- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
müslüman olmayan toplumlar içinde evlilik yok mu. Ayrıca islam evlilik kanunları biraz farklı.Bende karşıyım neden gavur memleketine gidelim? Herkes Müslümanlık kurallarına uymak zorunda değil ? Sen kimsin ki benim atamın ülkesinden beni kovuyorsun? Evlenmek çok iyi bir halt evet
Aynı hikayenin bende ayrılık ile sonuclanani var.Benim bir arkadaşım 5 yıldır biriyle beraberdi. Adam hiçbir şekilde evliliği istemiyordu. Arkadaşım her evlilik lafı açtığında adam konuyu kestirip atardı. Kız da haliyle çok üzülüyordu ama ayrılmakta istemiyordu çünkü yeni bir ilişkiye başlamak ona çok zor geliyordu ve tam 5 yıl sonra adam buna evlenme teklifi etti. Hepimiz şok olduk. Gerçi adamın ailesi de baya bir baskı yaptı ama sonuç olarak şuan nişanlılar.
Herkeste böyle olacak diye bir durum yok tabi ama mücadele edicem dersen devam et istersen.
Erkek arkadaşın, seninle herşeyi yaşayıp, sorumluluk almak istemiyor. Bikinca da , kısa sürede başkasıyla evlenecek. Hem ayrıl cin göz recaiden. Seven erkek ne yapar ne eder evlenir, seni kullanıyor.
Onu görmemelisin..Erkek arkadaşım dünyanın en anlayışlı ileri görüşlü insanlarından biri düşüncelerime saygı duyor ve her koşulda yanımda olcağını söylüyor fakat evlenmeyi düşünmüyor bunu her konuştuğumuzda benimle ilgili olmadığını evliliği saçma bulduğunu zor olduğunu söyleyip konuşuyor ayrılmayı düşündüm ama onu her gördüğümde bu fikirden vazgeçiyorum sizce napmalıyım