Erkek arkadaşım doğum günümü kutlamadı önemsemiyor mu?

Önemsemediğini göstermek için daha ne yapsın? Mesele sadece para değil ki sürekli "para atar" yazmışsın. Seni düşünmüyor, senin için uğraşmıyor. Kalkmış bir de bu adama zor zahmet battaniye örmüşsün. Neyini zorluyorsun anlamadım.

Ben doğum günüme çok önemsemiyorum
Bundan daha önemli bir gün var mı peki? Çünkü hani sen doğdun ya yahu git kendi kendine ağla adam seni neden birakmıyor belli herşeye okey diyen birini neden biraksın ki kendi kendine sevgililicilik oynuyorsun

Üff söyledikleri tam oyalama cümleleri

Gözlerini, kulaklarını kapatmış yürüyor. Bakalım ne zaman duvara toslayacak. Anlamadığım şey bu durum idrak eksikliğinden mi yoksa aşkın gözü kördür durumu mu?
Bir insan bu kadar bariz bir gerçeği nasıl görmez.

Sözle bile mi kutlamadı? Hiçbir doğum günüm için 2 ay sonra kutlama beklemedim üzüldüm adına

Yav yok bu kizın ne okuyası ne çalişası var bulmuş durumu iyi birini evlenecek işte

Bir ufak çiçek bile alabilir ben öyle düşünüyorum. Bazı erkekler bu tarz günleri çok önemsemiyor ama benim için doğum günü çok önemlidir yani insan hatırladığını değer verildiğini görmek istiyor.

Konu sahibinin de aman aman aşk sevgi beslediğini sanmıyorum. İşte arada fatırasını ödüyor, 3-5 kuruş para atıyor. E bir de kaçan kovalanır durumu var. Yani ısrarla devam etmesinin sevgiyle pek alakası yok gibi geliyor bana.

E ama kadınız ya biz. Bir noktadan sonra bu kadar sevgi, ilgi, hediye dilenmek insanın zoruna gider diye düşünüyorum. Allah akıl versin.

Hayır bana dedi ki unuttum sanma yaptığımda en güzelini yapıcam falan demişti hep de aklımda olan bisey değil ama bugün aklıma geldi neden diye sorguladım

İşte bazı kadınlar da bu dilenme halinin bağımlısı oluyorlar
E ama kadınız ya biz. Bir noktadan sonra bu kadar sevgi, ilgi, hediye dilenmek insanın zoruna gider diye düşünüyorum. Allah akıl versin.
Yaa kim kimden ne dilenmis bazen buradaki yorumlarıokuyunca şaşırıyorum dilenmiyorum asla dile de getirmiyorum kolay kolay onun hatırlaması daha önemli benim için çünkü he doğum gününü unuttum sanma en iyisiyle yaparım bisey yaparsam dedi o yüzden bende fazla irdelemedim

Bunlar niye bu kadar kucumsenecek şeyler sizin eşleriniz ya da sevgililerniz önünüze dünyayı seriyor galiba. Çevreme göre de gayette eli açık ama bana hediyealmiyor bu bana dokunuyor para atıyor ihtiyacım olur diye parasal yönden destek oluyor ama mesela ayakkabı aldı kaban en iyisini aldı en pahalisini bisey aldığında gerçekten en kalitelisini alır kendisine ayakkabı alicak benimde almamı istedi benim ilişkide en önemli verdiğim şeylerden biri eli açıklık çünkü ailem hep böyleydi o yönü çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…