• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım eskisi gibi değil

• Konu Sahibi Konu Sahibi cfs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cfs

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
240
9
296
Eskişehir
Merhaba kızlar, erkek arkadaşım artık eskisi gibi ilgili değil ben arıyorum ozamn buluşuyoruz armazsam aramıyor.Eskiden arardı şimdi sadece ödemeli atıyor.
Bana yaklaşmıyor bile artık öpmüyor dokunmuyor...hep ben yaklaşıp arıyorum :( ne yapmalıyım sizce lütfen yardım edin fikirlerinizi bekliyorum?( 3 ay oldu)

hayır 2 haftadır böyle :(önceden böyle değildi.artık sevdiğini bile söylemiyor sadece gece dışarı çıktığında alkol aldığında söylüyor :(
bi şeyler yapmam lazım ama ne yapcağımı bilmiyorumm

hayır 2 haftadır böyle :(önceden böyle değildi.artık sevdiğini bile söylemiyor sadece gece dışarı çıktığında alkol aldığında söylüyor :(
bi şeyler yapmam lazım ama ne yapcağımı bilmiyorumm

İlk mesajında 3 ay oldu yazmışsın o zaman 3 aydır birliktesiniz canım.Daha ne kadar tanıyosunuz ki birbirinizi.
Zaten insanların belli zamanlarda değişiklilkeri olur bence takma kafana.
Zaman tanı bence seviyorsan değer veriyorsan.
Baktın yine aynı karşına al konuş canım zaten sorunlar ancak böyle çözülür.
Belki de bir problemi vardır.
Benim eşimde birşeye kafasını taksın bana olur olan içine kapanır mesafe koyar bi bakmışım yine eskisi gibi olmuş..
İlişkinize önem veriyorsan sabırlı ol canım.

İlk mesajında 3 ay oldu yazmışsın o zaman 3 aydır birliktesiniz canım.Daha ne kadar tanıyosunuz ki birbirinizi.
Zaten insanların belli zamanlarda değişiklilkeri olur bence takma kafana.
Zaman tanı bence seviyorsan değer veriyorsan.
Baktın yine aynı karşına al konuş canım zaten sorunlar ancak böyle çözülür.
Belki de bir problemi vardır.
Benim eşimde birşeye kafasını taksın bana olur olan içine kapanır mesafe koyar bi bakmışım yine eskisi gibi olmuş..
İlişkinize önem veriyorsan sabırlı ol canım.

işyeri bana çok yakın yarın yemek yapıp ona söyleyeceğim yaptığımı.İlişkimiz 3 aylık ama 10 yıl önceden tanıyoruz
birbirimizi yarın yemek mum filan alıp hadi başbaşa kalalım diyeceğim bkalım ne yapcak???

Bi sıkıntısı vardır kesin :) O yüzden böyle davranıyordur kafasına birşeyi takmıştır.Sizde çok üstüne gitmeyin hani siz arıyormuşsunuz ya hep,sizde pek aramayın bakalım o zaman ne diyecek dayanamayıp arayacak mı :) erkekler çok üstüne düşülmesinden hoşlanmıyor mu ne yazık ki :)

bana hep parasının olmadığını söylüyor. sanki ben onunla parası için beraberim :( benim olduğunda ben söylüyorum hesabı karşılıyorum zaten ama bana bahane gibi geliyor.
parası oluncada elinii cebine atmıyor.alkole yatırım yapıyor.akşamları bile buluşmak istemiyor.günde bir ikikere ödemelii atıyor geçiyor.buluşalım özledim gibi şeyler yok artık :((

bana hep parasının olmadığını söylüyor. sanki ben onunla parası için beraberim :( benim olduğunda ben söylüyorum hesabı karşılıyorum zaten ama bana bahane gibi geliyor.
parası oluncada elinii cebine atmıyor.alkole yatırım yapıyor.akşamları bile buluşmak istemiyor.günde bir ikikere ödemelii atıyor geçiyor.buluşalım özledim gibi şeyler yok artık :((

Kötü düşünmek istemiyorum ama bu param yok buluşmayalım gibi şeyler ayrılığın habercisi olabiliyor dikkat edin seven erkek ne yapıp eder buluşur.Hem bide erkekler bi kızı elde ettikten sonra soğuyorlar bunu kendileride söylüyor.Siz arayıp neden böyle davrandığını açık açık sorun yoksa sorular beyninizi yer durur.Arayın güzelce deyin hep ben arıyorum buluşmaktan kaçınıyorsun eskisi gibi değilsin bi sıkıntın varsa söyle bende bileyim deyip olaya girin. :)

teşşekkür edrim cvplar için :)
sanırım ayrılcaz daha öncede bitirelim gibi şeyler söylemişti :(

bence ilişkinizi gözden geçirin.alkolü zevk içinmi içiyor yoksa morali bozukkenmi içiyor bunuda iyice anlmaya calısın biliyorsunuz alkol bağımlılığı cok büyük problemlere yol acıyor

