Erkek arkadaşım fazla agresif ve neredeyse hiç mesaj atmıyor

oyku1903

29.o8.11...
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
83
0
16
İzmir
Arkadaşlar merhaba öncelikle sırf size bu derdimi anlatmak ve çözüm bulmak için üye oldum diyebilirim konuyu anlatıyım hemen yoksa kafayı yiyeceğim ; Erkek arkadaşımla çok uzun bir süre olmasada 8 aydır beraberliğimiz var fazla kavga etmeyiz aslında yani ikimizde alttan almayı biliriz, onun bana benim ona güvenim sonsuzdur, ancak şu son 2 gün içerisinde birşey oldu fazla agresif ve neredeyse hiç mesaj atmıyor, üstüne gitmememi söyledi, 2-3 yakın kız arkadasıma actım bu konuyu fazla sıkma çocugu mesaj atma falan dediler ne yapacagımı bilmiyorum gercekten ağlamaktan gözümde yas kalmadı diyebilirim, birde bu sene ikimizde sınava girdik ben sadece YGS sınavına girdim o ise şimdi LYSyede giricek acaba sınav stresinden böyle davranıyor olabilir mi ? Şuan telefonumu kapattım, facebookda falanda acık değilim belki merak eder diye ne yapacagımı bilemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim, gercekten onu kaybetmek istemiyorum

canım benim telefonunu falan face ini aç bence. bu tür oyunlara girme. normal davran erkek arkadaşın muhakkak seni arayacaktır kafası rahatladığında o zaman da derdi neymiş sorar anlarsın :)

canım benim telefonunu falan face ini aç bence. bu tür oyunlara girme. normal davran erkek arkadaşın muhakkak seni arayacaktır kafası rahatladığında o zaman da derdi neymiş sorar anlarsın :)

Umarım dediğin gibi olur haftasonu bulusup konusmayı düşünüyorum en kötüsüde tam ona süpriz yapacakken beni böyle ağlatması..

cnm telefonunu acik tut. sende bilirsin ki her insanin kendine göre zamana ihtiyaci vardir. sende sinirlendiginde bilirsin üstüne gidilmesini istemezsindir sevgilinde su an o durumda olabilir. aglama aricaktir seni

... ne yapacagımı bilmiyorum gercekten ağlamaktan gözümde yas kalmadı diyebilirim,
...ne yapacagımı bilemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim, gercekten onu kaybetmek istemiyorum

Bir hatanız olmadığı halde neden onu kaybetmekten korkuyorsunuz?

Bir sorun olmadığı halde kaybedecekseniz zaten aranızda sağlam bir bağ hiç olmamıştır.

Bir de şu anki psikolojiyle anlayacağınızı sanmıyorum ama hayatınızın aşkı bile olsa hele ortada bir kavga, hata yokken size tavır yapıyorsa onun için gözyaşlarınızı ziyan etmeyin... Hayatta ağlayacak, kendinizi çaresiz hissettirecek o kadar çok meseleniz olacak ki bugünü hayretle hatırlayacaksınız...

Hiçbir suçunuz, yanlışınız yok; sakince bekleyin...

Ygs'si nasıl geçmişti ?
Sınavların yakında açıklanması bekleniyor,daralmış olabilir
Lys'de var,eğer gerçek anlamda bi sorun yoksa birbirinizi yıpratmayın derim

Çok sevdiğim için korkuyor olabilirim ve ben en büyük hatayı bi ara ipleri onun eline vermekle yaptım sanırım, bekleyip görücem.. tesekkür ederim :)

Ygs'si nasıl geçmişti ?
Sınavların yakında açıklanması bekleniyor,daralmış olabilir
Lys'de var,eğer gerçek anlamda bi sorun yoksa birbirinizi yıpratmayın derim

İyi geçmemişti, umarım sadece sınavlar yüzündendir, yoksa aramızda herhangi hiçbir sorun yok.. haftasonu için dua edin :))))

İyi geçmemişti, umarım sadece sınavlar yüzündendir, yoksa aramızda herhangi hiçbir sorun yok.. haftasonu için dua edin :))))

Ederiz
Bende girdim sınava zaman problemi yaşadım,çokta istediğim gibi geçmedi
Tahmin edebiliyorum onuda,hiç bir sorun yoksa geriye sadece bu kalıyor

Ederiz
Bende girdim sınava zaman problemi yaşadım,çokta istediğim gibi geçmedi
Tahmin edebiliyorum onuda,hiç bir sorun yoksa geriye sadece bu kalıyor

Tesekkur ederimm :) o gercekten cok takıyor sınava bende birşey demiyorum zaten yani haklı sonucta ama bakalımm güzelce konusacagım haftasonu :))

Çok sevdiğim için korkuyor olabilirim ve ben en büyük hatayı bi ara ipleri onun eline vermekle yaptım sanırım, bekleyip görücem.. tesekkür ederim :)

hah iste gelelim bu konuyaa, aynı hatayı bende yaptım tatlım ipleri tamamen verdim eline. Biz 2 yıldır beraberiz, 8 9 aylıkken aynılarını benim sevgilimde yapıyodu bi sorunu oldgunda söylemiyodu, bana ters davranıyodu kahrını cekmemi beklliyodu ama sanırım artık aştık o sorunları morali bozuk oldgunda benden pek uzaklasmıyor, soguk durmuyor güveniyor bundan dolayı heralde :)

Nasıl yaptın peki bunu ? galiba bu 8. aylarda falan birşey varrr :))

Nasıl yaptın peki bunu ? galiba bu 8. aylarda falan birşey varrr :))

O ne kadar ters yaparsa yapsın ben hep yanında oldum yardım etmeye calstım, sorununu anlatmak istemiyosa üstüne gitmedim.
Bazen tabi benimde dayanamayıp patladıgım oldu dayanamadıgımı eziyet cektiğimi hissediyodum ama bi türlü bitiremiyodum, gecicek dedim gecti bazı erkeklerin özelliği bu malesef umursamazlık :)

sence sımdı mesaj atmalımıyım ötekı kız arkadaslarım atma kesınlıkle haftasonuna kadar msj dıyor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…