kadar görmezden gelebilir lütfen destek al çünkü bağımlı bir kişilik yapının olduğunu görüyorum bu da sana hayatın boyunca sana zarar verir.Peki ne yapayım? Gidip doğum günümü kutlamadin diye ağzıma geleni söyleyeyim mi ne yapayım doğum günü meselesine takıldığımi bile bilmiyor açıkça söyleyeyim mi
2,5 ay olmuş daha neyin iki haftasından bahsediyorsun kardeşim Allah aşkına ya. Adamın senin ne hissettiğinden haberi bile yok. Kendi içinde adamı sürekli aklamaya çalışıyorsun sevmek sevilmek böyle bir şey değil inan ki. Gerçekten sevip sevilince böyle düşüncelerde boğulmuyorsun karşındakinin önceliği hep sen oluyorsun seni senden çok düşünüyor. Gerçekten seven sen hiçbir şey söylemesen de halinden anlar seni. Ama seninki gerçek sevgi değil. Vazgeç bu adamdan vazgeç ki yerine gerçekten sevecek biri gelsin.Gerçekten en fazla 2 haftaya kadar kutladı kutladı kutlamadı hayatta onun o zaman aldığı hediyeyi şeyi kabul etmem alsın kendisi kullansın. Şuan onun için kızdığımı bilmiyor ne yapsam anlar hatta son zamanlarda ciddi umursamıyorum eskisi gibi beklemiyorum aramiyorum sormuyorum o da farkında bilerek de yapıyorum. Ne demeliyim doğum günü için peki?
O zaman 9,5 ay daha bekleyin bir sonraki doğumgününde ikisini birden kutlar. Yazık çok yazık, bir genç kızın düştüğü durumlara bak. Davul çaldık ama sizin kulak kapalı olunca bir işe yaramıyor. Sadece siz değil ailenizde baştan aşağı saçmalık abidesi. Kimse sevgilisine canın bir şey çekerse al diye para vermez. Sevgilisiyle bizzat gider yer içer. Hesabına para atmaz, giysi kıyafet vs hediye eder. Sana yakışacağını düşündüm der gider kendi seçer alır. Siz kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz, gerçekle yüzleşmeniz ağır olacak. Bizi dinlememeye, tavsiyeleri akılları umursamamaya devam edin.Babamdan sigorta vardı onu da kapattirmis fazla geldi ona. Yok canim evli değil hiç evlenmedi bundan eminim de benim kısıtlı cikma durumun ailemden. Max 3 4 saat zaten gidiş geliş 1 saat gidiyor 3 saat.Valla araştırmadim araştırmak gibi bir fırsatım yok onlar daha başka yerdeler ordan da kimseyi tanımıyorum aynı bölgedeyiz onlar farklı yerdeler. Şimdi para da atmasa atmazdı hediye de almasa almazdı gerçi kıyafet aldı ama aldı şey diyor para için canın bisey çekerse diye veriyorum aklım kalıyor canın ne çekerse al ye dışarı çıkarken kullan amaiste hediye almıyor doğum günümde bile bi çöp almadi o zoruma gidiyor para veriyorum zate diye herhalde hediye almıyor hadi önemsemedi umrundw değilim internetten bile sipariş etse eline gelir ya rastgele saçma sapan bisey bile olurdu al sana aldım diye. Araba öğretmeye çalışıyor dudağım yara oldu ilaç getirmişti bulustugumuz da önemsendigmi hissettiğim çok yerde var o yüzden insan araftq kaliyor peki doğum günümü kutlamadigini kızdığımı yani tavirlarimin ondan olduğumu nasıl belli ederim ne diyebilirim?
Heralde eski sevgilindir artıkmalesef 2 buçuk ay olmuş temmuzu saymamisim tam 2 buçuk ay
Ne kadar güzel yazmışsınızO zaman 9,5 ay daha bekleyin bir sonraki doğumgününde ikisini birden kutlar. Yazık çok yazık, bir genç kızın düştüğü durumlara bak. Davul çaldık ama sizin kulak kapalı olunca bir işe yaramıyor. Sadece siz değil ailenizde baştan aşağı saçmalık abidesi. Kimse sevgilisine canın bir şey çekerse al diye para vermez. Sevgilisiyle bizzat gider yer içer. Hesabına para atmaz, giysi kıyafet vs hediye eder. Sana yakışacağını düşündüm der gider kendi seçer alır. Siz kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz, gerçekle yüzleşmeniz ağır olacak. Bizi dinlememeye, tavsiyeleri akılları umursamamaya devam edin.
Ben pes ediyorum arkadaşlar size kolay gelsin. Uyuyanı uyandırırsın da uyku numarası yapanı uyandıramazsın.
Hala aynı şeyleri yazıyorsun kaç kez dedik bahane diye yahu. İnandın mı gerçekten yok unutmamış en iyisini yaparmış YALAN kızım YALAN.Aslında dedim önemli değil gibisinden çünkü şey demişti unuttum sanma aklımda yaparsam en iyisini yaparım falan demişti de 2 buçuk ay geçmiş bundan sonra yaparsa da hediyesini kabul etmeyi düşünmüyorum ve artık parasinibda almiycam çünkü attığı paraları hediye olarak görüyor onu atacağına hediye al kendi seçip bisey almıyor banaya eli de açık biri neden kutlamadı bir mesaj bile atmadı sevmiyor beni galiba gerçekten sevmiyor
Adam besbelli unutmuş kıvırmak içinde en iyisini yapıcam demiş bu en bilinen yalanlardan biri ama konu sahibi anlamamış 2,5 aydır.Hediye almamakla mesaj bile atmamak ayni kulvarda degil ama anlatamıyoruz ki.
Para atiyorum diye hediye almiyordur, öküzdür.
Kutlamaya bile tenezzul etmiyordur, umursamiyordur.
Desen ki kutladi ama hediye almadi, o ayri. Burada bak adam dgmgnn ktlu olsn bile yazmiyor. Buna bile zahmet etmiyor.
Dilenciye yada ihtiyaç sahibine yapılan şeyler bunlar konu sahibiYa başka şeylerde değer veriyor mesela para atıyor ama canım bisey çekerse yemek isterse diye ufak ihtiyaçlarımı görürse diye ne bileyim gerçekten değer verdiğini hissettiğim anlar var önemsediğini gösteren çok şey var bazı şeyler de var tabi kızdığım onlar da olmayıp doğum günümü de kutlamasa derdim ki gerçekten ilgisiz ama güzel şeyleri düşününce onu kutlamamasina kızamıyorum. He ben onun hediyesini gerçekten çok zor yaptım çok zor yaptım yani elimde beş kuruş vardı ona harcamıştım pastaneye gidip pasta alabilirdi ufak bi pasta internetten bi ayıcık bi kolye bi şey sipariş edebilirdi yapmaması fok tuhaf normalde de zaten hediye almıyor sadece para atıyor ayda 1 kere atıyor galiba 1 senedir beraberiz 10 kere atmıştır işte muhtemelen zaten para attım yeterince deyip şey yapmıyor para atmasaydi belki de devamlı hediyevalirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?