- 29 Ocak 2024
- 1.249
- 37
- 38
- 25
- Konu Sahibi Menekse2000
-
Hayır unutmuyorum neyse onu söyledim bulusmalar harici ilgilenmiyor bulusmalarda ilgisi güzel ama buluşma harici konuşamıyoruz hep yoğun bunu yazdım öyle hatırliyorumActigin konularda yazdıklarını sen mi unutuyorsun, bizim unuttuğumuzu mu saniyorsun?
Evet içten içe bekliyorum ama ona belli etmedimCidden hediye mi bekliyosun kendine saygın yok mu sen önce kendini önemsemeyi öğrenmelisin
Hala hediye gelecek diye bekleyip çok durursun maalesef bu gidişle
Zorla atıyor ben yapma deyince istemeyince bozuluyor surat asıyor bana artık bir süre sonra bosverdim hediye falan almadığı için herhalde bu şekilde yapmak istedi boş yere para harcamayayim ihtiyacını karşılayayım diye düşündü herhaldeSevgilinin senin faturani ödemesi yada sana para atması hiç doğru değil. Yarın en ufak tartışmada önüne gelecek bunlar faturanı bile ben ödedim diye. Erkek sevgilisine hediye alır, yemeğe çıkarır normali budur. Ama yardım yapar gibi para attığım bir kadına bende olsam tutup hediye almam sanırım. Ayrıca iki ay boyunca müsait olamamak diye birşey olamaz. Cephede savaşmıyor bu adam sonuçta. İnternetten bir hediye bir çiçek almak 3 dk sürer.
Evet dünyayı sermesede ki yapmışlığı çok 12-13 senedir 1 kere doğum günümü özel günü unutmadı lisede komilik yapıp altın kolye almışlığı var herkes senin gibi sevgisizliği değersizliği kabul edecek diye bir şey yokBunlar niye bu kadar kucumsenecek şeyler sizin eşleriniz ya da sevgililerniz önünüze dünyayı seriyor galiba. Çevreme göre de gayette eli açık ama bana hediyealmiyor bu bana dokunuyor para atıyor ihtiyacım olur diye parasal yönden destek oluyor ama mesela ayakkabı aldı kaban en iyisini aldı en pahalisini bisey aldığında gerçekten en kalitelisini alır kendisine ayakkabı alicak benimde almamı istedi benim ilişkide en önemli verdiğim şeylerden biri eli açıklık çünkü ailem hep böyleydi o yönü çok güzel
Yarin evlenince de ev kirasını, faturaları ödüyorum, ihtiyaçlarını karşılıyorum daha ne hediyesi diyecek ama. Buna tamam diyorsan evlen ama ilerde de hediye beklentin olacaksa hayal kırıklığına ugrarsin. Unuttum sanma diyip yapmamasida çok rahatsız edici bence.Zorla atıyor ben yapma deyince istemeyince bozuluyor surat asıyor bana artık bir süre sonra bosverdim hediye falan almadığı için herhalde bu şekilde yapmak istedi boş yere para harcamayayim ihtiyacını karşılayayım diye düşündü herhalde
Anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az diyorum. Bu da sana son yorumum.Bunlar niye bu kadar kucumsenecek şeyler sizin eşleriniz ya da sevgililerniz önünüze dünyayı seriyor galiba. Çevreme göre de gayette eli açık ama bana hediyealmiyor bu bana dokunuyor para atıyor ihtiyacım olur diye parasal yönden destek oluyor ama mesela ayakkabı aldı kaban en iyisini aldı en pahalisini bisey aldığında gerçekten en kalitelisini alır kendisine ayakkabı alicak benimde almamı istedi benim ilişkide en önemli verdiğim şeylerden biri eli açıklık çünkü ailem hep böyleydi o yönü çok güzel
Siz kendinizi kandırmaya devam edin madem. Resmen kuzu gibi meliyorsunuz sevgi, ilgi diye ama adam vermiyor, verecek gibi de durmuyor. Cidden sizi uyandırmaya yetecek sabrım da yok zamanım da. Umarım geç olmaz. Hadi selametle.Yaa kim kimden ne dilenmis bazen buradaki yorumlarıokuyunca şaşırıyorum dilenmiyorum asla dile de getirmiyorum kolay kolay onun hatırlaması daha önemli benim için çünkü he doğum gününü unuttum sanma en iyisiyle yaparım bisey yaparsam dedi o yüzden bende fazla irdelemedim
Aşağıdakiler senin mesajların. Bu konuda dediğin gibi her buluşmayı ayarlayıp dört gözle bekleyen adam mı bu sence?Hayır unutmuyorum neyse onu söyledim bulusmalar harici ilgilenmiyor bulusmalarda ilgisi güzel ama buluşma harici konuşamıyoruz hep yoğun bunu yazdım öyle hatırliyorum
bugün bile zamanımız olduğu halde gelmedi yanıma işi vardı ama aksam üzerine doğru normalde erkenden gelmek isterdi o da bitti
2 hafta boyunca hiç konuşmadık
1 buçuk ay full ara vermeden gittim yani ben her gün zaman ayırsın demedim ama o süreçte 1 gün bile vakit ayırmadi
Zaman ayırmadığı için buluşmalara gitmek istemiyorum hatta yarın kesin çağırıyor ama gitmeyi düşünmüyorum çünkü günlerce bekletiyor yorgun yoğun biliyorum ama hep böyle oluyor
neden buluşayım ki önceliği ben değilim
Zaman ayırmıyor devamlı bekletiyor
gerçekten zaman ayırmıyor günlerce bu böyle sürüyor
Parmaklarını yormana öyle üzülüyorum ki git çeneni yorAşağıdakiler senin mesajların. Bu konuda dediğin gibi her buluşmayı ayarlayıp dört gözle bekleyen adam mı bu sence?
