Erkek arkadaşım doğum günümü kutlamadı önemsemiyor mu?

Bunu yapması sizi çok sevdiği anlamına gelmiyor. Size şöyle bir örnek vereyim benim uzak mesafe ilişkim vardı 1 sene sürdü daha sonrasında ben ayrıldım neden ayrıldım eski sevgilim polis memuruydu ve çok yoğun çalışıyordu flört dönemimizde de böyleydi bu sevgililikte de yeri geldiği yanına gittiğimde de ama hep vakit ayırıyordu ama adam son dönemlerde 1.2 gün yapmamaya başlamıştı ama aynı zamanda da beni sevdiğini söylüyordu soğuk konuşmuyordu benim çalışmama rağmen de hep ihtiyacımın olup olmadığını soruyordu ya da bir isteğimin ama bu beni sevdiği anlamına gelmiyordu adam da bir şeyler farklılaşmaya ve ilgisizlik başlamıştı ayrıldım. 1.2 gün yazmamak,ve önemsememeye başlamıştı yani o sonra yazdığında iyi konuştu diye beni sevdiği anlamına gelmiyordu. Para atmasıda sizi sevdiği anlamına gelmiyor. Çaba vakit ve emek ayırması lazım. Bir çiçek de olabilirdi eminim ki mutlu olurdunuz.

.

Boşver orasini, biz hiçbir konusunda buna ikna edemedik, hep cevap aynı -ecek, -acak.... Ailesi problemli, sevgilisi herşeye rağmen müko, kendisi birşey yapacak şartlara sahip değil, hep şikayet ama adım atmak yok
Çalışmaya başlayacağım zaten kısa sure içinde

Bence arada para vereyim de sussun der gibi sus payı veriyor ama duygusallık yok. Ruh okşamak gibi bir isteği yok gibi geldi. Ama bilemedim...
Bilmiyorum çalışmadığım için ihtiyacım olursa diye verdiğini söylüyorr 500 TL 200 300 gibi miktarlar canın bisey çekerse al diyor

Bilmiyorum çalışmadığım için ihtiyacım olursa diye verdiğini söylüyorr 500 TL 200 300 gibi miktarlar canın bisey çekerse al diyor
Atıyor dediğin bu muydu!?.. İnanamıyorum sana, sen bayram çocuğu musun???? Atıyor diye övdüğün, esirgemiyor dediğin bu muydu.!?

Para atıyor ne ya? Bu adam senin ananı mı, baban mı Menekşe? Çalışmıyorsun ve eşin adamından harçlık alıyorsun ve bu adam seni sevmiyor, defalarca söyledik ama ısrarla devam ediyorsun.

Iste bu da hediye alma işini sallamiş sallamiş sonra da en kalitesini iyisini yapcam diyip diyip uyduruk biseyle gelicek en sonunda alirsa tabi.
Almayacak. Sallayabildiği kadar sallayıp konu sahibini çileden çıkaracak. Bu nedenle kavga çıkınca da "sen ne kadar maddiyata takıntılı birisin. Çok yoğunum, unuttum" diye kıza kendini suçlu hissettirecek. Hiç yanıltmaz.

Çokmuş, yarısını harca yarısını sakla, yatırım yaparsın.

Miktar mi sence mevzu?? Adam 500liraya seni cepte görüyor konu bu.!!!
Nedense değişiyor cevaplar
Bakmamıştım smslere şimdi baktım 5 kere bin tl atmış 5 kere de 500 300 falan atmış yan yana geldiğimiz zamanlar da da bazen para verirdi bana 200 300 400 falan

Boşa vakit kaybı bir tip erkekler değer verdikleri kadına dair ayrıntıları bile hatırlıyorlar doğum gününü bile hatırlamaya adama yol versin gitsin değer görmeyi hak ediyorsun

Para atıyor ne ya? Bu adam senin ananı mı, baban mı Menekşe? Çalışmıyorsun ve eşin adamından harçlık alıyorsun ve bu adam seni sevmiyor, defalarca söyledik ama ısrarla devam ediyorsun.
Zorla atıyor ben istemedim kaç kere tartıştık atmak istiyor saldım bende ama çalışınca ödemek sözünü alıp oylekabul ettim işe başlıycam yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…