Erkek arkadaşım doğum günümü kutlamadı önemsemiyor mu?

Benden nefret edecek biseyiniz yok niye edesiniz ama ben sevgilimle alakalı konu açınca herkes hurra üstüme geliyor ondan yani ben çok büyük kabul edilmeyecek şeyler yazmadım ki
Kötü ilişki sadece dövmek sövmek aldatmak mı sence?
Güzel bir ilişkin mi var? Değer gördüğün, merak edildiğin, aranıp sorulduğun bir ilişkin mi var?

Dövmüyor bağırmıyor diye adamı pohpohlamamız mı lazım? İlişkiden tek beklentin bu mu gerçekten?

Kendin yazdın, cinsellik olunca ekstra vakit buluyor, cinsellik konuşup rahatladıktan sonra ortadan kayboluyor, arıyorum ulaşamıyorum, normal sohbetimiz muhabbetimiz yok diye. Sence bu kabul edilebilecek bir şey mi bir ilişki içinde? Buna kızmayalım mı mesela?

Bu yoruma katılıyorum yapan her şekilde yapıyor. Bir eski sevgilimle ayrıldığımız 1 sene olmuştu adam unutmayıp doğum günümde zeytin ağacı göndermişti barışmak için

Iste bu da hediye alma işini sallamiş sallamiş sonra da en kalitesini iyisini yapcam diyip diyip uyduruk biseyle gelicek en sonunda alirsa tabi.

Para atip kendin al birsey dermis, bizim ki de konu açmaya gelir artık kendime ne alayım diye
Evet para veriyor atıyor hatta ayakkabı alacakti kendisine ona seciyordum kendine de seç beraber alalım dedi çevremdeki erkeklere bakınca en azından düşünüyor almak istiyor ama kendisi seçse sürpriz yapsa şımarıklık yapıyorum belki bilmiyorum

Hepimiz sevgilisinin onu sevmediğini anladık ama Menekşe anlamadı / ya da anladı ama kabullenmek istemiyor. Boşver uğraşma gitsin

Dogum gününüz geçtikten sonra her gün doğum gününüzü kutlamasını mi beklediniz. Bir de faturanızı neden ödüyor. Aklıma aşkı memnu Behlülun Elifin faturasını ödemesi sahnesi geldi . O anda soğumuştu kızdan. Dizi der geçeriz ama belki erkeklerde böyle durumlar acaba benimle param için mi beraber kuşkusunu getiriyor siz öyle.olmasaniz bile

Hepimiz sevgilisinin onu sevmediğini anladık ama Menekşe anlamadı / ya da anladı ama kabullenmek istemiyor. Boşver uğraşma gitsin
Ya ne bileyim, belki bu sefer kabul eder diyorum ama öyle bir tutundu ki çocuğa, görmek anlamak işine gelmiyor.

Ama içine de sinmiyor ki devamlı bir rahatsızlık içinde. İçten içe farkında olduğu şeyi kabullenmemenin rahatsızlığı bu.

Hayır ara ara aklıma gelirdi ama bugün çok kafama takıldı neden yapmadığını düşündüm çünkü ses yok bişey yok ne yapacak ki yani en fazla ne yapabilir yapmak istese iş çıkışı mesela gider alır hediyesini 3 saatini bana ayırır alır kenari koyar o süreçte bir aksam bile müsait olamadı mi internetten sececekse secerdi karar mi veremedi zaten normalde hediye alan biri değil parasal anlamda yardimci olan biridir buluşunca ihtiyacım olursa diye para verir hesabıma ara ara para atar fatura borcum olursa bazen öder öyle şeyler yapar istemesem de zorla yapar almayınca surat asar triplenir çalışınca geri odiycem diye söz aldım ağzından yoksa almazdım

Siz çalışıyor musunuz?

O zaman duygusal bir şey hissetmiyor gibi geldi cunku her sey para değil. Bir pasta bile alıp yanınıza gelebilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…