- 20 Ocak 2010
- 49.373
- 192.420
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Menekse2000
-
Öyle veya değil konumuz bu değil çünkü bundan dert yanıp konu açan sensinsizin eşleriniz ya da sevgililerniz önünüze dünyayı seriyor galiba.
2 hafta sonra 2 ay olucak işte. Bana dedi ki unuttuğumu sanma kutlamadım diye unuttuğumu düşünme en iyi şekilde yapmak isterim her zaman yaparsa en iyisi olsun isterim dedi aradan baya zaman geçti ama bilmiyorum belki de birden supriz yapıcak bir anda kutlıycak ben ramazan ayında kutladım biraz geç kutladım çünkü ramazandaydi doğum günü bişey yiyemeyiz diye kutlamadımhediyelerini ramazanda verdim pastasını ramazandan sonraHerif seni sevmediğini her hareketiyle belli ediyor ama sen görmek istemiyor kabullenmiyorsun. Aradan 2 ay geçmiş , daha ne kutlasın doğum gününü. Sana önem verse kutlardı.
Hayır yanlış anlaşılma var ayda yılda bir görüşmüyoruz gayette her buluşmayı o ayarlıyor ve dört gözle bekliyor buluşmak için ama bende şartlar el verrmedigi için zor bela çıkıyorum. Ben o arada olan surede fazla ilgilenmiyor demeye çalıştımÖyle veya değil konumuz bu değil çünkü bundan dert yanıp konu açan sensinbenim kocamla o ayda yılda bir görüştüğün seni arayıp sormayan bile adamı kıyaslama üzülürsün çünkü
Sana birşey söyliyim mi bu hediye almak istemeyenlerin taktiği hiç duymadın galiba. 2 ay geçmiş daha ne hediyesi insanı aptal yerine koyuyor silkelen ve kendine gel. İsteyen ve seven erkek zamanında yapardı en iyisini maalesef böyle ama sen ayrılmazsın bundan.Hayır hediye alicam ama geç olsa da en güzelini en iyisini yapmak isterim unuttuğumu sanma dedi bana
Cinsellik içindir onlarda sohbette de cinsellik olunca konuşuyor öbür türlü yoğunum diyor demiştin.Hayır yanlış anlaşılma var ayda yılda bir görüşmüyoruz gayette her buluşmayı o ayarlıyor ve dört gözle bekliyor buluşmak için ama bende şartlar el verrmedigi için zor bela çıkıyorum. Ben o arada olan surede fazla ilgilenmiyor demeye çalıştım
Tamam da çok anlayışsızsiniz bence bu kadar linclenecegimi düşünmedim yani hatta şımarıklık yaptığımı yazacaklar sandim. Kimse işi gücü vardır yoğun olabilir diye yazmamış bile herkes sevgilisine esine böyle mi yoksa ben mi çok safım valla bilemiyorum ama o yapmadı diye asla gidip neden yapmadın demem o yaparsa yapsın benim soylememle olmaz o is ki asla lafını bile açmadım zaten kendisi bana yaparsam en güzel şekilde yaparım unuttuğumu sanma aklımda dediği için sorun etmedim ama nedense artık zoruma gitmeye basladıÖnemsemediğini göstermek için daha ne yapsın? Mesele sadece para değil ki sürekli "para atar" yazmışsın. Seni düşünmüyor, senin için uğraşmıyor. Kalkmış bir de bu adama zor zahmet battaniye örmüşsün. Neyini zorluyorsun anlamadım.
Cinsellik için mi bilmem ama cinsellik yaşamadan oncede hep buluşmak isterdi açıkçası cinsellikten öncede o başlatıldı ilki buluşma vsCinsellik içindir onlarda sohbette de cinsellik olunca konuşuyor öbür türlü yoğunum diyor demiştin.
