Kim bilir ona da neleer neler söylüyor karaktersizKızlar bir buçuk yıllık erkek arkadaşım eski sevgilisinin istagram dan takip ediyo ve son iki aydır kızın paylaştığı iki fotoyu beğenmiş sorduğumda nasıl yaparsın bunu diye "ne var beni bunda kız beni rahatsız etmiyordu etseydi silerdim" diye saçma sapan bi açıklama yaptı o sırada askerdeydi iki gün önce terhis oldu şimdi konusmuyorum yazıp duruyo sen benim tek aşkımsin falan filan on gün sonra yanıma gelecek bende yüz yüze konuşalım yüzüme söyle herseyi dedim telde msjla halletmek istemedim napmaliyim hiç bilmiyorum
27 yaşındayım askerden gelince evlenevektik sözde bide hergün ev bakıp link atıp duruyoduKim bilir ona da neleer neler söylüyor karaktersiz
Yaşınız kaç
Benden 1 yaş buyukmussunuz.O zaman bunlara inanilmayacagini çoktan biliyor olmalisiniz27 yaşındayım askerden gelince evlenevektik sözde bide hergün ev bakıp link atıp duruyodu
Yalan soyluyorDaha sonra cirkeslesti sen biliyomusun ben çok kötü ayrıldım ondan diyo kötü ayrıldoysa niye takip ediyo ben buna anlam veremiyorum
Daha once listesinde gördüm rahatsız olduğumu ona söyledim silecwgini söyledi ama yakası yedi ay önce colyak hastası olduğumu öğrendim nerdeyse her hafta hastanedeydim o bu sırada bende unuttum bakmayı geçen rastgele baktığımda ekli olması bi yana begenmeye de başlamışBenden 1 yaş buyukmussunuz.O zaman bunlara inanilmayacagini çoktan biliyor olmalisiniz
Bu zamana kadar neden listesinde durmasina göz yumdunuzki yenimi ekledi?
Hesabinda beraber resminiz varmı bari
Geçmiş olsun canım. Peki beraber resmini varmı hesabında? Kızın sizden haberi varmı?Daha once listesinde gördüm rahatsız olduğumu ona söyledim silecwgini söyledi ama yakası yedi ay önce colyak hastası olduğumu öğrendim nerdeyse her hafta hastanedeydim o bu sırada bende unuttum bakmayı geçen rastgele baktığımda ekli olması bi yana begenmeye de başlamış
Sildi canim hatta face ve istagramİda kapattı ama banane baştan yapmayacaktiBöyle munakasa ettikten sonra kızı silmiş olmasi lazim, sizden önemli değil ya
Evet karşılıkli takip vardıEski sevgili de erkek arkadasinizi instadan takip ediyor mu?
Kızlar bir buçuk yıllık erkek arkadaşım eski sevgilisinin istagram dan takip ediyo ve son iki aydır kızın paylaştığı iki fotoyu beğenmiş sorduğumda nasıl yaparsın bunu diye "ne var beni bunda kız beni rahatsız etmiyordu etseydi silerdim" diye saçma sapan bi açıklama yaptı o sırada askerdeydi iki gün önce terhis oldu şimdi konusmuyorum yazıp duruyo sen benim tek aşkımsin falan filan on gün sonra yanıma gelecek bende yüz yüze konuşalım yüzüme söyle herseyi dedim telde msjla halletmek istemedim napmaliyim hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?