Erkek arkadaşım eski kız arkadaşı

Geçmiş olsun canım. Peki beraber resmini varmı hesabında? Kızın sizden haberi varmı?
Foto yoktu ikimizde aynı kurumda çalıyoruz bizi herkes biliyodu zaten is ailelere tasinMadam böyle bsey yapmadım zaten kız arkadaşıyla üniversite den sevgili çok yakın ikisininde ortak arkadaşı var onun haberi vardı büyük ihtimalle kızinda haberi var

Kıza ne dediğini bilemezsin canım bana hiç masum gelmedi
Hesabını açıp sadece kızı silseydi belki inanilabilirligi artardi yani.
Birde arkadaş listesinde tuttuğu halde çok kötü ayrıldık demesi sivamasi olmuş.
Kimse kötü ayrıldığını ekli tutmaz

Aynen ama kabullenmiyo beni suçluyor arayı düzeltmek için hiç çaba sarfetmiy

Kötü ayrıldım diyo çelişki var ortada nasıl arkadaş kalabilir kötü ayrıldığı biriyle
Yalan söylüyor.Zaten yalan gerçeği saklamak için söylenir yani.evet sen haklısın diyemicegine göre seni suçluyor üstüne. Yol ver gitsin
Kaç yillikti

evet arkadaş kalıçabilirler. ya da illa düşman olmaya gerek yok; gördüğün yerde selam verirsin falan. ortak arkadaşlar varmış hadi anlıyoruz sosyal medyada ekli buna da tamam.
ama beğeni yapmaya gerek yok. bide kötü ayrılmışlar diyosunuz. bence gereksiz olmuş.
kendisinin empati yapmasını isteyin.
bilmiyorum ama banada çok ta masum gelmedi.

Empati yap dediğimde ağır konuşuyormuşum öyle diyo beyefendileri

Reactions: KV_
Konuya farklı bir yerden girmek istiyorum. Rahatsız olduğunuzu belli ettiğiniz halde silip tekrar takip etmiş anladığım kadarıyla. Bu şüpheli, tekrar konuyu açtığınızda silmiş ama instagramı da kapatmış. Böyle sildikten sonra hesabı kapatmalar veya silmek yerine hesabı kapatmalar bana masum gelmiyor, size yaranmak için silmiş, eski sevgilisi de onu sildiğini anlamasın diye hesabı kapatmış diye düşündüm bir an.

Simdiki aklim olsa benim sacma gordugum seyleri cok normal goren eski sevgilimden cok daha once ayrilirdim. O kdr sebep vardiki ayrilmama. Aaah ahh, ben goremedim sinyalleri.

Ayrilmak felan abartma diyceksin belkide. Ama dene ve gor. Sende eski sevgilini ekle bakalim nolucak. Cifte vatandaslik yapicak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…