Erkek arkadaşım doğum günümü kutlamadı önemsemiyor mu?

Yok asla gidip de ona neden anlamadın demem valla hatirlarsa hatırlar o Allah razı olsun çalışmıyorum diye bana destek oldu ama insan hediye bekliyor anı istiyor onun seçtiği onun aldığı beğendiği şeyler istiyor geçen ayakkabı alacakti ben seçecektim kendine de al dedi öyle jstemiyorum ben o alsın bana

Zorla atıyor ben istemedim kaç kere tartıştık atmak istiyor saldım bende ama çalışınca ödemek sözünü alıp oylekabul ettim işe başlıycam yakın zamanda
Neyse ödemen hiç zor olmayacak yada almadığın doğum günü hediyene say olmadı:)
Hiç ayrılmayı düşünüyomusun herkes önemsemiyor yazmışya o yüzden.

Ya sabır ya selamet, ya Allah ya Muhammed.

Belli değil şuan ama yüksek bir yerde başlayamıycam asgari ücretle
Bakın konu sahibi, çok gençsiniz anlıyorum, hayattan bekledikleriniz var, olmalı da ama bu böyle olmaz.
Çok fazla yalan var hayatınızda, çok fazla uydurma, çok fazla hayal.
İşe başlayacağım yakında demek, çalışacağım yer belli ayın ortasında girişimi yapacaklar demek. Ortada iş yok, iş yeri yok neyin çalışması bu?
Siz kendinizi kandırıyorsunuz ve bu sitedekileri de kandıracağınızı düşünüyorsunuz. Söylediğiniz her şeyin altı boş, hepsi -cek ya da -cak.
Cidden gençliğinizi böyle mi tüketmek istiyorsunuz? Gerçek hayatla ne zaman yüzleşeceksiniz?

Hayır gerçekten çalışacağım birkaç güne belli olacak yani çalışmayacak olsam niye çalışacağım diyeyim haber bekliyorum bikac yerden iş arıyorum bi süredir o şekilde

Sizi gun içinde merak eder mi arar sorar mı. Size değer verdiğini hissettirir mi . Önemli olan bu
Hayır aramaz, sormaz. Cinsellik konuşmayacaklarsa konuşmaz. Cinsellik konuştuklarında da işi bitince kapatır telefonu, konu sahibi aradığında da açmaz.

Hafta içi doğru düzgün aramaz, mesaj atmaz. Konuşmadığımız halde sinir stres yaptırıyorsun bana der.

Kızla konuşurken mastürbasyon mu yapıyormuş?

Bu tarz şeylere anlam yüklüyor ve önem veriyorsanız olmaz bu iş.Sevgilikte bile kutlamamis adam , bundan olmaz yani.

2 geçmiş niye kutlasın ki adı üstünde doğum günü doğum günü haftasında aranır mesaj atılır buluşulur falan kutlanır. Aynı gün geç kaldı başka şehirde cart curt diyelim aynı hafta içinde kutladı kutladı kutlamadı kaçtı tren sen bekleyene kadar diğer doğum günün geliyor zaten

Bu tarz şeylere anlam yüklüyor ve önem veriyorsanız olmaz bu iş.Sevgilikte bile kutlamamis adam , bundan olmaz yani.
Hayır kafaya fazla takan biri değilim öyle olsa şimdiye kadar bundan sebep konu açardım ama baya geçince artık gerçekten unutuldu mu deniyor

Hayır kafaya fazla takan biri değilim öyle olsa şimdiye kadar bundan sebep konu açardım ama baya geçince artık gerçekten unutuldu mu deniyor
Unutulmuş evet bayağı unutulmuş hem de.Bana bu da garip geliyor.Benim doğum günümü özenle kutlayan her kim olursa olsun,ben onların doğum günlerini asla unutmamak ve onların nezaketine ,verdikleri değere layık olabilmek için ekstra çaba gösteririm.Bu arada doğum günlerine cok bayılıyor da değilim ama birileri beni düşünüyorsa ben onları 2 kere düşünürüm.Ellerinizle battaniyeler örmüşsünüz yahu,bunu yoldan geçen birine yapsanız bile karşılığını alırsınız bir de bu sizin sevgiliniz.

Valla nerdeyse 40 yaşındayım, öyle tazecik genç kız da değilim amaaaa doğum günümün başladığı vakit, gece 00.00'da o doğum günü mesajı gelmezse vay sevgilimin haline =))) Bi de sallaması, yüksekten yüksekten hava atması facia.. Neymiş yaparsa en iyisini yaparmış. E madem öyle aylar öncesinde ayarlayıp denk getirseydin dangoloz diyemedin mi ? Şuna bak ya haziranda doğan kızın doğum gününü kasımda aralıkta kutlayacak bi de utanmadan =))) bu kısım en kötüsü, hakaret gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…