Erkek arkadasim evliymis 😔

Evlilik konustgmuz adam 25 yasinda oldugu icin evli olma ihtimali aklima gelmedi 2 tanede cocugu varmis bu sabah karisi beni aradi 😔 sabahtan beri bi lokma yemedim dunya basima yikilmis gibi hisediyorum.. serefsiz beni arayip resmi nikahmiz yok ki diyor o kadar cok seviyordum onu hani nasil atlatacam bu durumu bilmiyorim 😔😔
Allah belalarını versin.Geçen gün benımde başıma geldı .Gözlerımın ıcıne baka baka kandırmış benı .Ve bu ınsanı 10 yıldır tanıorum .6 ay once fln beraberdık .Sonra bi şekılde ogrendım.Eşine haber verdim.Uzak dur o pislikten .

Vay adi. Böyle pislikler çok. Hiç takılma önüne bak. Allahtan öğrendin. Ya evlendikten sonra ogrenseydın adamın imam nikahını ve çocukları olduğunu

Hadi buyur. Abi nasıl saklanır böyle bişey, yetenek bu. Sosyal medyası var whatsapp’ı var, araması var, galerisi var. Varda var. Üzülmeyin, kesin ayrı yatıyorlardır zaten.

Yahu insan yıllarxa aynı evde kaldıgı adamı tanıyamıyor . internet ten bi insana nasıl güveniyorsunuz ? Gercekten cok komik

Evlilik konustgmuz adam 25 yasinda oldugu icin evli olma ihtimali aklima gelmedi 2 tanede cocugu varmis bu sabah karisi beni aradi 😔 sabahtan beri bi lokma yemedim dunya basima yikilmis gibi hisediyorum.. serefsiz beni arayip resmi nikahmiz yok ki diyor o kadar cok seviyordum onu hani nasil atlatacam bu durumu bilmiyorim 😔😔
Bence sevinmelisin

Belkide bu serefsizler bizim etrafimizdan birileride haberimiz yok. Olaylara bak yaa. Iyi kurtulmussun esine soyleseydin ben bilmiyorum diye. Kadinada yazik

Karısı nasıl atlaticak asıl. İki evladı var. Sen de sansliymissin çok geç olmadan ogrenmissin. Bidaha ilişkilerinde daha açık göz olursun. Geçmiş olsun

Artik biliyorsunuz Allaha sukredin sizninle de resmi nikah kiyip cocuk yaptiktan sonra öğrenmemissiniz

Senin suçun yok. Karşındaki düşünsün canım

Vayyy. O... Ç.. Vay

Büyük ihtimal netten tanışmışsınızdır..3 ayda nasıl dünyanız başınıza yıkılıyor. Kurtuldugunuza sukredin.. Daha ilerisi de olabilirdi. Yıllarınizi da alabilirdi. Yüz yüze görüştünüz mü hiç belki de görüşmediniz boşverin önünüze bakın

Evlilik vaadiyle kandırılip sabah kuşağı programlarina katilan dedeler geldi aklima. Sukredin ki maddi bir kayip olmamis, uzuntu gecer hele de değmeyecek biri oldugunu anladiginiz an gecip gider.

Şimdi birincisi Nikahı var mı yok mu? (Serefsiz oldugu gerçeğini değiştirmez. Lakin resmi nikahı yoksa evli değildir bu adam bekardır. Sevgilisi vardır çocukları sevgilisi ile Yapmış oldugu çocuklardır.

Ne olursa olsun serefsiz. İki tarafı da aldatmış.
Mesajın nesini beğenmediniz anlamıyorum. Kadın haklı bi kere. Türkiye’de resmî nikah yoksa evli değilsindir ve karı koca ünvanını alamazsın. Öte yandan bi tek evliler aldatınca aldatma olmaz , sevgililerde aldatır ve aldatılır.

Back
X