bence ilişkinizi gözden geçirin.alkolü zevk içinmi içiyor yoksa morali bozukkenmi içiyor bunuda iyice anlmaya calısın biliyorsunuz alkol bağımlılığı cok büyük problemlere yol acıyor

alkolü zevk için içiyor parası olunca ya da benim param olunca içiyor :)

canım aklında kalması yerine açık açık sor..
erkekler çok korkaktır bu konuda..
ya hiç birşey söylemeden kaçıp giderler yada böyle ucuz numaraları takip ederler..
hakkınızda hayırlısı olsun taltım:31:

canım aklında kalması yerine açık açık sor..
erkekler çok korkaktır bu konuda..
ya hiç birşey söylemeden kaçıp giderler yada böyle ucuz numaraları takip ederler..
hakkınızda hayırlısı olsun taltım:31:

sorduğumda yok bir şey diyip geçiyor zaten sürekli bi tersleme sert davranma durumu var.
ben ayrılmak istemiyorum :( ama o ayrılmk istyr sanrım.ben hergün görüşmek istyrum ama o daha dün görştk
diyor.özlet kendini biraz diyor :( 3 ayda sıkılırmı bi erkek yaa?

sorduğumda yok bir şey diyip geçiyor zaten sürekli bi tersleme sert davranma durumu var.
ben ayrılmak istemiyorum :( ama o ayrılmk istyr sanrım.ben hergün görüşmek istyrum ama o daha dün görştk
diyor.özlet kendini biraz diyor :( 3 ayda sıkılırmı bi erkek yaa?

canım sıkılmak değil ama duygularında yanılmış olabilir
benzer bir durum benim başıma gelmişti
eski erkek arkadaşım ilk iki ay hayatımın kadınını buldum falna diyordu beni sevdiğini düşünüyordu..
3. aydan sonra durum değişti..
açık açık konuştum yol verdim gitti bitti :1:
şimdi aşkımlaa çok mutluyummmm :16:
o yüzden kimse için üzülme tatlım :48:

ama canım daha çok yeni ilişkiiniz ve seni yıpratıyor. davranışları hiç hoş deil. zaman geçtikçe üzülen sen olursun:50:

bugün bütün düşündüklerimi yaptım başta olmaz gitmeyelim yaptı ben ağlayınca giittik yemek yedik sonra tam ondan çıkaken bitirelim bu ilşkiyi dedi ben
onun para kazanmasına engel oluyrmuşum... hayır diye bağırdım tamam sus dedi. elimi tutumuyor artık... sonra beni ne kadr seviyorsun dedim hiç dedi. sonra bi daha
sorunca eliyle azcık diye gösterdi. sevmek zorundamıyım diyor ya bana:( geçen perşembe pazar seviyorum dedi bana önceden de söylenmiş ses kayıdlarım var.
seviyorum dediği sarhoşken söylüypor...ben ne yapcam şimdi yaa :(((

bugün bütün düşündüklerimi yaptım başta olmaz gitmeyelim yaptı ben ağlayınca giittik yemek yedik sonra tam ondan çıkaken bitirelim bu ilşkiyi dedi ben
onun para kazanmasına engel oluyrmuşum... hayır diye bağırdım tamam sus dedi. elimi tutumuyor artık... sonra beni ne kadr seviyorsun dedim hiç dedi. sonra bi daha
sorunca eliyle azcık diye gösterdi. sevmek zorundamıyım diyor ya bana:( geçen perşembe pazar seviyorum dedi bana önceden de söylenmiş ses kayıdlarım var.
seviyorum dediği sarhoşken söylüypor...ben ne yapcam şimdi yaa :(((

canım yapıcağın şey basit bir an önce bu ilişkiyi bitirmek
yoksa birgün değil hergün ağlarsın
sana bunu yapmasına izin verme lütfen :20:

Canım ne yapacağın şeyi söyleyim sana ayrılacaksın. Seni sevmeyen insanla ne işin var senin. Ayrılmak için daha neyi bekliyorsun. Daha ne desin sana. Sakın gururunu ayak altına alma. Gitmen gereken yeri de bileceksin. İlişki karşılıklı sevgiyle yürür. Tek tarafın sevgisiyle değil...

Son düzenleme:
Canım ne yapacağın şeyi söyleyim sana ayrılacaksın. Seni sevmeyen insanla ne işin var senin. Ayrılmak için daha neyi bekliyorsun. Daha ne desin sana. Sakın gururunu ayak altına alma. Gitmen gereken yeri de bileceksin. İlişki karşılıklı sevgiyle yürür. Tek tarafın sevgisiyle değil...[/QU
ben onu seviyorum ama bazen çok güzel oluyor sıcak bazen böyle soğuk bana böyle iyi davranıyor.Çok dengesiz...maaşımı aldığım zamn iyi davranıyor bana canım balım ..aradan iki gün geçiyor suratsız biri gelmiş sert böyle... ayrılmak istemiyorum benim hep uzun ilişkilerim oldu. berbaber olduk ...şimdi beni mendil gibi bırakıp gitmesine izin veremem:((

Back
X