Gerçi bunlara da yine bahanen vardır ama kandırdığın tek kişi kendinsin.
2 ay geçmiş hala doğum gününü kutlamasını mı bekliyosun? Saftirik misin kızım sen dalga geçiyo adam senle yoğun moğun ayağına?
Karnım ağrıyor öyle takılıyorum evde. Sırf şu alıntılar için pcye geçtim vallaParmaklarını yormana öyle üzülüyorum ki git çeneni yor
Kendine itiraf etmese de mecburiyetten beraber bu çocukla. Ailesiyle arası iyi değil, okumuyor, çalışmıyor. Çalış iş bul diyoruz, git sınava gir bir okul oku diyoruz yok. Derdi evlenmek. Çevresi yok, e fazla aday da yok. Faturalarını ödeyecek, arada harçlık atacak bir öküz bulmuş mecburen devam ediyor. Çok meşgul, seviyor diye de kendini kandırıyor.Gözlerini, kulaklarını kapatmış yürüyor. Bakalım ne zaman duvara toslayacak. Anlamadığım şey bu durum idrak eksikliğinden mi yoksa aşkın gözü kördür durumu mu?
Bir insan bu kadar bariz bir gerçeği nasıl görmez.
Bana dediği şu unuttum sanma gec olsa da en güzel şekilde kutlarım demişti evet öyle biri yapar biliyorum ama bir buçuk ay oldu sonuçta pırlanta almayacak kiYarin evlenince de ev kirasını, faturaları ödüyorum, ihtiyaçlarını karşılıyorum daha ne hediyesi diyecek ama. Buna tamam diyorsan evlen ama ilerde de hediye beklentin olacaksa hayal kırıklığına ugrarsin. Unuttum sanma diyip yapmamasida çok rahatsız edici bence.
Kimseye meledigim yok buraya gelip yorum yazmanın neresi meleme doğum günü unutuldu kutlamadı diye denmeyen kalmamış devamlı eski yazdıklarımdan vurmanizSiz kendinizi kandırmaya devam edin madem. Resmen kuzu gibi meliyorsunuz sevgi, ilgi diye ama adam vermiyor, verecek gibi de durmuyor. Cidden sizi uyandırmaya yetecek sabrım da yok zamanım da. Umarım geç olmaz. Hadi selametle.
Bence ben olduğum için herkes olumsuz yazıyor bunu başkası sorsa yazmazlar geçmişte yazdığım az yazıyor konuşamıyoruz yoğun yorumlarindan dolayı herkes bu kadar ön yargılıSevmiyor seni
Çocuğun da ablasının baskısıyla evlenmek istemesini de ekleyelim. Ablası yangından mal kaçırır gibi evlendirmeye çalışıyor.Kendine itiraf etmese de mecburiyetten beraber bu çocukla. Ailesiyle arası iyi değil, okumuyor, çalışmıyor. Çalış iş bul diyoruz, git sınava gir bir okul oku diyoruz yok. Derdi evlenmek. Çevresi yok, e fazla aday da yok. Faturalarını ödeyecek, arada harçlık atacak bir öküz bulmuş mecburen devam ediyor. Çok meşgul, seviyor diye de kendini kandırıyor.
Ön yargı değil, büyük resmi görmek ve olayların bütününü biliyor olmak diyeceğim ama anlamayacaksın maalesef.bunu başkası sorsa yazmazlar geçmişte yazdığım az yazıyor konuşamıyoruz yoğun yorumlarindan dolayı herkes bu kadar ön yargılı
2 ay geçmiş daha beklemeyin geç gelen hiç bir şeyin değeri yoktur herşey zamanında güzeldir. Bende o yoldan geçtim bana da hiç bir sevgilim yapmadı ve artık önemsemiyorum da
Yaa valla pes gerçekten bu ne nefretiniz bana anlamıyorum burda başkası bu soruyu sorsa herkes abartma şöyledir böyledir der az çok tanıdım buradaki yorumculari ama ben olunca sevmiyor ayrıl laftan anlamıyorsun diye soyleniyorsunuz. Ya ben slak miyim cabasi olmasa ilgisi alakası 0 olsa bırakmayı bilmiyor muu demek ki mutlu edebiliyor yani sanki dayak attı dövdü hakaret etti dedim insanlar biye bu kadar üstüne geliyor benn anlamadımKendine itiraf etmese de mecburiyetten beraber bu çocukla. Ailesiyle arası iyi değil, okumuyor, çalışmıyor. Çalış iş bul diyoruz, git sınava gir bir okul oku diyoruz yok. Derdi evlenmek. Çevresi yok, e fazla aday da yok. Faturalarını ödeyecek, arada harçlık atacak bir öküz bulmuş mecburen devam ediyor. Çok meşgul, seviyor diye de kendini kandırıyor.
Ya sen bizi mi yiyorsun? Menekşe beni tahrik etme, benimle görüşmüyor, buluşmak istiyorum konuşmak istiyorum ama hep çok meşgul dediğin en az 10 konunu bulup koyarım şu yorumaHayır yanlış anlaşılma var ayda yılda bir görüşmüyoruz gayette her buluşmayı o ayarlıyor ve dört gözle bekliyor buluşmak için ama bende şartlar el verrmedigi için zor bela çıkıyorum. Ben o arada olan surede fazla ilgilenmiyor demeye çalıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?