- 20 Ocak 2010
- 49.373
- 192.423
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Menekse2000
-
Ya ben slak miyim
Kötü ilişki sadece dövmek sövmek aldatmak mı sence?Benden nefret edecek biseyiniz yok niye edesiniz ama ben sevgilimle alakalı konu açınca herkes hurra üstüme geliyor ondan yani ben çok büyük kabul edilmeyecek şeyler yazmadım ki
Dalga mı geçtiniz anlamadim
Bu yoruma katılıyorum yapan her şekilde yapıyor. Bir eski sevgilimle ayrıldığımız 1 sene olmuştu adam unutmayıp doğum günümde zeytin ağacı göndermişti barışmak içinYa yedin mi bunu? Planlaması için illa doğum gününün geçmesi mi gerekiyor bak 29 yaşıma gireceğim doğum günüm 29 ekimde 2 ay var. Kocam geldi 29 ekimde kıbrısa gidelim hem denizi sıcak 2 3 gün tatil yaparız doğum gününü kutlarız dedi 7 senedir evliyiz 12 senedir ilişkimiz var belki daha fazla. Yapacak adam önceden planlar. Sen bence kaybetmek istemiyorsun başkasını bulamam diye kendini ikna etmeye çalışıyorsun
Yıllar yılar önce 14 şubatta 4 çift olarak yemeğe gittik. Yemekler yendi, herkes hediyeleşiyor benimkinde tık yok. Ne dedi biliyor musunuz? "Sen elmaslara, pırlantalara layıksın ama benim onları alacak param yok. O yüzden almadım bir şey"
Aptal zamanlarımmış demek ki, ay hünah parası yok diye üzülmüştüm serseriye.
Gdgsgdgd ee sonraBu yoruma katılıyorum yapan her şekilde yapıyor. Bir eski sevgilimle ayrıldığımız 1 sene olmuştu adam unutmayıp doğum günümde zeytin ağacı göndermişti barışmak için
Evet para veriyor atıyor hatta ayakkabı alacakti kendisine ona seciyordum kendine de seç beraber alalım dedi çevremdeki erkeklere bakınca en azından düşünüyor almak istiyor ama kendisi seçse sürpriz yapsa şımarıklık yapıyorum belki bilmiyorumPara atip kendin al birsey dermis, bizim ki de konu açmaya gelir artık kendime ne alayım diye
Barışmadım zaten şaşırmıştım da ara da yokluyorGdgsgdgd ee sonra
Hepimiz sevgilisinin onu sevmediğini anladık ama Menekşe anlamadı / ya da anladı ama kabullenmek istemiyor. Boşver uğraşma gitsinEkleme yap.
Cinsellik konuşacaksan uzun uzun hevesle konuşuyor, konuşma bittiği an kapatıp geri aramıyor.
Yani çok yoğun olduğu için zaman ayırmıyor, konuşmuyor, yazışmıyor. Ama seks konuşacağın zaman mucizevi şekilde vakti oluyor.
Notu okuyup geri göndermiştimGdgsgdgd ee sonra
Ya ne bileyim, belki bu sefer kabul eder diyorum ama öyle bir tutundu ki çocuğa, görmek anlamak işine gelmiyor.Hepimiz sevgilisinin onu sevmediğini anladık ama Menekşe anlamadı / ya da anladı ama kabullenmek istemiyor. Boşver uğraşma gitsin
Hayır ara ara aklıma gelirdi ama bugün çok kafama takıldı neden yapmadığını düşündüm çünkü ses yok bişey yok ne yapacak ki yani en fazla ne yapabilir yapmak istese iş çıkışı mesela gider alır hediyesini 3 saatini bana ayırır alır kenari koyar o süreçte bir aksam bile müsait olamadı mi internetten sececekse secerdi karar mi veremedi zaten normalde hediye alan biri değil parasal anlamda yardimci olan biridir buluşunca ihtiyacım olursa diye para verir hesabıma ara ara para atar fatura borcum olursa bazen öder öyle şeyler yapar istemesem de zorla yapar almayınca surat asar triplenir çalışınca geri odiycem diye söz aldım ağzından yoksa almazdımDogum gününüz geçtikten sonra her gün doğum gününüzü kutlamasını mi beklediniz. Bir de faturanızı neden ödüyor. Aklıma aşkı memnu Behlülun Elifin faturasını ödemesi sahnesi geldi . O anda soğumuştu kızdan. Dizi der geçeriz ama belki erkeklerde böyle durumlar acaba benimle param için mi beraber kuşkusunu getiriyor siz öyle.olmasaniz bile
Siz çalışıyor musunuz?Hayır ara ara aklıma gelirdi ama bugün çok kafama takıldı neden yapmadığını düşündüm çünkü ses yok bişey yok ne yapacak ki yani en fazla ne yapabilir yapmak istese iş çıkışı mesela gider alır hediyesini 3 saatini bana ayırır alır kenari koyar o süreçte bir aksam bile müsait olamadı mi internetten sececekse secerdi karar mi veremedi zaten normalde hediye alan biri değil parasal anlamda yardimci olan biridir buluşunca ihtiyacım olursa diye para verir hesabıma ara ara para atar fatura borcum olursa bazen öder öyle şeyler yapar istemesem de zorla yapar almayınca surat asar triplenir çalışınca geri odiycem diye söz aldım ağzından yoksa almazdım
Hayır basliycam amaSiz çalışıyor musunuz?
Kaç yaşındasınız erkek arkadaşınız kaç yaşında?Hayır basliycam ama
O zaman duygusal bir şey hissetmiyor gibi geldi cunku her sey para değil. Bir pasta bile alıp yanınıza gelebilirdi.Hayır ara ara aklıma gelirdi ama bugün çok kafama takıldı neden yapmadığını düşündüm çünkü ses yok bişey yok ne yapacak ki yani en fazla ne yapabilir yapmak istese iş çıkışı mesela gider alır hediyesini 3 saatini bana ayırır alır kenari koyar o süreçte bir aksam bile müsait olamadı mi internetten sececekse secerdi karar mi veremedi zaten normalde hediye alan biri değil parasal anlamda yardimci olan biridir buluşunca ihtiyacım olursa diye para verir hesabıma ara ara para atar fatura borcum olursa bazen öder öyle şeyler yapar istemesem de zorla yapar almayınca surat asar triplenir çalışınca geri odiycem diye söz aldım ağzından yoksa almazdım
Bilmiyorum doğum günüm dışında da hediye almaz ufak tefek şeyler de olsa almazO zaman duygusal bir şey hissetmiyor gibi geldi cunku her sey para değil. Bir pasta bile alıp yanınıza gelebilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?