Tüm açtığın konular toplanınca adamın seni sevmediği ortada sen bile konu başlığına yazmışsın önemsenmiyormuyum diyeTamam da çok anlayışsızsiniz bence bu kadar linclenecegimi düşünmedim yani hatta şımarıklık yaptığımı yazacaklar sandim. Kimse işi gücü vardır yoğun olabilir diye yazmamış bile herkes sevgilisine esine böyle mi yoksa ben mi çok safım valla bilemiyorum ama o yapmadı diye asla gidip neden yapmadın demem o yaparsa yapsın benim soylememle olmaz o is ki asla lafını bile açmadım zaten kendisi bana yaparsam en güzel şekilde yaparım unuttuğumu sanma aklımda dediği için sorun etmedim ama nedense artık zoruma gitmeye basladı
O da cinsellik yaşamak için canım benim anla da birden üzerine atlayamaz yaCinsellik için mi bilmem ama cinsellik yaşamadan oncede hep buluşmak isterdi açıkçası cinsellikten öncede o başlatıldı ilki buluşma vs
Bana şey dedi işte yaparsam en iyisini en kalitelisini yaparım unuttum zannetme gerçekten de öyle bi yani var ama bilmiyorum baya zaman geçti ben ise giricem ikimizin halletmemiz gereken başka işler var ki o is yatacak gibi duruyorSana birşey söyliyim mi bu hediye almak istemeyenlerin taktiği hiç duymadın galiba. 2 ay geçmiş daha ne hediyesi insanı aptal yerine koyuyor silkelen ve kendine gel. İsteyen ve seven erkek zamanında yapardı en iyisini maalesef böyle ama sen ayrılmazsın bundan.
ne işi yatacak anlamadım?Bana şey dedi işte yaparsam en iyisini en kalitelisini yaparım unuttum zannetme gerçekten de öyle bi yani var ama bilmiyorum baya zaman geçti ben ise giricem ikimizin halletmemiz gereken başka işler var ki o is yatacak gibi duruyor
Actigin konularda yazdıklarını sen mi unutuyorsun, bizim unuttuğumuzu mu saniyorsun?Hayır yanlış anlaşılma var ayda yılda bir görüşmüyoruz gayette her buluşmayı o ayarlıyor ve dört gözle bekliyor buluşmak için ama bende şartlar el verrmedigi için zor bela çıkıyorum. Ben o arada olan surede fazla ilgilenmiyor demeye çalıştım
Evet çünkü acaba abartıyor muyum diye düşündüm ya öyle doğum gününe pahalı hediyelere takık biri değilim de insan yinede ufak da olsa birşeyler görmek istiyor birde hediye alsın sevdiği istiyor o parasal yardımcı oluyor ne bileyim ama bana hediye almıyor hatıra anı kalacak bişey olsun isterdim ama almıyor he çıkıp arayacak vakti yok ama internetten seçsin kolye bileklik örnek verdm toka hiç farketmez yoksa cimri değil aslaTüm açtığın konular toplanınca adamın seni sevmediği ortada sen bile konu başlığına yazmışsın önemsenmiyormuyum diye
Bak söylemek istemedim ama beni söyleteceksin, özellikle geçmişine baktim konularin cevapların genelde paradan dönüyor, adam seninle neden öyle ya da böyle yürütüyor bu "durumu" sence? Neden sana üç beş neyse "harçlık" gönderiyor. Sen neden dik durup bı işe girip calismiyorsun hâlâ öyle birseyler bekliyorsun??? Faturalarını ödetmek ne demek? Bu adam sana saygı duyuyor mu sence...Cinzellik bitince de uyuyor sabah uyuyakaldim diye özür diliyor
Ben onu bunu bilmem söyleyeceklerim bu kadar sevilmediğin ilişkide devam etmek senin kararın apaçık ortada herşeyEvet çünkü acaba abartıyor muyum diye düşündüm ya öyle doğum gününe pahalı hediyelere takık biri değilim de insan yinede ufak da olsa birşeyler görmek istiyor birde hediye alsın sevdiği istiyor o parasal yardımcı oluyor ne bileyim ama bana hediye almıyor hatıra anı kalacak bişey olsun isterdim ama almıyor he çıkıp arayacak vakti yok ama internetten seçsin kolye bileklik örnek verdm toka hiç farketmez yoksa cimri değil asla
Doğum günü işi hiç zannetmiyorum ki hatirlasin daha önünde yapması gereken şeyler var ben calisicam yoğun olucamne işi yatacak anlamadım?
Cidden hediye mi bekliyosun kendine saygın yok mu sen önce kendini önemsemeyi öğrenmelisinDoğum günü işi hiç zannetmiyorum ki hatirlasin daha önünde yapması gereken şeyler var ben calisicam yoğun olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?