Erkek arkadaşım doğum günümü kutlamadı önemsemiyor mu?

Zorla atıyor ben yapma deyince istemeyince bozuluyor surat asıyor bana artık bir süre sonra bosverdim hediye falan almadığı için herhalde bu şekilde yapmak istedi boş yere para harcamayayim ihtiyacını karşılayayım diye düşündü herhalde

Evet dünyayı sermesede ki yapmışlığı çok 12-13 senedir 1 kere doğum günümü özel günü unutmadı lisede komilik yapıp altın kolye almışlığı var herkes senin gibi sevgisizliği değersizliği kabul edecek diye bir şey yok

Yarin evlenince de ev kirasını, faturaları ödüyorum, ihtiyaçlarını karşılıyorum daha ne hediyesi diyecek ama. Buna tamam diyorsan evlen ama ilerde de hediye beklentin olacaksa hayal kırıklığına ugrarsin. Unuttum sanma diyip yapmamasida çok rahatsız edici bence.

Anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az diyorum. Bu da sana son yorumum.

Siz kendinizi kandırmaya devam edin madem. Resmen kuzu gibi meliyorsunuz sevgi, ilgi diye ama adam vermiyor, verecek gibi de durmuyor. Cidden sizi uyandırmaya yetecek sabrım da yok zamanım da. Umarım geç olmaz. Hadi selametle.

Hayır unutmuyorum neyse onu söyledim bulusmalar harici ilgilenmiyor bulusmalarda ilgisi güzel ama buluşma harici konuşamıyoruz hep yoğun bunu yazdım öyle hatırliyorum
Aşağıdakiler senin mesajların. Bu konuda dediğin gibi her buluşmayı ayarlayıp dört gözle bekleyen adam mı bu sence?
bugün bile zamanımız olduğu halde gelmedi yanıma işi vardı ama aksam üzerine doğru normalde erkenden gelmek isterdi o da bitti

2 hafta boyunca hiç konuşmadık

1 buçuk ay full ara vermeden gittim yani ben her gün zaman ayırsın demedim ama o süreçte 1 gün bile vakit ayırmadi

Zaman ayırmadığı için buluşmalara gitmek istemiyorum hatta yarın kesin çağırıyor ama gitmeyi düşünmüyorum çünkü günlerce bekletiyor yorgun yoğun biliyorum ama hep böyle oluyor

neden buluşayım ki önceliği ben değilim

Zaman ayırmıyor devamlı bekletiyor

gerçekten zaman ayırmıyor günlerce bu böyle sürüyor

Gerçi bunlara da yine bahanen vardır ama kandırdığın tek kişi kendinsin.

2 ay geçmiş hala doğum gününü kutlamasını mı bekliyosun? Saftirik misin kızım sen dalga geçiyo adam senle yoğun moğun ayağına?
Ay diğer yazdıklarını da alıntılamışlar da siz sevgili değilsiniz ki sen sevgili olduğunuzu zannediyosun kendi kendine

Parmaklarını yormana öyle üzülüyorum ki git çeneni yor
Karnım ağrıyor öyle takılıyorum evde. Sırf şu alıntılar için pcye geçtim valla

Her konuda böyle. Kendi anlatıyor, e böyle yapıyordu bu adam diyoruz, hayır aslında öyle değil diye kendi yazdıklarını yalanlıyor. Hayır bir anlasa günün sonunda bunun bize hiçbir yararı veya zararı yok. Bu sayfayı kapattığımız anda menekşe de sevgilisi de hayatımızdan kayboluyor. Sadece kendine ediyor, adamı idealize etmiş, kendi anlattıklarına rağmen hala adamın gerçekteki davranışlarını kabullenemiyor.

Kendine itiraf etmese de mecburiyetten beraber bu çocukla. Ailesiyle arası iyi değil, okumuyor, çalışmıyor. Çalış iş bul diyoruz, git sınava gir bir okul oku diyoruz yok. Derdi evlenmek. Çevresi yok, e fazla aday da yok. Faturalarını ödeyecek, arada harçlık atacak bir öküz bulmuş mecburen devam ediyor. Çok meşgul, seviyor diye de kendini kandırıyor.

Bana dediği şu unuttum sanma gec olsa da en güzel şekilde kutlarım demişti evet öyle biri yapar biliyorum ama bir buçuk ay oldu sonuçta pırlanta almayacak kiben olsam bi kutu yapar içine güzel şeyler koyar yanına da ufak bi pasta verirdim
Siz kendinizi kandırmaya devam edin madem. Resmen kuzu gibi meliyorsunuz sevgi, ilgi diye ama adam vermiyor, verecek gibi de durmuyor. Cidden sizi uyandırmaya yetecek sabrım da yok zamanım da. Umarım geç olmaz. Hadi selametle.
Kimseye meledigim yok buraya gelip yorum yazmanın neresi meleme doğum günü unutuldu kutlamadı diye denmeyen kalmamış devamlı eski yazdıklarımdan vurmaniz
Bence ben olduğum için herkes olumsuz yazıyor bunu başkası sorsa yazmazlar geçmişte yazdığım az yazıyor konuşamıyoruz yoğun yorumlarindan dolayı herkes bu kadar ön yargılı

Çocuğun da ablasının baskısıyla evlenmek istemesini de ekleyelim. Ablası yangından mal kaçırır gibi evlendirmeye çalışıyor.

Yaa valla pes gerçekten bu ne nefretiniz bana anlamıyorum burda başkası bu soruyu sorsa herkes abartma şöyledir böyledir der az çok tanıdım buradaki yorumculari ama ben olunca sevmiyor ayrıl laftan anlamıyorsun diye soyleniyorsunuz. Ya ben slak miyim cabasi olmasa ilgisi alakası 0 olsa bırakmayı bilmiyor muu demek ki mutlu edebiliyor yani sanki dayak attı dövdü hakaret etti dedim insanlar biye bu kadar üstüne geliyor benn anlamadım

Ya sen bizi mi yiyorsun? Menekşe beni tahrik etme, benimle görüşmüyor, buluşmak istiyorum konuşmak istiyorum ama hep çok meşgul dediğin en az 10 konunu bulup koyarım şu yoruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…