- 20 Ekim 2009
- 9.114
- 16.523
- 823
- Konu Sahibi Menekse2000
-
Nerede?Zorla atıyor ben istemedim kaç kere tartıştık atmak istiyor saldım bende ama çalışınca ödemek sözünü alıp oylekabul ettim işe başlıycam yakın zamanda
Yok asla gidip de ona neden anlamadın demem valla hatirlarsa hatırlar o Allah razı olsun çalışmıyorum diye bana destek oldu ama insan hediye bekliyor anı istiyor onun seçtiği onun aldığı beğendiği şeyler istiyor geçen ayakkabı alacakti ben seçecektim kendine de al dedi öyle jstemiyorum ben o alsın banaAlmayacak. Sallayabildiği kadar sallayıp konu sahibini çileden çıkaracak. Bu nedenle kavga çıkınca da "sen ne kadar maddiyata takıntılı birisin. Çok yoğunum, unuttum" diye kıza kendini suçlu hissettirecek. Hiç yanıltmaz.
Neyse ödemen hiç zor olmayacak yada almadığın doğum günü hediyene say olmadı:)Zorla atıyor ben istemedim kaç kere tartıştık atmak istiyor saldım bende ama çalışınca ödemek sözünü alıp oylekabul ettim işe başlıycam yakın zamanda
Belli değil şuan ama yüksek bir yerde başlayamıycam asgari ücretleNerede?
Ya sabır ya selamet, ya Allah ya Muhammed.Yok asla gidip de ona neden anlamadın demem valla hatirlarsa hatırlar o Allah razı olsun çalışmıyorum diye bana destek oldu ama insan hediye bekliyor anı istiyor onun seçtiği onun aldığı beğendiği şeyler istiyor geçen ayakkabı alacakti ben seçecektim kendine de al dedi öyle jstemiyorum ben o alsın bana
Yok memur maaşı kadar alıyor 5 kere bin tl atmış 5 kere de 500 er 300 er TL yanına gittiğim de bazen de veriyordu 300 falanÇocuğun maaşı nasıl acaba asgari ücret alıyorsa
Ne oldu yanlış bişey mi dedim ki? Belki de şımarıklık ediyorumYa sabır ya selamet, ya Allah ya Muhammed.
Bakın konu sahibi, çok gençsiniz anlıyorum, hayattan bekledikleriniz var, olmalı da ama bu böyle olmaz.Belli değil şuan ama yüksek bir yerde başlayamıycam asgari ücretle
Hayır gerçekten çalışacağım birkaç güne belli olacak yani çalışmayacak olsam niye çalışacağım diyeyim haber bekliyorum bikac yerden iş arıyorum bi süredir o şekildeBakın konu sahibi, çok gençsiniz anlıyorum, hayattan bekledikleriniz var, olmalı da ama bu böyle olmaz.
Çok fazla yalan var hayatınızda, çok fazla uydurma, çok fazla hayal.
İşe başlayacağım yakında demek, çalışacağım yer belli ayın ortasında girişimi yapacaklar demek. Ortada iş yok, iş yeri yok neyin çalışması bu?
Siz kendinizi kandırıyorsunuz ve bu sitedekileri de kandıracağınızı düşünüyorsunuz. Söylediğiniz her şeyin altı boş, hepsi -cek ya da -cak.
Cidden gençliğinizi böyle mi tüketmek istiyorsunuz? Gerçek hayatla ne zaman yüzleşeceksiniz?
Hayır aramaz, sormaz. Cinsellik konuşmayacaklarsa konuşmaz. Cinsellik konuştuklarında da işi bitince kapatır telefonu, konu sahibi aradığında da açmaz.Sizi gun içinde merak eder mi arar sorar mı. Size değer verdiğini hissettirir mi . Önemli olan bu
Rainy'nin sanallarıyla, kıvırcık'ın ailesi var bir de. Nasıl unuttum bunu pamuğun iş hayatını da ekleyeyim.Bır senın bır de cecey ın sevgılısınden cok sıkıldım
Kızla konuşurken mastürbasyon mu yapıyormuş?Hayır aramaz, sormaz. Cinsellik konuşmayacaklarsa konuşmaz. Cinsellik konuştuklarında da işi bitince kapatır telefonu, konu sahibi aradığında da açmaz.
Hafta içi doğru düzgün aramaz, mesaj atmaz. Konuşmadığımız halde sinir stres yaptırıyorsun bana der.
Herhalde. Çünkü cinsellik konuşmalarını "rahatladıktan sonra ortadan kayboldu" demiş konu sahibi.Kızla konuşurken mastürbasyon mu yapıyormuş?
Vah yazık.Herhalde. Çünkü cinsellik konuşmalarını "rahatladıktan sonra ortadan kayboldu" demiş konu sahibi.
Hayır kafaya fazla takan biri değilim öyle olsa şimdiye kadar bundan sebep konu açardım ama baya geçince artık gerçekten unutuldu mu deniyorBu tarz şeylere anlam yüklüyor ve önem veriyorsanız olmaz bu iş.Sevgilikte bile kutlamamis adam , bundan olmaz yani.
Unutulmuş evet bayağı unutulmuş hem de.Bana bu da garip geliyor.Benim doğum günümü özenle kutlayan her kim olursa olsun,ben onların doğum günlerini asla unutmamak ve onların nezaketine ,verdikleri değere layık olabilmek için ekstra çaba gösteririm.Bu arada doğum günlerine cok bayılıyor da değilim ama birileri beni düşünüyorsa ben onları 2 kere düşünürüm.Ellerinizle battaniyeler örmüşsünüz yahu,bunu yoldan geçen birine yapsanız bile karşılığını alırsınız bir de bu sizin sevgiliniz.Hayır kafaya fazla takan biri değilim öyle olsa şimdiye kadar bundan sebep konu açardım ama baya geçince artık gerçekten unutuldu mu deniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?