- 15 Ekim 2015
- 700
- 369
- 23
Karşılıklı takip ediyorlarmis sonra sadece kızı silemedigi icin tamamen kapatmış. Eğer beraber resminizde yoktuysa cook yüksek ihtimalle ikinizi aynı anda idare ediyorSildi canim hatta face ve istagramİda kapattı ama banane baştan yapmayacakti
Foto yoktu ikimizde aynı kurumda çalıyoruz bizi herkes biliyodu zaten is ailelere tasinMadam böyle bsey yapmadım zaten kız arkadaşıyla üniversite den sevgili çok yakın ikisininde ortak arkadaşı var onun haberi vardı büyük ihtimalle kızinda haberi varGeçmiş olsun canım. Peki beraber resmini varmı hesabında? Kızın sizden haberi varmı?
Kıza ne dediğini bilemezsin canım bana hiç masum gelmediFoto yoktu ikimizde aynı kurumda çalıyoruz bizi herkes biliyodu zaten is ailelere tasinMadam böyle bsey yapmadım zaten kız arkadaşıyla üniversite den sevgili çok yakın ikisininde ortak arkadaşı var onun haberi vardı büyük ihtimalle kızinda haberi var
Kötü ayrıldım diyo çelişki var ortada nasıl arkadaş kalabilir kötü ayrıldığı biriyleİnsanlar ilişkileri bitse de arkadaş kalabilirler.
Aynen ama kabullenmiyo beni suçluyor arayı düzeltmek için hiç çaba sarfetmiyKıza ne dediğini bilemezsin canım bana hiç masum gelmedi
Hesabını açıp sadece kızı silseydi belki inanilabilirligi artardi yani.
Birde arkadaş listesinde tuttuğu halde çok kötü ayrıldık demesi sivamasi olmuş.
Kimse kötü ayrıldığını ekli tutmaz
Kötü ayrıldım diyo çelişki var ortada nasıl arkadaş kalabilir kötü ayrıldığı biriyle
Yalan söylüyor.Zaten yalan gerçeği saklamak için söylenir yani.evet sen haklısın diyemicegine göre seni suçluyor üstüne. Yol ver gitsinKötü ayrıldım diyo çelişki var ortada nasıl arkadaş kalabilir kötü ayrıldığı biriyle
Aynen ama kabullenmiyo beni suçluyor arayı düzeltmek için hiç çaba sarfetmiyomusum peki aynısını ben sana yapsam dediğimde ağır konuşuyo oluyorum
1 buçuk yıllıkYalan söylüyor.Zaten yalan gerçeği saklamak için söylenir yani.evet sen haklısın diyemicegine göre seni suçluyor üstüne. Yol ver gitsin
Kaç yillikti
Empati yap dediğimde ağır konuşuyormuşum öyle diyo beyefendilerievet arkadaş kalıçabilirler. ya da illa düşman olmaya gerek yok; gördüğün yerde selam verirsin falan. ortak arkadaşlar varmış hadi anlıyoruz sosyal medyada ekli buna da tamam.
ama beğeni yapmaya gerek yok. bide kötü ayrılmışlar diyosunuz. bence gereksiz olmuş.
kendisinin empati yapmasını isteyin.
bilmiyorum ama banada çok ta masum gelmedi.
Empati yap dediğimde ağır konuşuyormuşum öyle diyo beyefendileri
allaşkına tipik türk erkeği demeyin şöyle g.vatlara ayıp yavay vallahi tipik türk erkeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?